Kız İsteme heyecandan tırım tırım tırsıyorum

kuurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
67
20
48
arkadaşlar biz 5 yıldır bu zamnı bekledik, sabırla...2 hafta sonra önce bayanlar gündüz bize gelcek tanışmaya ayyyy o kadar heyecanlıyım ki şimdiden bir stres bir gerginlik çok fena aldı başını gidiyor.istemeye geldiklerinde bayılırım heralde artık. hiç bu kadar zor duygular olcağnı düşünmemiştim.delikafadulden

arkadaşlar biz 5 yıldır bu zamnı bekledik, sabırla...2 hafta sonra önce bayanlar gündüz bize gelcek tanışmaya ayyyy o kadar heyecanlıyım ki şimdiden bir stres bir gerginlik çok fena aldı başını gidiyor.istemeye geldiklerinde bayılırım heralde artık. hiç bu kadar zor duygular olcağnı düşünmemiştim.delikafadulden

anliyabiliyorum canim;) bendede öyleydi cok heyecanliydim agzimi bile acamadim o gün herkes sasirdi neden konusmuyor diye... ama anladilar utandimi :) , simdi bakalim istemeye gelecekler haber vermelerini bekliyoruz.. :) hayirlisi olsun canim.. cok stress yapma kendine canim , o kapi acilinca iceri girdiklerinde asil en büyük heyecean ozaman basiyor insana opuyorumnanaktanbayanssulusmile

canım mutlaka heycan olur ama heycanını kontrol etmeye calıs . bu gunler senın en ozel gunlerın olucak ılerıde gerıye dondugunde keske soyle olsaydım dıye dusunme oyuzden korkma zaten zamanla hersey oturucak buyuzden rahat ol canım cok stres yapmamaya calıs hersey guzel olur ınsallah..

ayy ne güzel heyecanlardır bunlar yaa,tadını çıkarın derim..allah mutlu mesut etsin..bende heyecanlanmıştım ama o kadar değildi.geldi geçti anlayamadım bile...

ayy canım yaa aynı bende de olmuştu. Ben de hiç konuşamamıştım. Çok heyecanlıydım. hatta o kadar çok sters yapmışım ki başımda egzamalar çıktı :(( Hiç kendini strese sokma çünkü olan sana olur .

bu duygu stres çok değişikmiş zamn bizim için hep yakındı aslında ama şimdi gelcekleri günler belirginleşiyor ya stres elde olmayan bi şey:sm_cool: rüyamda bile hep o günü görüyorum şimdiden.bir de babamla annem konuşmuşlar . ama biz babamla daha bu konu hakkında konuşmadık.bana annem iletti. baban gelsinler dedi, dedi:kedi: babam her konuda çok rahat biridir ama ben bu konuda konuşmaya çok utanırımeyvahedigeldismile.Ayyy Allahım Hayırlısıyla o günler bi gelsede geçse atlatsam.
Güzel dilekler için çooookk teşekkürler kızlara.s.

ayrıca bu heyecanları burda sizlerle paylaşmakta çook güzelopuyorumnanaktan

Ne güzel yaaaa. Bizde istenme üc kereymis. Önce bayanlar tanısacak sonra bir kere gelinecek istenecek babam düsünelim diyecek, ikinci gelislerinde kısmetse olur, ücüncüsünde ise verdik gitti yada vermiyoruzzz!!:gitme:

Bizim aile eminim gönülsüz olacak.bilmiyorumkismile

bu duygu stres çok değişikmiş zamn bizim için hep yakındı aslında ama şimdi gelcekleri günler belirginleşiyor ya stres elde olmayan bi şey:sm_cool: rüyamda bile hep o günü görüyorum şimdiden.bir de babamla annem konuşmuşlar . ama biz babamla daha bu konu hakkında konuşmadık.bana annem iletti. baban gelsinler dedi, dedi:kedi: babam her konuda çok rahat biridir ama ben bu konuda konuşmaya çok utanırımeyvahedigeldismile.Ayyy Allahım Hayırlısıyla o günler bi gelsede geçse atlatsam.
Güzel dilekler için çooookk teşekkürler kızlara.s.

canım kaç yaşındasın umraım herşey güzel olur

27 yaşındayım.heyecanımdan dolayı yaşımın küçük olduğnu düşündünüz sanırım ama olgunlaştıkça evliliğin ne demek olduğunu çevremdekilerden görerek daha iyi anlıyorum. 25 e kadar düşünceler daha farklıydı 30 dan sonra da daha da değişceği kesin. ama artık tam zamanı...hayırlısıysa , inşallah...:1rolleyes:

Ne güzel yaaaa. Bizde istenme üc kereymis. Önce bayanlar tanısacak sonra bir kere gelinecek istenecek babam düsünelim diyecek, ikinci gelislerinde kısmetse olur, ücüncüsünde ise verdik gitti yada vermiyoruzzz!!:gitme:

Bizim aile eminim gönülsüz olacak.bilmiyorumkismile

ayy canımm yaa inşallah dediğin gibi ne güzel olcak:teytey: bizde de önce bayanlar gelcek sonra bi gün akşam hepberaber istemeye gelcekler inşallah babam ee biz bi düşünelim demez isee 3. sünde söz nişan bir arada çıkıverecek:sm_cool:

canım benim seni çok iyi anlıyorum çok normal bu kadar heyecanlanmam ama inan bu günlerin o kadar özel günler ki sana tek söyleyeceğim şey tadını çıkar bu güzel günleri doya doya yaşa

konu başlığına bayıldım canım :)))))
güzel heyecanlar bunlar
bende tanışma isteme ve söz olmak üzere aynı heycanı 3 kere yaşadım
şimdi 4. sünde nişanda sıra daha da heycanlıyım
evlenene kadar bu modlarda olcaz galiba :))

konu başlığına bayıldım canım :)))))
güzel heyecanlar bunlar
bende tanışma isteme ve söz olmak üzere aynı heycanı 3 kere yaşadım
şimdi 4. sünde nişanda sıra daha da heycanlıyım
evlenene kadar bu modlarda olcaz galiba :))

:1hug:evet güzel aynı zamanda çokta sabırsızlanıyorum zaten.içim uçuş uçuş:1rolleyes: senin de hayırlı olsun şekerim Allah tamamına erdirsin inşallah,mutlu günler görelim...

öncelikle hayırlı olsun kurabiyeeee opuyorumnanaktan
sendeki enerji bana da yansıdı ben de heyecanlandım eyvahedigeldismile
2 ay önce falan ben de yaşadım bu heyecanı :asigim:
üstelik 2 güne tanışma ve nişanı sığdırdık biz:nazar:
inşallah iyi olur herşey
Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

öncelikle hayırlı olsun kurabiyeeee opuyorumnanaktan
sendeki enerji bana da yansıdı ben de heyecanlandım eyvahedigeldismile
2 ay önce falan ben de yaşadım bu heyecanı :asigim:
üstelik 2 güne tanışma ve nişanı sığdırdık biz:nazar:
inşallah iyi olur herşey
Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

oohh mahşallah siz de baya hızlıymışsınız:1rolleyes:aslında en iyisi birden atlatmışsınız:sm_cool:ayyy biz de mi öyle yapsak kalbim nasıl dayanıcak.bi de sevgilimin ailesini falan tanıyorum ben onlar beni tanıyolar hiç yabancılığım yok sadece aileler tanışmıyolar. bi de tanımasaydım ne olurdumdelikafadulden çok heyecanlıyımm:asigim:güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.

oohh mahşallah siz de baya hızlıymışsınız:1rolleyes:aslında en iyisi birden atlatmışsınız:sm_cool:ayyy biz de mi öyle yapsak kalbim nasıl dayanıcak.bi de sevgilimin ailesini falan tanıyorum ben onlar beni tanıyolar hiç yabancılığım yok sadece aileler tanışmıyolar. bi de tanımasaydım ne olurdumdelikafadulden çok heyecanlıyımm:asigim:güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.

bizimkiler uzaktan geldiği için öyle olmuştu aslında :kedi:
ama 4,5 yıldan sonra acelemiz de yok değildi hani kaydirigubbakcemile3
ben hiç tanımıyodum ama hepsi bi şekilde geçiyo alışıyosun seviyosun
sonuçta sevdiğinin ailesi :asigim:
bol şans canım a.s.

ay çok heyecanlı bende pazar günü yaşadım bu heyecanı 10.10.2010'da yani hop oturdum hop kalktım.bi önceki gün temizlikler yaptım ki haftaiçi yatağımı bile toplamayan ben.geceyarısı kalkıp şakır şakır banyoları yıkadım sanki evde bişey varmış gibi :)) salonda her koltuğa oturdum etraf nasıl gözüküyor diye.son yarım saate girdik bi taraftan evin içinde zıplıyorum bi taraftan habire tuvalete giriyorum heyecandan tuvaletim geliyo ayıp oldu biraz ama böyle oldu napim :) annem dalga geçiyo bundan sonra sana her hafta görücü gelicek ne çalışkan kızım varmış benim diye.onlarda çok memnun kalmışlar annesi o kadar kız gördüm bu kadar güleç yüzlüsünü görmedim demiş sevindirik oldum :dance:

Son düzenleme:
Back