Bahçe Bakımı ve Çiçekler Hi byle iek aan kakts grdnz m?

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
kızlar kaktüslerim açtı çiçekleri çok değişik sizinle paylaşmak istedim ayrıca bu çiçekler sadece bir gün değil 5, 6 gün dayanıyor
s5001432zt6.jpg

s5001459jf5.jpg

bunlarda tomurcuk halleri
s5000033ax4.jpg

s5000034lh6.jpg

Benim bir kaktüsümde cicek aciyor ama beyaz ve minik minik aciyor, kaktüslerin cicek acanlarini bende cok seviyorum.

cok güzel görünüyo yerimseniben
bende severim kaktüsün cicek acanını :1rolleyes:

:nazar:
kızlar kaktüslerim açtı çiçekleri çok değişik sizinle paylaşmak istedim ayrıca bu çiçekler sadece bir gün değil 5, 6 gün dayanıyor

bunlarda tomurcuk halleri

:nazar:çok güzel açmışlar,benim aradıgım kaktüs sende var ama adını bilmedigim için çiçekçilerde bulamıyorum rica etsem bana kaktüslerinin ismini söylermisin Şeniz

:nazar:

:nazar:çok güzel açmışlar,benim aradıgım kaktüs sende var ama adını bilmedigim için çiçekçilerde bulamıyorum rica etsem bana kaktüslerinin ismini söylermisin Şeniz

ahh malesef adını bilmiyorum ama istersen ilk kaktüsten sana kargoyla yollarım ikinci bu sene soğuktan ve yağmurlardan çok zarar görmüş sadece 1 tane dalı kalmış ama oda çoğalır

benim çiçeğimden BOHÇA ÇİÇEĞİ diye söyleniyor ben çok beğenirim bu çiçeğimi ama kokusu çok kötüdür :)

Bende bildiğim kadarıyla sarı puantiyeli olan bohça çiçeğidir ve çok kötü kokar,Bodrum da yol kenarlarında çok açar.

çok güzel açmışlar , hem kaktüsler bilgisayardayken bulunduğunuz yere koydunuzmu radrosyondanda koruyolarmış bu faydasıda var mış,

bayldım yaa.. allahım büyüksün sen.. dikenlerin içinden o güzellikde ne..

çok kaktus gördüm ama bunlar harıka yaa..:nazar::nazar:

çok güzel görünüyo ben ilk kez görüyorum böyle
normalde çiçekleri küçük küçük oluyor açsa bile
bunun cinsimi farklı?

benim çiçeğimden BOHÇA ÇİÇEĞİ diye söyleniyor ben çok beğenirim bu çiçeğimi ama kokusu çok kötüdür :)

Bende bildiğim kadarıyla sarı puantiyeli olan bohça çiçeğidir ve çok kötü kokar,Bodrum da yol kenarlarında çok açar.

o sizin söylediğiniz çiçek başka bir cins herhalde bizimkisi hiç kokmuyor

çok güzel açmışlar , hem kaktüsler bilgisayardayken bulunduğunuz yere koydunuzmu radrosyondanda koruyolarmış bu faydasıda var mış,

hımm bunu bilmiyordum

çok güzel görünüyo ben ilk kez görüyorum böyle
normalde çiçekleri küçük küçük oluyor açsa bile
bunun cinsimi farklı?

bana bu çiçeği veren kişi kaktüs olduğunu söyledi ablam

bahçıvan arıyorsanız ben adayımkaydirigubbakcemile3, çok güzel bitkileriniz var opuyorumnanaktan

bahçıvan arıyorsanız ben adayımkaydirigubbakcemile3, çok güzel bitkileriniz var opuyorumnanaktan

sağol canım ama seni konuk olarak ağırlamak isterim bahçemde bahçıvan olarak değilopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X