arkadaşlar biz 5 yıldır bu zamnı bekledik, sabırla...2 hafta sonra önce bayanlar gündüz bize gelcek tanışmaya ayyyy o kadar heyecanlıyım ki şimdiden bir stres bir gerginlik çok fena aldı başını gidiyor.istemeye geldiklerinde bayılırım heralde artık. hiç bu kadar zor duygular olcağnı düşünmemiştim.delikafadulden
arkadaşlar biz 5 yıldır bu zamnı bekledik, sabırla...2 hafta sonra önce bayanlar gündüz bize gelcek tanışmaya ayyyy o kadar heyecanlıyım ki şimdiden bir stres bir gerginlik çok fena aldı başını gidiyor.istemeye geldiklerinde bayılırım heralde artık. hiç bu kadar zor duygular olcağnı düşünmemiştim.delikafadulden
bu duygu stres çok değişikmiş zamn bizim için hep yakındı aslında ama şimdi gelcekleri günler belirginleşiyor ya stres elde olmayan bi şey:sm_cool: rüyamda bile hep o günü görüyorum şimdiden.bir de babamla annem konuşmuşlar . ama biz babamla daha bu konu hakkında konuşmadık.bana annem iletti. baban gelsinler dedi, dedi:kedi: babam her konuda çok rahat biridir ama ben bu konuda konuşmaya çok utanırımeyvahedigeldismile.Ayyy Allahım Hayırlısıyla o günler bi gelsede geçse atlatsam.
Güzel dilekler için çooookk teşekkürler kızlara.s.
Ne güzel yaaaa. Bizde istenme üc kereymis. Önce bayanlar tanısacak sonra bir kere gelinecek istenecek babam düsünelim diyecek, ikinci gelislerinde kısmetse olur, ücüncüsünde ise verdik gitti yada vermiyoruzzz!!:gitme:
Bizim aile eminim gönülsüz olacak.bilmiyorumkismile
konu başlığına bayıldım canım :)))))
güzel heyecanlar bunlar
bende tanışma isteme ve söz olmak üzere aynı heycanı 3 kere yaşadım
şimdi 4. sünde nişanda sıra daha da heycanlıyım
evlenene kadar bu modlarda olcaz galiba :))
öncelikle hayırlı olsun kurabiyeeee opuyorumnanaktan
sendeki enerji bana da yansıdı ben de heyecanlandım eyvahedigeldismile
2 ay önce falan ben de yaşadım bu heyecanı :asigim:
üstelik 2 güne tanışma ve nişanı sığdırdık biz
inşallah iyi olur herşey
Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
oohh mahşallah siz de baya hızlıymışsınız:1rolleyes:aslında en iyisi birden atlatmışsınız:sm_cool:ayyy biz de mi öyle yapsak kalbim nasıl dayanıcak.bi de sevgilimin ailesini falan tanıyorum ben onlar beni tanıyolar hiç yabancılığım yok sadece aileler tanışmıyolar. bi de tanımasaydım ne olurdumdelikafadulden çok heyecanlıyımm:asigim:güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?