- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Olabilirsin tabi ama tekrar test vermen lazım çok ara bir değer pozitif negatif arası. 2 gün sonra verdiğinde kesin anlarsınerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Ya ama ben aşılama istemiyorum şu an hiç hazır değilimAnladım canım. O zaman sen bu 5 gün içinde ne yenir yumurta büyütmek için arastir hepsini yee ceviz avokado falan filan depola bu bir haftada
Ben asilamanin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum. İğneden sonra da olmazsa aşılamaya geçiliyor sanırım. Nasıl yapılıyorsa. Maliyeti ne kadar falan bu işler maddi manevi zor yaYa ama ben aşılama istemiyorum şu an hiç hazır değilimbir de acıyo mu aşılama. Brn kendisi çatlatsın evde yapayım istiyom çocuğumu ama tabi hangisi nasip olursa artık . Bulduuuuum. Soğan suyu zaten olmayacak bu ay belki yumurtamı hızlı geliştirir
Bn de bilmiyorum peki iğne kaç tl ödediniz sizBen asilamanin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum. İğneden sonra da olmazsa aşılamaya geçiliyor sanırım. Nasıl yapılıyorsa. Maliyeti ne kadar falan bu işler maddi manevi zor ya
YaaaaBugün gittim canım büyümüş 22mm olmuş çatlamış inşallah tutar
Adet sancısı hamilelik belirtisi çok benzer diyorlar kuzum. Hiç moral bozma.Valla bugün adet gibi sancilsrim başladı zaten duohastonu bıraktım eğer gebelik yoksa 1-2 güne adet olurum herhalde bu aydan pek ümidim kalmadı sanki
Ben teeeee pazarı değerlendirdim. Arada perhiz yaptım gibi birşey oldu. sperm kalitesi düşmesin diye. Doktor da değerlendirin demedi hiç.Çatlarsa da yarım gün oynar kuzum. Sen en son ne zamanı değerlendirdin
Benim direk yumurtalığıma bıçak sokuluyor gibi ağrıyor. Bel ağrım olmuyor ama kişiden kişiye değişiyordur kesin canımYarın öğlen canım. Bir şey dicem bel ağrısı yumurtlama belirtisi olabilir mi 2 gündür fena ağrıyo
İnşallah pozitife döndüğünü de göreceğiz canımGünaydinn bu sabah negatifi gördüm ben
Canım havuç ve incir kürü var İbrahim saraçoğlunun. Onları yapsana bu 5 gün. Yumurta geliştiriyor. Aşılama dedi demek sana daDemek 11de geçti sende etkisiben şimdi çıktım doktordan. Yumurtam büyümüş 12 mm olmuş ama bundan sonra hızlı büyümezse yumurta sperm buluşsa bile (rahimde pencere gibi bir şey varmış o kapanıyormış adetten belli bir süre geçince) gebelik olmaz bu ay dedi. Yumurtamın 5 gün içinde acil büyümesi lazım adetin gecikecek dedi adet olursan da. Eğer yumurtam büyürse aşılama yapmamız gerekirmiş.
Bence olabilirsin Canım. İdrar testiyle takip et. Git gide koyulaşırsa hamilesin demektir inşallaherhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Ben klomen kullandım ama progesteron vermedi canım. Gün aşırı değil mi onun verdiği günler? Bu arada endişe etme sperm içerde uzun süre yaşıyor. Sanki 3 gün müydü yaşama süresi öyle birşey. Doktor onu hesaba katmıştır.Merhaba bu ay klomen kullandım doktora gittiğimde 3tane güzel yumurtan oluşmuş dedi iğne vermiyorum dedi,ve progestan yazdı,omega3 multivatimin verdi. İlişki günleri yazdı ve bunlar dışında ilişki yasak dedi,sizce bu şansımı düşürmez mi gün aşırı yapmaya devam etmeli miyim. Birde klomen+progestan kullanıp hamile kalan var mı.
İnşallah canım inşallahİnşallah pozitife döndüğünü de göreceğiz canım
Ben eczaneden iğne dahil 3 ilaç aldım. 500 tl odedim iğne 200 300 falan yaniBn de bilmiyorum peki iğne kaç tl ödediniz siz
Ben dün 475 gibi bi rakama aldım. Y yenibirhayal ovirletteBen eczaneden iğne dahil 3 ilaç aldım. 500 tl odedim iğne 200 300 falan yani
Özel sağlık Sigortan varsa kuzum ondandır belki bu fiyat. Y yenibirhayalBen eczaneden iğne dahil 3 ilaç aldım. 500 tl odedim iğne 200 300 falan yani
Oo baya pahalı almışsınız. Ven estrofem duphaston ve ovitrelleye 520 òdemistimBen dün 475 gibi bi rakama aldım. Y yenibirhayal ovirlette
Benim yok canım eşim üstünden görünüyorum sigortadan kendi sigortam da yokÖzel sağlık Sigortan varsa kuzum ondandır belki bu fiyat. Y yenibirhayal
İğne ne zamandı kaçırdım şimdiBen teeeee pazarı değerlendirdim. Arada perhiz yaptım gibi birşey oldu. sperm kalitesi düşmesin diye. Doktor da değerlendirin demedi hiç.
Bilemedim ben de. Baya farklı ödemişiz.Benim yok canım eşim üstünden görünüyorum sigortadan kendi sigortam da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?