- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Arkadaşlar benim düşük tehlikem var kanamam oluyo ara ara en son Çarşamba günü oldu ve yatış verildi hastanede yattım bir gün şimdi evde yatıyorum. Devlet hastanesinde çalışıyorum doktorum özelde. Klinik şefim çok kötü bir insan yaklaşık bir ay önce ilk kez ozeldeki doktorumdan 10 günlük rapor almıştım onu heyete yolladı başka hastaneden aldığım gerekçesiyle yasak olduğunu söyleyerek ama yasak değil. Heyete gideceğimi öğrendiğim gün de kanamam oldu işte stresten. Yarın heyete gireceğim ve korkuyorum sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ozeldeki doktorum en az bir ay rapor almam gerektiğini söylerken yatış yaptığım kendi hastanemde bir hafta raporu zor verdiler. Belimde platin var ozeldeki doktorum artık çalışman çok zor belinin durumu bebeğe zarar verir yatıp dinlenmen lazım bol bol artık diyo ama kendi hastanemde asla bana bir ay bir ay rapor vermeyecekler. Heyete sürekli raporum yollanırsa başıma bir şey gelir mi diye de korkuyorum heyetteki doktor da ters biri olursa halimi anlamazsa ceza yazarsa diye. Sizce ne yapmalıyım bir yandan ozeldeki kendi doktorumu dinlemek istiyorum bir yandan da o kadına olan korkum bebeğime zarar veriyo. Bu şekilde hamile bir kadına bu rahatsızlıkları varken verilen rapor sizce heyette sıkıntı çıkarır mı bilen var mı?