• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Heyecanımı Sizlerle Paylaşmak İstedim :)

aycun41

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
23
0
6
Diğer
Herkese Merhaba :)
Sayfada yeni üyeyim... Uzun zamandır takip ettiğim sitelerden biri... Heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum...
Yaklaşık 5 yıllık birlikteliğimiz var erkek arkadaşımla....Ve cumartesi günü ilk tanışma olacak bayanlar arasında...Çok heyecanlıyım...
Herşey yolunda gider umarım...

Mutluluklar dilerim... Su gibi aksın gitsin sonrası da inşallah... :)

NE güzel bi adım olmuş inşallah çok güzel geçer,sen önceden ailesiyle tanışmışmıydın ? gelişmeleri yaz bize :1:

ben ailesiyle daha önce tanışmıştım sevdiceğim de annemle tanışmıştı aileler daha yeni tanıştılar..Herşey harikaydı...
saat 22.00 civarında geldiler malum ramazan dolayısıyla...kapı çaldı ve heyecan doruktaydı..Ben daha önceden tanıştığım için ailemle iletişim konusunda heyecanlıydım..ne konuşulcak ne yapılcak diye..beklentimin çoook çoook üzerindeydi...Aileler arası konuşmalar harikaydı..ben acaba sessizlik mi olur nolur derken suu gibi geçti zaman...tabii saat 22.30 civarında yapmış olduğum ikramları sundum.(patatesli-ıspanaklı börek,tiramisu,arpa şehriye salatası) Onlarda saolsunlar elleri boş gelmemişler.3 çeşit tatlı getirmişler...yaptığım ikramlardan sonra onların getirdiği tatlıdan ikram ettim ve saat 24.00 olmuştu.kalkmak için hazırlandılar ve sevdiceğim gelip aldı ailesini..Herşey çok güzel geçmişti...Şimdi sıra bizde...Biz onlara iadeyi ziyaret yapıcaz =) :1:

ben ailesiyle daha önce tanışmıştım sevdiceğim de annemle tanışmıştı aileler daha yeni tanıştılar..Herşey harikaydı...
saat 22.00 civarında geldiler malum ramazan dolayısıyla...kapı çaldı ve heyecan doruktaydı..Ben daha önceden tanıştığım için ailemle iletişim konusunda heyecanlıydım..ne konuşulcak ne yapılcak diye..beklentimin çoook çoook üzerindeydi...Aileler arası konuşmalar harikaydı..ben acaba sessizlik mi olur nolur derken suu gibi geçti zaman...tabii saat 22.30 civarında yapmış olduğum ikramları sundum.(patatesli-ıspanaklı börek,tiramisu,arpa şehriye salatası) Onlarda saolsunlar elleri boş gelmemişler.3 çeşit tatlı getirmişler...yaptığım ikramlardan sonra onların getirdiği tatlıdan ikram ettim ve saat 24.00 olmuştu.kalkmak için hazırlandılar ve sevdiceğim gelip aldı ailesini..Herşey çok güzel geçmişti...Şimdi sıra bizde...Biz onlara iadeyi ziyaret yapıcaz =) :1:

Çok seviindim canım senin adına İnşallah bundan sonrası da hep böyle güzel olur. Böyle sorunsuz mutlu tanışmalar bizede nasip olur inşallah. Bir ömür mutlu ol:16:

Amin inş. en güzel mutluluklar sizlerin olsun..Allah herkese hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin.. (=

Back