Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyyyyyyy sende mi evleniyorsun mavrus kardessopuyorumnanaktan, Allah bi yastikda kocatsin insallah, her gununuz heyecan olsun, sevgi saygili olsun insallah, hic bir zaman pisma olmazsiniz insallah, ALLAH ayirmasin optum canim hihoyyytdelikafadulden
mavruş 2 aydan az var nasıl bu kadar hızlı karar verebildiniz...tebrikler ...allah bi yastıkta kocatsın inşallah...inşallah hiç keşke demezsin...inşallah heyecanınız hep ilk gün ki gibi kalır..
Nix cim zaten karar vermiştikte maddi yönden sıkışıktıık bekleyecektik.. Oda aşılınca oldu açıkçası ben hep Ekim diyodum ama kısmet böylemiş :sm_confused: İnşallah canım çok teşşekür ederim :asigim:
gözün aydın arkadaşım......... Şeniz rabbim bir ömür mutluluğunuzu artırsın inşallah....... :Saruboceq: en güzel zamanlar bunlar....... ufak şeyeri kafaya takmayıp tadını çıkarmaya bakın........ :kedi: