Yap gitsin kız korkunun ecele faydası yok. Hem eşini kırma üzülür sonraKizlar test yapmayacagim dedikce onume birseyler cikiyor esim israr kiyamet yarin ben ise gitmeden test yap diye tutturdu nerden soyledim simdi hergun yaptirir bana
Dayanamadın dimiiiiKan verdim kızlar bekliyorum sonucu bol dua istiyorum sizden
Yine iyi dayandın belki adamın içine doğmuştur yap bakalım hayırlısı nasip kismetKizlar test yapmayacagim dedikce onume birseyler cikiyor esim israr kiyamet yarin ben ise gitmeden test yap diye tutturdu nerden soyledim simdi hergun yaptirir bana
Güzel sonucunla akşamımızı neşelendirmeni bekliyoruzKan verdim kızlar bekliyorum sonucu bol dua istiyorum sizden
Aman yapcam ya gunde kirk kere fikir degistiriyorum sagim solum belli olmuyor hic boyle degildim benYap gitsin kız korkunun ecele faydası yok. Hem eşini kırma üzülür sonra
Kız duramadın değil mi inşallah çok güzel haberler alırsın kuzumKan verdim kızlar bekliyorum sonucu bol dua istiyorum sizden
Yapmadım bkliyrm goguslerim ağrıyor batıyor kasiklarimda olacak gibi sızı var birde alt karnıma dokunuyorum duvar gibi sertBende de istah var gogusler hassas bel agrisi yokluyor arada normal bat dundu ama cumaya kadar bekleyecegim ben gecikebiliyor bazen. Sen yeni test yapmadin mi hala sen de vardi birseyler
Yapcam canim negatifse gelmedikce iki gune bir yaparim artik napayim yalniz hep beyaz olurdu benim akinti dunden beri sari akinti oldu kirmizilari gormedikce problem yok gerciYine iyi dayandın belki adamın içine doğmuştur yap bakalım hayırlısı nasip kismet
Yapya böyle sabahtan akşama kadar düşünüp duracağına yap gitsin ne olacakAman yapcam ya gunde kirk kere fikir degistiriyorum sagim solum belli olmuyor hic boyle degildim ben
Ben yine karar degistirdim yarin sabah yapiyorum bana kalsa bekleyecektim ama esim duyunca yap yap diye tutturduYapmadım bkliyrm goguslerim ağrıyor batıyor kasiklarimda olacak gibi sızı var birde alt karnıma dokunuyorum duvar gibi sert
Anladım canım hakkimızda hayırlısı ınsallah16. Günü yumurtladım. Kuzu ona da bakmıyor. 21. Gün yumurtlayıp 25. Gün adet olduğum ay da oldu
Yani en kotu koleksiyonuma bir negatif daha eklerimYapya böyle sabahtan akşama kadar düşünüp duracağına yap gitsin ne olacak
Valla testlere para dayanmıyor bu test alma cılgınlıgımız ne olacak böyle bilmiyorumKasım resmen 38. Gün adet oldum rahat 10 tane test harcamışımdır. Hatta doktora gidip rahim filmi çektirdim
Hadi Bi sürprizle günümüzü aydınlat inşallahYani en kotu koleksiyonuma bir negatif daha eklerimne kadar umitsizim
Kuzumm cok seviniyorum sana ya insallah hayirli sonuc cikar hemen yaz etrafinda soylediklerine de masallah dedirt hep.Kan verdim kızlar bekliyorum sonucu bol dua istiyorum sizden
Tamam canim insallah hayirlisi neyse o olsun hic illa olsun demeyecegim sabah 7 8 gibi atarim muhtemelen erken kalkiyorumHadi Bi sürprizle günümüzü aydınlat inşallahbize de haber et
Ya deme öyle pozitif olurmusun lütfenYani en kotu koleksiyonuma bir negatif daha eklerimne kadar umitsizim
Vallaha benim umudum yok koyulaşmaya başlayan Ovü testi kafamı karıştırdı. Bariz bir belirtim olsa her sabah yaparımTamam canim insallah hayirlisi neyse o olsun hic illa olsun demeyecegim sabah 7 8 gibi atarim muhtemelen erken kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?