- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
-
Eşin niye 2 canlısın diyor onu anlamadım.kızlar ben 3 ay evliyim şimdiye kadar hiç korunmadık
Normalde bazı konuya cevap yazmıştım ama genel olarak bütün yeni hamişlere sormak istiyorum belirtilerini
1 hafta önce miğde bulantısı migren ateş çok yaşadım anlayamadım devamlı uyku halindeydim zaten geçen ay martın 28 inde adet oldum biz çalışmalar yaptık filan derken nisan 25 inde adet olmam lazımdı olmadım eşim bekle diyip durdu test için tabi ben dayanamadım gittim test yaptım negatif çıktı dedim adet olucam herhalde bekledim şimdi ayın 28 i ama 2 gündür karnıma kramplar mı deseniz işte sancılarmı deseniz hep adet olucakmışım gibi ağrılar giriyor migdem çok bulanıyor bazen halsizliğimde cabası , lekelenme denen şey olmadı bende sadece sarı akıntı geldi başka da birşey olmadı pazartesi kan testi vericem ama aklımdan cıkmıyor sigara iciyordum sigarayı bıraktım eşim bile sen 2 canlısın diyor boş gebelikten filan korkuyorum herkes bana hamile muamelesi yapıyor annem babam filan ne yapıcam bilmiyorum İNŞALLAH hamileyimdir de ama olmazsam çok üzülürüm...
Hamileyim sanıyo oda işte ümitli biliyordum evetEşin niye 2 canlısın diyor onu anlamadım.
Yumurtlama gününü biliyor muydun?
Hangi gündü ?Hamileyim sanıyo oda işte ümitli biliyordum evet
Ayın 14 ü yumurtlama günümdü ama 7 sinde başladık bizHangi gündü ?
Bende de aynısı oldu. İdrar testi negatifti kan negatifti. Eşim hamilesin deyip duruyordu. Gerçekten de hamileydim. İçine mi doğdu bilmiyorum.
kızlar ben 3 ay evliyim şimdiye kadar hiç korunmadık
Normalde bazı konuya cevap yazmıştım ama genel olarak bütün yeni hamişlere sormak istiyorum belirtilerini
1 hafta önce miğde bulantısı migren ateş çok yaşadım anlayamadım devamlı uyku halindeydim zaten geçen ay martın 28 inde adet oldum biz çalışmalar yaptık filan derken nisan 25 inde adet olmam lazımdı olmadım eşim bekle diyip durdu test için tabi ben dayanamadım gittim test yaptım negatif çıktı dedim adet olucam herhalde bekledim şimdi ayın 28 i ama 2 gündür karnıma kramplar mı deseniz işte sancılarmı deseniz hep adet olucakmışım gibi ağrılar giriyor migdem çok bulanıyor bazen halsizliğimde cabası , lekelenme denen şey olmadı bende sadece sarı akıntı geldi başka da birşey olmadı pazartesi kan testi vericem ama aklımdan cıkmıyor sigara iciyordum sigarayı bıraktım eşim bile sen 2 canlısın diyor boş gebelikten filan korkuyorum herkes bana hamile muamelesi yapıyor annem babam filan ne yapıcam bilmiyorum İNŞALLAH hamileyimdir de ama olmazsam çok üzülürüm...
Bat 25'i değil o zaman 28'i. Test yaptığında yumurtlamanın 11nci günüymüş idrar testinde çıkmayabilir. Yumurtlamadan 10-15 gün sonrasında çıkmaya başlıyor zaten. Ben 11nci günde idrarda çoook silik bi çizgiyle öğrendim. Ama flash tutunca anca belli oluyordu düşün yani. Bence kan vermeden önce bi idrar testi yap. 15 gün olmuş. Olsa illa ki çıkar.Ayın 14 ü yumurtlama günümdü ama 7 sinde başladık biz
İnşallah canım :)Sttestende gecikmiş olabilir canm inşallah hamilesindir çok heyecan yapmayın sonra üzülmeyin..
Geçen haftalarda yaptım işte silik çıktı yarın sağlık ocagına gitmeden yapıcam test tekrarBat 25'i değil o zaman 28'i. Test yaptığında yumurtlamanın 11nci günüymüş idrar testinde çıkmayabilir. Yumurtlamadan 10-15 gün sonrasında çıkmaya başlıyor zaten. Ben 11nci günde idrarda çoook silik bi çizgiyle öğrendim. Ama flash tutunca anca belli oluyordu düşün yani. Bence kan vermeden önce bi idrar testi yap. 15 gün olmuş. Olsa illa ki çıkar.
Silik çıktıysa büyük ihtimalle doğrudur güvenilir bi markaysa hele.Geçen haftalarda yaptım işte silik çıktı yarın sağlık ocagına gitmeden yapıcam test tekrar
Yok canım olmadı dün kırmızı geldi bugünde devam ederse hamileyim annem yinede git diyor ama bilmiyorumSilik çıktıysa büyük ihtimalle doğrudur güvenilir bi markaysa hele.
İnşallah hamilesindir hayırlısıyla.
Kesinlikle öyle bende bütün belirtilerini yaşadım günüm dahi geçti dedim zaten kesin hamileyim diye ama değilmişim olmadı neyse bakalım birdahaki sefere işte :)Ben hamile kalmadan once psikolojik olarak hamileligin cogu belirtisini yasadim ama hamile degildim kendinizi cok kaptirmayin sakin olmaya calismak lazim sonu husran oluyor. Allah’in izniyle olur daha çok yenisiniz hayirlisini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?