Kız İsteme heyecandan tırım tırım tırsıyorum

hımm biz aynı şehirdeyiz zaten.ama bizimde artık 5 bitti 6 ya doğru gittiğmizden yiteer artık dedik:1rolleyes:gelmeden bi gün önceyi ve geldikleri günü paylaşmak için sabırsızlanıyorum asıl :sm_cool: çook sağol tatlımmm..

:roflolek bi hamaratlığın çıktı meydana yani iyiymiş. annem ilk "baban gelsinler diyo" dediğinde önce başıma sonra mideme yavaş yavaşta vücudumun her yerine yayılan bi ağrı olmuştudelikafaduldendeğişik bi şey daha önce hiç olmayan cinsten. gelcekleri gün nasıl olcam bilemiyorumeyvahedigeldismile
hayırlısı olsun senin için deopuyorumnanaktan

evet kızlar tırstığım gün geldi de geçtinasıl geçti anlamadım bile rüyamıydı neydi. insan o günün stresinden mutluluğu yaşayamıyomuş ama onu anladım.henüz bayanlar tanıştılar bundan bi kaç gün sonra da gece istemeye gelcekler bu sefer hep beraber gelcekler babası amcaları.her şey çok güzel geçti ayrıca.onlar bizden çok memnun kalmışar.bizimkilerde onları çok sevdiçok şükür birinci etap atlatıldı.
Darısı sizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…