Heyet raporu yardım lutfen ...

Sevgili arkadaşım, prosedürleri iyi öğrenmekte fayda var 6. ay performansın daha dolmamış, iyi bir IK'cı ile konuşursan ya da iş hukuku avukatı ile kolaylıkla istifa edebilirsin... Kaç saat çalışıyorsun ortalama, mesai alıyor musun? Yemek molan ne kadar? Çağrı merkezi çalışma prosedürleri vardır ve bu prosedürler yerine getirilmediği için bile istifa etme hakkın vardır, kimse de senden tazminat isteyemez...

Heyet raporu almak eskiden kolaydı, şimdilerde biraz zorlaştırıldı. Eğitim araştırma hastaneleri ya da devlet hastanesi nöroloji servisine gideceksin önce migren teşhisini koyduracaksın eeg, emg raporların olacak vs vs.. sonuçta alırsın ama bence ilk yol daha kolay bir yol araştır derim.

İmzaladığın sözleşmenin bir kopyası var mı sende? Yoksa önce o kopyayı iste, danışacak kimsen yoksa bana gönder işe giriş tarihini, çalışma saatlerini, öğle mola saatlerini, mesailerini gönder... sorayım.

tsk ederım oncelıkle cevabın ıcın sozlesmenın kopyası bende yok ık dan ıstesem verırlermı ?
aylık 22,5 mesaıyı asmama kuralı koymus calısma bakanlıgı bunu asmıyorlar gunluk 1 saat 15 dk molam var onun dısında kullanamıyorsun bn norolojı doktoruyla gorustum elımde ozel hastanede yapılan tedavı kagıtlarımda vardı sana ısıklı ve gurultulu ortamda calısamaz dıye yazıcam dedı ... ık ıle de konustum bu anlasmayı ımzaladınız para vermeden cıkamazsınız dıyor lar ... ıse 19/06/13 de gırdım 4,5 ay oldu ıste danısacagım kımse yok malesef bnm ıcın ogrenırsen cok sevınırım

arkadaşım sgk ya şikayet et yaz bimere
zaten parayı vermemeye kararlıyım hem ezıyet cektım hemde ustune para mı vereyım dımı ama takım lıderım karar ver burda yapabılecekmısın yapamıycakmısın dedı dusun dedı tekrar konusucam onunla yapamıycam dıyecegım bakalım para konusunu napıcaz
doktor yazıcam dedı canım once tak lıderıyle konusucam o para vermeden cıkamazsın derse eger bnde heyete gıdıcem heyet raporum olunca benı zorla calıstıramazlar heralde dımı

o işte çalışamıyacağına dair rapor alabilirsin.. örneğin doktorun raporunda derki; gürültülü ortamlarda çalışması uygun değildir. hastalığının kötüleşmesine sebep olabilir gibi... heyet raporu yerine.. hatta benimde ona benzer bir raporum var astım için. raporumda parfüm vs. gibi kimsayallaara dikkat edilmesi gerekiyor yazıyor. iş güvenliği yasasına göz at birde... inş. halledersin birşekilde..

bn once takım lıderımle konusucam baktım cıkarmıyor para lafı edıyor bnde heyete gıderım artık napım hıc olmadı sureklı rapor alırım napım dımı dayanamıyorum bu agrıya

bugun heyet raporu ıcın hastaneye gıdıyorum :26:
alabılırım ıns ...

burda tartışma çıkmaması için özel mesaj atıyorum bizim nasıl aldıgımızıı heyet raporunu. geçmiş olsun.

Güzel haberlerle gel inşallah

geldımmm
raporumu aldım ... mıgren hastasıdır ısıga ve sese karsı duyarlıdır mıgren ataklarını arttırı dıye doktorum yazdı heyette ımzaladı cok sukur hallettım
burda tartışma çıkmaması için özel mesaj atıyorum bizim nasıl aldıgımızıı heyet raporunu. geçmiş olsun.
ozel msjını aldım cnm evet zor ama bnm oldgum tedavılern kagıtları elımdeydı doktor uygun gorup rapora yazdı

Hadi bakalım, hayırlısı olsun. İnşallah bölümünü değiştirirler değiştiremezlerse de cıkarsın olur bitar.

Canım öncelikle merhabalar,bende migren hastasıyım çok geçmiş olsun,sana avmigren adlı ilacı öneririm,nörologlar migren için çok kuvvetli emilen bi ilaç veriyor genelde ismi maxalt bununla düşük dozlu antidepresan veriyorlar,ilaç biraz pahalı ama ssk ile alırsan düşük maliyetli,15 dk içinde ağrıdan eser kalmıyor çok şiddetli ağrı oldugunda kullanıyorsun.Apranax kullanma hemen kes çok zararlı bir ilaç...

Hadi bakalım, hayırlısı olsun. İnşallah bölümünü değiştirirler değiştiremezlerse de cıkarsın olur bitar.
benı bı ıhtımal gecıebıleceklerı bolumdekı bı kıza sordum aynı anda 6 musterıyle bırden yazısıyorum bazen buda zor dedı bn cıkıcam galıba o ortamdan cok sıkıldım dayanamıorum artık ugultu cok fazla
avmıgren ıctım ama bna artık cok agrı kesıcı ıctgım ıcın ılac fayda etmıyor apranax zararlı dıyorsun ya ondan bıle 2 tane ıcıp ole yatıyorum son gttgm doktor antıdepresan basladı zaten bakalım ıns o ıyı gelır bıraz maxaltında faydasını gormedım hıc mıgrex ondan daha ıyı

Hımmm :26: seninkisi baya kronik migrenmiş ya.Acil şifalar diliyorum,anlıyorum seni...

Hakkında hayırlısı olsun cnm, en azından yapamayacağını görmüş oldun

Heyet için hangi sırayı izlemek gerekiyor, hangi doktorların imzası gerekli öğrenmek isterim.

Geçen yıl 3 ay civarı süren sürekli ağrı dönemim oldu ve çok zor zamanlar geçirdim, tekrarlamasından çok korkuyorum.

O dönemde normal istirahat raporu bile alamıyordum, sanki migren hastalık değilmiş gibi.ilaçlarla geçmiyordu ağrım hiçbir şekilde. Sabah uyandığım andan gece uyuyana kadar devam ederdi. Hatta uykum bile dinlendirici, normal bir uyku değildi.

Ben Norolojı doktoruyla gorustum once hastayım dedım elımde tedavı kagıtlarımda vardı tabıkı cagrı merkezınde calısıyorum yapamyorum basım agrıyor dedım bn ısten cıkıcam ama rapor gerekıyor dedım bu ortamda calısmaya uygun olmadgıma daır dedım tmm yazcam dedı heyet ıcın Sağlık Kuruluna basvurdum dıger doktorları gezdım zaten saglıklı oldgumu soyledım Norolojı doktoruda ısıklı ve seslı ortama duyarlıdır mıgren ataklarını arttırır yazdı heyete gırdı rapor tekrar ımzalandı aldım sen ne ıcın almak ıstıyorsun ?

Heyet raporunu aldım ıs yerıne bıldırdım hala bolum degıstırmedıler canım cok sıkkın heyet raporu calısamaz raporu degılmıdır ne dıye bana kadro da acık olmasını bekle dıyorlar anlamıyorum

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul'da askerlik şubesinde çalışmaktayım. Eylülün başında doğum yaptım, normalde ücretsiz izin almayı planlıyordum ama mevzuatı inceledim, izne çıkmadan 2 hafta içinde ücretsiz izin dilekçesini göndermek gerekiyormuş. tabi bu bilgiyi çok geç öğrendiğim için ücretsiz izin olayım yalan oldu.

Bebeğim de malesef çok sağlıklı değil. kızamık ileri boyutlara ulaştı Bana şimdi istanbul'da heyet raporu verebilecek sgk anlaşmalı özel hastane lazım. bilgisi duyumu olanlar lütfen bilgilendirsin. Çok ama çok zor durumdayım, el kadar bebeğimi istifa pahasına da olsa bırakamam.

Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…