- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Bence de çatlar kendi kendine diye iğne vermiyorlar. Sanırım kan tahliliyle de ultrason verilerine bakıp söylüyorAy hiç bilmiyorum ki ama sanmıyorum ya doktor bilir onu bazılarına çatlamak üzere falan diyor mesela doktorları olsaydı sana da derdi diye düşünüyorum
20 mm olduğundan heralde dayanır bi iki gün daha bence de doktor derdi çatlamak üzere diye.Ay hiç bilmiyorum ki ama sanmıyorum ya doktor bilir onu bazılarına çatlamak üzere falan diyor mesela doktorları olsaydı sana da derdi diye düşünüyorum
Çatlarsa da yarım gün oynar kuzum. Sen en son ne zamanı değerlendirdin20 mm olduğundan heralde dayanır bi iki gün daha bence de doktor derdi çatlamak üzere diye.
Bence de derdi ya20 mm olduğundan heralde dayanır bi iki gün daha bence de doktor derdi çatlamak üzere diye.
Kuzum senin doktor yarın miydiBence de çatlar kendi kendine diye iğne vermiyorlar. Sanırım kan tahliliyle de ultrason verilerine bakıp söylüyor
Yarın öğlen canım. Bir şey dicem bel ağrısı yumurtlama belirtisi olabilir mi 2 gündür fena ağrıyoKuzum senin doktor yarın miydi
Olabilir canım kasık ağrıların da varsa belki o yüzdendirYarın öğlen canım. Bir şey dicem bel ağrısı yumurtlama belirtisi olabilir mi 2 gündür fena ağrıyo
O çok hafif. Ama kendini hissettiriyor. Belim genelde ağrır yumurtlamaya bağımsız ama böyle ağrıyı bi covid olunca gördüm ağrımaz böyleOlabilir canım kasık ağrıların da varsa belki o yüzdendir
O zaman bence yumurtaliklarda etkiliyor olabilirO çok hafif. Ama kendini hissettiriyor. Belim genelde ağrır yumurtlamaya bağımsız ama böyle ağrıyı bi covid olunca gördüm ağrımaz böyle
Olabilir daha demin ovu yaptım. Çok silik çıktı ama çok su içmiştim ondandır diye ümit ediyorumO zaman bence yumurtaliklarda etkiliyor olabilir
Ondandır şu çok etkiliyor. Ben şu son 3 gündür ateş takip ediyorum. 36.6-36.7 arası hep eşimde daha demin neden bu kadar sıcaksın dedi. Hamileliği ateşle nasıl takip ediyorlar acabaOlabilir daha demin ovu yaptım. Çok silik çıktı ama çok su içmiştim ondandır diye ümit ediyorum
Arkadaşım hamile kışın ortasında soyunmaya başladıOndandır şu çok etkiliyor. Ben şu son 3 gündür ateş takip ediyorum. 36.6-36.7 arası hep eşimde daha demin neden bu kadar sıcaksın dedi. Hamileliği ateşle nasıl takip ediyorlar acaba
Günaydinn bu sabah negatifi gördüm benArkadaşım hamile kışın ortasında soyunmaya başladıolabilir yani ama ilk belirtilerde yaşayıp yaşamadığını bilmiyor çok ağır gripti. Ben de ona didik didik birsürü soru soruyorum veri topluyorum kilo almadı çok mesela görüntüde sadece karnışı büyüdü. İnş biz de öyle oluruz
Hadi iğne etkisi bitti tam kaçıncı gün bugünGünaydinn bu sabah negatifi gördüm ben
Bugün gittim canım büyümüş 22mm olmuş çatlamış inşallah tutarBenim 12. Günde 14 mm vardı ama kist oldu sonradan kuzum
Bugün 11. Günümdü canımHadi iğne etkisi bitti tam kaçıncı gün bugünşimdi pozitife dönme vakti
Demek 11de geçti sende etkisiBugün 11. Günümdü canım
Anladım canım. O zaman sen bu 5 gün içinde ne yenir yumurta büyütmek için arastir hepsini yee ceviz avokado falan filan depola bu bir haftadaDemek 11de geçti sende etkisiben şimdi çıktım doktordan. Yumurtam büyümüş 12 mm olmuş ama bundan sonra hızlı büyümezse yumurta sperm buluşsa bile (rahimde pencere gibi bir şey varmış o kapanıyormış adetten belli bir süre geçince) gebelik olmaz bu ay dedi. Yumurtamın 5 gün içinde acil büyümesi lazım adetin gecikecek dedi adet olursan da. Eğer yumurtam büyürse aşılama yapmamız gerekirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?