Kız İsteme heyecandan tırım tırım tırsıyorum

bizimkiler uzaktan geldiği için öyle olmuştu aslında :kedi:
ama 4,5 yıldan sonra acelemiz de yok değildi hani kaydirigubbakcemile3
ben hiç tanımıyodum ama hepsi bi şekilde geçiyo alışıyosun seviyosun
sonuçta sevdiğinin ailesi :asigim:
bol şans canım a.s.

hımm biz aynı şehirdeyiz zaten.ama bizimde artık 5 bitti 6 ya doğru gittiğmizden yiteer artık dedik:1rolleyes:gelmeden bi gün önceyi ve geldikleri günü paylaşmak için sabırsızlanıyorum asıl :sm_cool: çook sağol tatlımmm..

ay çok heyecanlı bende pazar günü yaşadım bu heyecanı 10.10.2010'da yani hop oturdum hop kalktım.bi önceki gün temizlikler yaptım ki haftaiçi yatağımı bile toplamayan ben.geceyarısı kalkıp şakır şakır banyoları yıkadım sanki evde bişey varmış gibi :)) salonda her koltuğa oturdum etraf nasıl gözüküyor diye.son yarım saate girdik bi taraftan evin içinde zıplıyorum bi taraftan habire tuvalete giriyorum heyecandan tuvaletim geliyo ayıp oldu biraz ama böyle oldu napim :) annem dalga geçiyo bundan sonra sana her hafta görücü gelicek ne çalışkan kızım varmış benim diye.onlarda çok memnun kalmışlar annesi o kadar kız gördüm bu kadar güleç yüzlüsünü görmedim demiş sevindirik oldum :dance:

:roflol:pek bi hamaratlığın çıktı meydana yani iyiymiş. annem ilk "baban gelsinler diyo" dediğinde önce başıma sonra mideme yavaş yavaşta vücudumun her yerine yayılan bi ağrı olmuştudelikafaduldendeğişik bi şey daha önce hiç olmayan cinsten. gelcekleri gün nasıl olcam bilemiyorumeyvahedigeldismile
hayırlısı olsun senin için deopuyorumnanaktan

evet kızlar tırstığım gün geldi de geçti:54:nasıl geçti anlamadım bile rüyamıydı neydi. insan o günün stresinden mutluluğu yaşayamıyomuş ama onu anladım.henüz bayanlar tanıştılar bundan bi kaç gün sonra da gece istemeye gelcekler bu sefer hep beraber gelcekler babası amcaları.her şey çok güzel geçti ayrıca.onlar bizden çok memnun kalmışar.bizimkilerde onları çok sevdi:61:çok şükür birinci etap atlatıldı.
Darısı sizlerin başına:nazar:

Back