- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Çalışıyor musun kuzum evde misin normaldeİnşallah artık başka şeyler düşünmek istiyorum psikolojik olarak ta çok yoruldum bu süreçte aklıma geldikçe başka bisey getiriyorum aklıma unutmaya çalışıyorum
EvdeyimÇalışıyor musun kuzum evde misin normalde
İğne etkisi yeni geçmiş demek ki kuzum hayırlısı olsun hakkında ama kırmızıyı görene kadar da olmadı bitti bu iş demeBugun ignenin tam 2.haftasi tek cizgilerle uyandim. Ben birakiyorum bir sure kafami dinlicem veren de Allah Alan da boyle ustune dustukce olmuyor anladim psikolojim bozuldu iyice.. 13 gun silik cikti ya son gune kadar
E ne güzel aç dizi izle oyalan keşke ben de evde olsam da dinlenerek geçirsem bu süreci.Evdeyim
Ben doktordan geldim canım femaradan klomene geçirdi beni cuma başlıcam 5 gün 27 sinde kontrole çağırdı bu ay da klomen deneyelim dedi eğer bu ay da olumlu sonuç almazsak anestezili rahim filmi dediE ne güzel aç dizi izle oyalan keşke ben de evde olsam da dinlenerek geçirsem bu süreci.
Anladım canım. Kaç ay denedin famera peki. Aşılama da yapmış mıydı sana canm sadece iğne mi olmuştunBen doktordan geldim canım femaradan klomene geçirdi beni cuma başlıcam 5 gün 27 sinde kontrole çağırdı bu ay da klomen deneyelim dedi eğer bu ay da olumlu sonuç almazsak anestezili rahim filmi dedi
Yok ilk fenara deneyisimdi aşılama da hiç olmadım tedaviye bu ay femarayla başlamıştık şimdi klomene döndürdü doktorumAnladım canım. Kaç ay denedin famera peki. Aşılama da yapmış mıydı sana canm sadece iğne mi olmuştun
Sadece iğne verdi o zaman anladım canım. Hangi gün başlıyorsun klomeneYok ilk fenara deneyisimdi aşılama da hiç olmadım tedaviye bu ay femarayla başlamıştık şimdi klomene döndürdü doktorum
Cuma günü hayırlısıyla 27 sinde de kontrol dedi o gün de iğneyi verir diye düşünüyorumSadece iğne verdi o zaman anladım canım. Hangi gün başlıyorsun klomene
Hadi bakalım bismillah canım kaldık mayısaCuma günü hayırlısıyla 27 sinde de kontrol dedi o gün de iğneyi verir diye düşünüyorum
Amaanben çalışıyorum da ne oluyor. Aklım fikrim bebişte. Haftaya cuma olsa da test yapsam diye bekliyorumEvdeyim
Ay rahim filminden korkuyorum ya. İnşallah ihtiyaç olmaz kuzum. Yoksa ben de çektiricem bu gidişle. Aşılama bile zor geldi bana bi de öyle film işleri beni baya korkutuyorBen doktordan geldim canım femaradan klomene geçirdi beni cuma başlıcam 5 gün 27 sinde kontrole çağırdı bu ay da klomen deneyelim dedi eğer bu ay da olumlu sonuç almazsak anestezili rahim filmi dedi
Bana 5. Adet gününde başlamak üzere sabah akşam içirmişti senin de mi öyle? Bir de aynı saatte iç canım ona dikkat et. Mesela sabah 7 akşam 19 da tam içCuma günü hayırlısıyla 27 sinde de kontrol dedi o gün de iğneyi verir diye düşünüyorum
Canım ben gebeyim çok şükür
Vallahi öyleHadi bakalım bismillah canım kaldık mayısa
Evet canım bende 5. Gün sabah akşam tabiki özellikle alarm kuruyorum unutmuyim diyeBana 5. Adet gününde başlamak üzere sabah akşam içirmişti senin de mi öyle? Bir de aynı saatte iç canım ona dikkat et. Mesela sabah 7 akşam 19 da tam iç
Çalışınca yine günler hızlı geciyordurAmaanben çalışıyorum da ne oluyor. Aklım fikrim bebişte. Haftaya cuma olsa da test yapsam diye bekliyorum
Kız gerçekten mi detay ver en son silik çıkmıştı sanki kaçıncı günde öğrendin belirtilerini paylaşabilirsin artık demekCanım ben gebeyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?