Heyet raporu yardım lutfen ...

migrenden dolayı alabileceğini düşünüyorum, çağrı merkezlerinin şu saçma sapan sözleşmelerini anlamıyorum..

evet hayatım anlattıgım gıbı mıgren ataklarımı onlemek ıcın mıgren botoxu bıle yaptılar bana ama hıc fayda etmedı evraklar elımde zaten noroljıde bn seslı ortamda atalar artar dıye yazıcam dedı dıger doktorlarda norolojı uygun gorunce ımza atarlar heralde:26:

migrenden dolayı alabileceğini düşünüyorum, çağrı merkezlerinin şu saçma sapan sözleşmelerini anlamıyorum..
ısten ayrılmamamız ıcınyapıyorlar cunkı ıs cok agır
psıkolojı fılan kalmadı bende aldgım 1000 tl maas
mıgren ıcın rapor vercek doktorumda bn dıger doktorlardan korkuyorum nıyeyse hastalıgıma daır belgelerde elımde var zaten ama baska hastalıgım olmadgı ıcın dıger bolumler mıgrendende anlamaz nasıl ımzalayacaklar raporu bılemedım

Kendini kovduysan işten , mesela telefonda müşterileri terslesen tazminatı ödemezsin bence
ınsanlarada yazık ama oyle :26:gercı bazen dayanamıyorum sınırlarımı zorlayan gıcık ınsanlar gelınce yukseltıyorum sesımı bılerek aynı seyı 50 defa soranlar var ya bu ıs gercekten bana gore degılmıs 4 ayda bambaska bırı oldum coktum resmen

canım heyet raporu alabilmek biraz zahmetli bişey böyle hemen vermiyorlar annem almıştı bildigim ölçüde bilgi vereyim sana; her hastanenin belirli gününde toplanıyor heyet toplantı seklinde (mesela annemin hastanesinde sali günleri toplanıyordu) ve o heyetin önüne cıkman icinde bir doktorun onay vermesi gerekiyor bu sekilde heyet seni görüyor ve tüm doktorlar onay verirse alabiliyorsun o raporu. Bu benim bildigim ölçüde. Çok geçmiş olsun

tsk ederım canım ... evet salı gunu toplanıyor heyet her hastanede aynı sanırım heyete gırıs yapıyorsun butun doktorları heyet kagıdınla dolasıp muayene oluyorsun sonrada ertesı gun heyet toplanıyor onların karsısınada cıkıyomussun ama bnm hastalıgımla ılglı olmayan bolum nasıl onay vercek bu rapora onu anlamadım

aaaa zelemele ben yeni gördüm bu konuyu, cıkıyor musun isten? Neden canım migren yüzünden mi?

Oncelikle gecmis olsun arkadasim..
Heyet raporu cok zor bir olay degil.bana da hamileligimde vermisti dr.um .kadin dogum dr.um raporu yazdi diger dr.lar imzaladi.hastane bashekimi de onayladi oldu bitti.senin de noroloji dr.un raporunu verdiyse digerleri onayliycaktir.her dr.kendi bransina gore rapor sunar heyete.sikma canini alirsin raporunu ins.

aaaa zelemele ben yeni gördüm bu konuyu, cıkıyor musun isten? Neden canım migren yüzünden mi?
evet cıkmak ıstıyorum dayanamıyorum konusmaktan basım agrıyor sureklı sana ozelden msj atmıstım belkı bılırsın dıye ama gormedınmı

ıcım rahatladı gercekten dıger doktorlar bu hastalıktan anlamayacagı ıcın nasıl onay verırler dıye dusunuyorum bende ıns alırım tsk ler

evet cıkmak ıstıyorum dayanamıyorum konusmaktan basım agrıyor sureklı sana ozelden msj atmıstım belkı bılırsın dıye ama gormedınmı

Ben özel mesaj fln görmedim canım. Konunu okuyunca inanılmaz sasırdım. Ben de yaklaşık 20 gündür hastanelerdeyim, inan okumadım hicbişi.

geçmiş olsun. lisedeyken girmiştim heyete... rahatlıkla vermişlerdi...

ancak bir tanıdığın gözleri görmediğine dair engelli raporu alırken sıkıntı çıkartmışlar (garip konuşmuş)... ama sonuçta aldı...

Heyet raporu almak prosedürü uyguladığın takdirde cok kolay. Herhangi bir devlet hastanesinin nöroloji servisine basvur. Migrenin olduğunu kanıtlarlar, sonra da heyete girersin bu kadar basit.

İşten çıkarsan niye tazminat ödemek zorundaymışsınız ? kanma böyle şeylere ya sözleşmeye imza da atmış da olsan geçersiz iş kanununda ne yazarsa o. caydırma politikası bunlar

ben de imzaladım böyle bi sözleşme özel hastaneye girmiştim, türk parası da değil dolar üzerinden tazminat belirlemiş uyanıklar. 6 ay evvelden haber verecekmişim güya. imzaladım ama ne oldu, aynı gün istifamı verdim çıktım.(normalde işin süresine göre 15 gün,1 ay önceden bildirip çıkman gerekiyo ama iş kanununa göre haftada 45 saattem fazla çalışıyosan ve mesaini vermiyolarsa ihbarsız fesih hakkın var)

insan kaynakları bana dedi ki böyle çıkıyorum diyip çıkamazsın, şu şu sebepten solayı ihbarsız fesih hakkım var çıkıyorum dedim öylece yüzüme baka kaldı. araştırmadığımız için insanlar bu cahilliğimizi çok iyi kullanıyolar.

İşten çıkarsan niye tazminat ödemek zorundaymışsınız ? kanma böyle şeylere ya sözleşmeye imza da atmış da olsan geçersiz iş kanununda ne yazarsa o. caydırma politikası bunlar

evet caydırmak ıcın boyle yapıyorlar bıze dedılerkı ılk ıkı ay ıcerısınde ıstıfa edebılırsınız daha sonra 2 -6 ay arası hem 2 brut maas hemde egıtım masrafları :3750 6 aydan sonra cıkarsanda sadece egıtım masrafı :650 tl bnde ılk baslarda ıse severek gdıyordum basım bu kadar fazla agrımıyordu ama sımdı hayatım kabusa dondu resmen dayanamayacak duruma gelıyorum ılac kullanıyorum bu seferde kotu kabuslar goruyorum gece uyuyamıyorum fılan ılacları artık bıraktım sadece agrı kesıcıyle ıdare edıyorum bakalım ne olacak 3 gun ıse gelmeyınce ısveren ısten atıyormus ne kadar dogru bılmıyorum ama cıkanlara bı ımza attırıp catır catır alıyorlar parayı napıcam hıc bılmıyorum

Heyet raporu almak prosedürü uyguladığın takdirde cok kolay. Herhangi bir devlet hastanesinin nöroloji servisine basvur. Migrenin olduğunu kanıtlarlar, sonra da heyete girersin bu kadar basit.

Ben özel mesaj fln görmedim canım. Konunu okuyunca inanılmaz sasırdım. Ben de yaklaşık 20 gündür hastanelerdeyim, inan okumadım hicbişi.
cok gecmıs olsun senın neyın var ? bn ekımın basından berı cok kotuyum bayrama gırmeden once yazmıstım sana bn heyet raporu alablırmıyım bu ıs nasıl oluyor dıye ondan sonra arastırdım norolojı doktoru yazıcam dıyor mıgrenın oldgunu ısıklı ve grultulu ortamda calısamayacagını fılan heyet raporu ıs goremez raporu sonucta bankanın bunu kabul etmesı lazım tazmınat ıstemeden benı cıkarması lazım ıns ıslerım yolunda gıder 3750 cok fazla para verebılmeme ımkan yok

lısedeyken ne ıcın heyete gırmıstınız hastalık ıcın mı rapor aldınız ?

arkadaşım sgk ya şikayet et yaz bimere

lısedeyken ne ıcın heyete gırmıstınız hastalık ıcın mı rapor aldınız ?

evet hastalık için vermişti... daha uzun rapor için. ama doktorum o hastanedeydi. o tamam değince diğerleri de tamam dediler...

doktorun biliyor ve tamam diyorsa zaten sıkıntı olmaz. geçmiş olsun. anneminde migreni var... farklı bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…