- 7 Nisan 2023
- 45
- 54
- 8
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Canım daha önce test yapmış mıydın dün mesela? Kıyaslama yapardık koyulaşma varsa gebesin demektirİlk defi
İlk defa yaptım. Dayanabilirsem pazartesi tekrar yapıcam bakalım.Canım daha önce test yapmış mıydın dün mesela? Kıyaslama yapardık koyulaşma varsa gebesin demektir
Çok teşekkür ederim2021 temmuz ayin da basladim 3 ay duzenli kullandim 4. ay hamileydim 2. hamileligim de de ayni 4. ay hamile oluyordum dogumdan sonra 1 2 ay ara verdim sonra devam ettim insallah sonuc alirim instagramda c life bitkisel yaşam sayfasindan ulasabilirsiniz
Allah gönlünüze göre versin sizin de2021 temmuz ayin da basladim 3 ay duzenli kullandim 4. ay hamileydim 2. hamileligim de de ayni 4. ay hamile oluyordum dogumdan sonra 1 2 ay ara verdim sonra devam ettim insallah sonuc alirim instagramda c life bitkisel yaşam sayfasindan ulasabilirsiniz
Rica edeim güzel haberlerinizi bekliyorum❤Çok teşekkür ederim
Ultrason ve hormonlara baktırdım hor onlar temiz pco var bende. Bu ay yumurtam geç gelişiyor. Geçen ay 28 gün adetim gecikti. Bi düzen kurmaya çalışıyorız işte vaktinde yumurtlarsam daha kolay hamile kalırım. Bir de yumurtlama gerçekleşiyor mu onu da bilmiyorum ilk kez takip yapıyorum pik görecek miyim ona bakacağımRica edeim güzel haberlerinizi bekliyorum❤bu arada siz butun tetkikleri yaptirdiniz mi?
Bu macunu kullanmadan once 1 kere ovulasyon denemistim yumurtlama gormedim daha sonra çatlatma oldum yumurtalarim gelismedigi halde iğne oldum yani yani yeterince kaliteli yumurtlama olmuyordu macunu kullanmaya baslayinca hem duzenli hormonlatima baktiriyordum progestan artmismi diye yani yumurtlama olmusmu diye oluyordu sağ yumurtligimda argi ve vajinal islaklik beraberinde gogus hassasiyeti basliyordu yani yumurtlama belirtileri belki yumurtlama oluyor ama yetersiz bu arada 28 gun gecikme cok 2. sene benim de 19 gun gecikmem olmustu dongunun bu kadar uzamasi yumurtlama gununuzu tahmin etmeyi zorlastiriyor.Ultrason ve hormonlara baktırdım hor onlar temiz pco var bende. Bu ay yumurtam geç gelişiyor. Geçen ay 28 gün adetim gecikti. Bi düzen kurmaya çalışıyorız işte vaktinde yumurtlarsam daha kolay hamile kalırım. Bir de yumurtlama gerçekleşiyor mu onu da bilmiyorum ilk kez takip yapıyorum pik görecek miyim ona bakacağım
Kız niye pazartesi yapıyorsun aynı testle yarın tekrar yap hiç dayanılırmıİlk defa yaptım. Dayanabilirsem pazartesi tekrar yapıcam bakalım.
Bu defa dayanıcamKız niye pazartesi yapıyorsun aynı testle yarın tekrar yap hiç dayanılırmı
Oyy kuzumm çok sevindim. Yumurtanı sevsinlerKızlar merhaba ben de bugün doktora gittim yumurtam büyümüş cumartesi günü için iğne verdi göbekten mi yaptırmam gerekiyor
Canım doktorun sana aşılama dememiş miydi? Neden ovulasyon yapıyorsun? Ben normalde takip ederdim yumurtamı ama bu ay aşılama olduğu için hiç takip etmedim. Ne olsa çatlayacak diyeNLADIM canım o zaman tekrarlayayım ne olacağı belli olmaz
Senle birlikte biz de çatlayacağız kuzum galiba
Ah kuzum yaaa. Yarın bence belli olcak. 14. Gün diye okumuştum ben pek çok yerde. Allah'ım pozitifi göstersin bize inşallah. Sen pozitifi gör bize umut ol inşallah kuzum inan dua ediyorum hepimiz içinYarın iğne olalı 15 igneden sonra 14. Günüm testler negatif artık adet olmam gerekiyor ama bende ne adet ne hamilelik gram belirti yok. İyice kafayı sıyırdım sanırım. Yarın falan adet olurum diyordum ama şuanlik hicbisey yok belki yarın olur bilemiyorum ama çok sinirlerim alt üst oldu yasavascii edahandro Y yenibirhayal
Keşke canım keşke. Akşam negatif görünce sabah yapmaya elim gitmedi teste ama yarin mecbur yapicam artık öğrenmem için gerçekten bu süreçte çok yıpraniyoruzAh kuzum yaaa. Yarın bence belli olcak. 14. Gün diye okumuştum ben pek çok yerde. Allah'ım pozitifi göstersin bize inşallah. Sen pozitifi gör bize umut ol inşallah kuzum inan dua ediyorum hepimiz içingeç döllenme bile olmuş olabilir. Herşey olabilir.
Üzülme yeni ay yeni umutlar..Yarın iğne olalı 15 igneden sonra 14. Günüm testler negatif artık adet olmam gerekiyor ama bende ne adet ne hamilelik gram belirti yok. İyice kafayı sıyırdım sanırım. Yarın falan adet olurum diyordum ama şuanlik hicbisey yok belki yarın olur bilemiyorum ama çok sinirlerim alt üst oldu yasavascii edahandro Y yenibirhayal
Öyle öyle allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman. Ama yine de olmayınca hayal kırıklığı oluyor insan kendini tutamiyor Allah hepimize nasip etsin inşallahÜzülme yeni ay yeni umutlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?