- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 39
Olumsuz düşünmuyoruz herseyin hayırlısi ve iyisi bizimle olsunKuzuş ben eşim gelmeden yapayım. Negatifleri gördükçe morali bozuluyoo görmeden yapıp kaldırayım
Kuzu şimdi merak ettiğim şey çatlaman hangi gündü bi şey deneyecem deAmin inşallah cümlemizi
Vuhhuuu. İdrar neyse de kanda cıkınca da ayrı bir heyecan
Amin kuzum inşallah hayırlısıyla gelsin evimizi şenlendirsinOlumsuz düşünmuyoruz herseyin hayırlısi ve iyisi bizimle olsun
Ya bir bilsem benim çatlamam ne zamandı dhdhdh yumurtlamam ne zamandı. Kızlar bilir benim serüveniKuzu şimdi merak ettiğim şey çatlaman hangi gündü bi şey deneyecem de
Organları gelişmemişti. Yaşaması mümkün değil dendi.Henüz gebelik olmadı.Gebeliğiniz neden sonlandırıldı acaba? Tekrar hamile kaldınız mı
Çok geçmiş olsun. Üzerinden ne kadar zaman geçti acaba. Korunma süresi verdiler mi? Ben de 14 haftalık bebeğimi kaybettim malesefOrganları gelişmemişti. Yaşaması mümkün değil dendi.Henüz gebelik olmadı.
Ohh ya müthiş bi haber bu
Size de çok geçmiş olsun,rabbim cennetinde kavuştursun bizleri evlatlarımıza.dr korunma süresi vermediler ama benim iki aya yakın adetim düzene girmedi. Denemedim de. Folik asit kullanayım düzene girdikten sonra dedim şu ana kadar iki ay denedik olmadı. Araya ameliyat girdi. Bartholin kisti ameliyatı oldum o yüzden de deneyemediğim oldu hasip bakalım. Bu ay belki olur diye ümit ediyorum.Çok geçmiş olsun. Üzerinden ne kadar zaman geçti acaba. Korunma süresi verdiler mi? Ben de 14 haftalık bebeğimi kaybettim malesef
Ah kuzum yine gor insallah saglikli bebislerin olsunYa kuzum sana diyorum ama bende aynıyım ilk hamilelğimde iki aylık olduğumda bile 4-5 tane test alıp yapıyordum çift çizgi çıktığını görmek harikaydı o derece deli
Aminnn Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla çok güzel haberler alırsınız bana da ümit olursunuz. Bize de kimi doktor 6 ay kimisi 3 ay kimisi 1 adet döngüsü bazısı da korunmama gerek olmadığını söyledi kafam çok karıştı. Ben de çok dikkat etmiyorum ama ilk adetimi görsem içim daha çok rahatlayacak. Size kürtaj yapıldı mı bir de ilk reglinizi kürtajdan ne kadar süre sonra oldunuz acabaSize de çok geçmiş olsun,rabbim cennetinde kavuştursun bizleri evlatlarımıza.dr korunma süresi vermediler ama benim iki aya yakın adetim düzene girmedi. Denemedim de. Folik asit kullanayım düzene girdikten sonra dedim şu ana kadar iki ay denedik olmadı. Araya ameliyat girdi. Bartholin kisti ameliyatı oldum o yüzden de deneyemediğim oldu hasip bakalım. Bu ay belki olur diye ümit ediyorum.
Oyy masallah super
Yaaaa
Sagolasin kuzuuumm insallahAyyy hadi bakalım heyecanla beklemedeyizsabah sabah güzel haberinle başlarız inşallah güne
Yok canım normal doğum şeklinde oldu. Küretaj yapılmadı. İki ayı buldu benim tuhaftıAminnn Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla çok güzel haberler alırsınız bana da ümit olursunuz. Bize de kimi doktor 6 ay kimisi 3 ay kimisi 1 adet döngüsü bazısı da korunmama gerek olmadığını söyledi kafam çok karıştı. Ben de çok dikkat etmiyorum ama ilk adetimi görsem içim daha çok rahatlayacak. Size kürtaj yapıldı mı bir de ilk reglinizi kürtajdan ne kadar süre sonra oldunuz acaba
Benim de doğum oldu ama malesef plasentası gelmedi bebeğimin kürtaj da olmak zorunda kaldımYok canım normal doğum şeklinde oldu. Küretaj yapılmadı. İki ayı buldu benim tuhaftı
İnşallah çok güzel haberler verirsiniz sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun hepimize nasip olsun inşallahYok canım normal doğum şeklinde oldu. Küretaj yapılmadı. İki ayı buldu benim tuhaftı
Bende öyle yaparım zaten 6 kilo aldım3 ay yedim yedım sımdı telafi etmem lazım1 ay daha diyet spor yaparım napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?