• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hi Huzurevi ziyareti yaptnz m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir kere gittim...annem,babam ve ben gitmiştik...1 kutu tatlıyla...hepsine ben ikram etmiştim...aslında sık sık yapmak istiyorum....bir huzur evi birde kimsesiz çocuklar yurdu:a015:

çocuk yuvasının önünden hergün geçiyorum.. ziyaret etmek kısmet olmadı. öğrenciyken biraz şeker almıştım bahçede oynayan çocuklara ikram etmiştim ama olmadıı neden bilmiyorum...

Huzurevi ziyareti yapmak isterseniz tanıdığım bir huzurevi var ve önceden telefon ederek randevu alıyorsunuz. Huzurevi ziyareti için arkadaşlarınız ile toplanın gidin. Yaşlılar sizin bir muhabbetiniz ile öyle mutlu oluyorlar ki anlatamam.

Evet kalabalık bir arkadaş grubuyla bir sene devam ettirmiştik gitmeyi. İlk gittiğimizde hem çok üzüldüm hem de o kadar çok mutlu olmuştum ki.. Bize görevliler ordaki amca ve teyzelerin hep kendilerini ziyarete gelecek birilerini beklediklerini söylemişlerdi. Gerçekten öyle.. İçlerinde daha çekingen olanları da var hani konuşmak istemeyenler ama zamanla onlarda geliyor ve kocaman bi aile gibi oluyor. Bi amca vardı saz çalardı hep birlikte şarkı söylerdik filan. Çok mutlu oluyorlar gerçekten. Hayat hikayelerini anlatıyorlar yani istedikleri kendilerini dileyecekleri birilerinin olması. İmkanınız varsa gerçekten gidin ❤️

Geçmişte gitmiştim, bir sürü tonton ninem dedem olmuştu. Öpüp öpüp sarılıyorlar o kadar mutlu oluyorlar ki.. Tabi içimi yakan hikayelerde dinledim çoğundan hiç unutamam.

Nasipse tekrar gitmek istiyorum

Back
X