- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Kuzum yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olunuyor ama inşallah adet olmazsın geç döllenme olmuştur ve yarın istediğin o çizgiyi görürsünYarın iğne olalı 15 igneden sonra 14. Günüm testler negatif artık adet olmam gerekiyor ama bende ne adet ne hamilelik gram belirti yok. İyice kafayı sıyırdım sanırım. Yarın falan adet olurum diyordum ama şuanlik hicbisey yok belki yarın olur bilemiyorum ama çok sinirlerim alt üst oldu yasavascii edahandro Y yenibirhayal
Zaten 2 3 ay yumurtlamayı bozuyor bu kadar gecikme maalesef. Bi deneyebilirim macunu ben deBu macunu kullanmadan once 1 kere ovulasyon denemistim yumurtlama gormedim daha sonra çatlatma oldum yumurtalarim gelismedigi halde iğne oldum yani yani yeterince kaliteli yumurtlama olmuyordu macunu kullanmaya baslayinca hem duzenli hormonlatima baktiriyordum progestan artmismi diye yani yumurtlama olmusmu diye oluyordu sağ yumurtligimda argi ve vajinal islaklik beraberinde gogus hassasiyeti basliyordu yani yumurtlama belirtileri belki yumurtlama oluyor ama yetersiz bu arada 28 gun gecikme cok 2. sene benim de 19 gun gecikmem olmustu dongunun bu kadar uzamasi yumurtlama gununuzu tahmin etmeyi zorlastiriyor.
Anladım canım bu ayın testleri değil mi bunlarBu da çatlamis hali
Eki Görüntüle 3233366
Evet hem her ay yumurtlamada olmayabiliyor bunu da dusununce zaman uzamis oluyor deneyin insallah faydasini gorursunuzZaten 2 3 ay yumurtlamayı bozuyor bu kadar gecikme maalesef. Bi deneyebilirim macunu ben de
Evet bu ayin beklenen adet tarihim 24 25 nisanAnladım canım bu ayın testleri değil mi bunlar
Canım sen aşılama olmadın iğne oldun değil mi sadece? Hangi gün oldun iğneni? Tam tarih versene bi. Bi hesap yapcamYarın iğne olalı 15 igneden sonra 14. Günüm testler negatif artık adet olmam gerekiyor ama bende ne adet ne hamilelik gram belirti yok. İyice kafayı sıyırdım sanırım. Yarın falan adet olurum diyordum ama şuanlik hicbisey yok belki yarın olur bilemiyorum ama çok sinirlerim alt üst oldu yasavascii edahandro Y yenibirhayal
Yok canım iğne oldum sadece 1 nisan sabah 10.30 daCanım sen aşılama olmadın iğne oldun değil mi sadece? Hangi gün oldun iğneni? Tam tarih versene bi. Bi hesap yapcam
İnşallah canım olmadıysa da Bi an önce adet olayım da diğer aya geçeyim diye bakıyorumKuzum yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olunuyor ama inşallah adet olmazsın geç döllenme olmuştur ve yarın istediğin o çizgiyi görürsün
Bak şimdi senin yumurtan 2 Nisan'da çatladı desek. 3 Nisandan itibaren 1. Gün diye hesap ediyorum ben. Senin 14. Günün 16 nisana denk geliyor bana göre. Daha erken yani.Yok canım iğne oldum sadece 1 nisan sabah 10.30 da
İlaç kullanırken yapmıştım yumurta olduğu halde ikinci çizgi bile çıkmamıştı sonra yapmadım hiç
Bende öyle aslında Test yapmayı düşünmüyorum sonu hep hüsran olduğu için içimden gelmiyor olurda adet olmazsam doktora giderim düye düşünüyorumBende 1 nisanda vurdum bugün 13. Günümüz bu sabah ben test yapmadım artık negatif görmekten sıkıldım akşam yaptım negatiffi çünkü sen yaptın mı
İnş canım teşekkür ederimEvet hem her ay yumurtlamada olmayabiliyor bunu da dusununce zaman uzamis oluyor deneyin insallah faydasini gorursunuz
Ne güzel hesap yapmışsın vallaBak şimdi senin yumurtan 2 Nisan'da çatladı desek. 3 Nisandan itibaren 1. Gün diye hesap ediyorum ben. Senin 14. Günün 16 nisana denk geliyor bana göre. Daha erken yani.
Baya silikleşmişİğnenin 8. Gününden selamlaren geç 10. Günde negatifi görürüm artık bence
İnşallah canım merakla bekliyoruz Allah'ın izniyle bayramdan önce alacağız haberiniİğnenin 8. Gününden selamlaren geç 10. Günde negatifi görürüm artık bence
Yarın 12deTabi tabi pik bu geliyor geliiiiyoooorrr yarın veya pazar çatlamış olursun kuzum. Doktor kontrolün ne zamandı?
Dans dans dansKoyu olan pik bence canım testten teste fark ediyo bence değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?