Merhaba Arkadaşlar, ameliyatıma çok az bir zaman kaldı. Cumaaa günü ameliyat oluyorum. Senelerdir düşünüp cesaret edemediğim bu olaya annemin desteğiyle çıktım. Kızlar desteklerinizi eksik etmezseniz çok sevinirim. Şuan çok korkuyorum çekeceğim ağrılardan narkoz almaktan herşeyden... Doktorum max 3.5 saati bulabileceğini söyledi ameliyatımın. Kiminin 45 dk. kiminin 1.5 saat sürdüğünü okuyorum. Süre bana çok uzun geldi fakat bu süre içerisinde bnm ameliyathane gitmem, hazırlıkların yapılması, uyanıp odama götürülmem falan 3.5 saati bulabilirmiş. Ben doktor doktor gezmedim daha önce de doktorum da ameliyat olan bir arkadaşım falan da olmadı. Prof. olması ve ilk muayene güven vermesi nedeniyle kararımı hemen verdim ayrıca bir kaç doktora da muayene olacak cesareti bulamadım.. Bu arada ölçüler belli oldu 2 farklı model sipariş vereceğini bunlardan bir tanesinin 225 cc diğerinin de 275 cc olacağını söyledi. 225 cc bana biraz küçük gibi geldi ama ölçülerim doğrultusunda en uygununun bu olduğunu bundan büyük bir protezi de oraya yerleştiremeyeceğim dedi. Bazı yorumları okuyorum da kimi 300 cc ye bile ufak diyor. Kafam çok karıştı. Yani bu durum hastanın isteğine mi bağlı ben 300 cc diye ısrar etsem 300 cc'lik bir protezi takılabilir mi? Bana takılamaz gibi geliyor. Fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Yani o kadar acı ve ağrıya değsin istiyorum şunu da belirteyim göğüslerim hiç yok denecek kadar ufak.. Sanırım 225 cc fark edecektir. Ayrıca işe geldiğimde bu kız ne yapmış böyle demesinler de istiyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Heyecan, korku, mutluluk hepsi bir aradaa
- Konu Sahibi Moschino
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba gögüslerim hiç yok denecek kadar az demişsin ben bu dediğinden yola çıkarak 225cc nin küçük olduğunu düşünüyorum.tabi minyon birimisin boyun kilon bunlarda çok önemli unsurlar. bunu bence doktorunla konuşmalısın. istediğin ölçü nedir ne büyüklükte istiyorsun sonuçta seni tatmin edebilecek bir büyüklük olması gerekli.bana doktorum 250cc demişti ve benimde göğsüm hiç yok denecek kadar azdı ve ben belirttiği boyutu istemedim şuan 300cc var ve memnunum..boyum 1.64 kilom 52 sende yazarsan daha net anlayabiliriz. umarım herşey istediğin gibi olur, rahat bir operasyon geçirir, güzel göğüslere kavuşursun.. sevgiler..
merhaba gögüslerim hiç yok denecek kadar az demişsin ben bu dediğinden yola çıkarak 225cc nin küçük olduğunu düşünüyorum.tabi minyon birimisin boyun kilon bunlarda çok önemli unsurlar. bunu bence doktorunla konuşmalısın. istediğin ölçü nedir ne büyüklükte istiyorsun sonuçta seni tatmin edebilecek bir büyüklük olması gerekli.bana doktorum 250cc demişti ve benimde göğsüm hiç yok denecek kadar azdı ve ben belirttiği boyutu istemedim şuan 300cc var ve memnunum..boyum 1.64 kilom 52 sende yazarsan daha net anlayabiliriz. umarım herşey istediğin gibi olur, rahat bir operasyon geçirir, güzel göğüslere kavuşursun.. sevgiler..
tşk ederim iyi dileklerin için. boyum 167 cm kilom da 47. bnm anladığım kadarıyla alınan meme ölçüleriyle protez seçimi yapılıyor yani ben 300 cc istesem bana o cc de bir protez takacağını düşünmüyorum.. kafam iyice karıştı.. çok mu acele ettim acaba diye düşünmeden edemiyorum..
mrb benim 2 ay oluyor ameliyat olalı banada 250 cc takıldı kas altına boyum 1.70 kilom 60. ben doktoruma 85 beden olmasını istediğimi söyledim başta çok güzellerdi ama şişlikler indikten sonra bana biraz küçük gibi şimdi pişmanım keşke söyleseydim 300 cc takılsın diye.bence sende söylemelisin istediğini hiç olmassa ameliyat esnasında dener oluyorsa 300 cc derim ben en idali bu ne büyük nede küçük senin isteklerinde önemli bide boyunu kilonu yazarsan daha iyi fikir verebiliriz şimdiden hayılrlı olsun canım.
mrb benim 2 ay oluyor ameliyat olalı banada 250 cc takıldı kas altına boyum 1.70 kilom 60. ben doktoruma 85 beden olmasını istediğimi söyledim başta çok güzellerdi ama şişlikler indikten sonra bana biraz küçük gibi şimdi pişmanım keşke söyleseydim 300 cc takılsın diye.bence sende söylemelisin istediğini hiç olmassa ameliyat esnasında dener oluyorsa 300 cc derim ben en idali bu ne büyük nede küçük senin isteklerinde önemli bide boyunu kilonu yazarsan daha iyi fikir verebiliriz şimdiden hayılrlı olsun canım.
Canım bn 34 beden biriyim . 167 boyum kilom da 47-48 değişiyor. Şuan öyle saçma sapan şeyler düşünüyorum ki sanki ameliyat olmama değmeyecekmiş gibi geliyor. Bana imkanları zorlayacağını 225 cc yada 275 cc kullanacağını söyledi ameliyat zamanı yaklaştıkca korkular ve soru işaretleri çoğalıyor...
Canım bn 34 beden biriyim . 167 boyum kilom da 47-48 değişiyor. Şuan öyle saçma sapan şeyler düşünüyorum ki sanki ameliyat olmama değmeyecekmiş gibi geliyor. Bana imkanları zorlayacağını 225 cc yada 275 cc kullanacağını söyledi ameliyat zamanı yaklaştıkca korkular ve soru işaretleri çoğalıyor...
275 cc olursa çok iyi olur yakışır bedenine baya zayıfmışsın korkmana gerek yok herşey bi anda oluveriyo beni odamda bayılttılar ve hiç bişi anlamadan bitti herşey korkma cesaretini topla.bende çok heyecanlıydım yaptırmadan önce kafamda birsürü soru işareti nasıl olacak memnun kalırmıyım acaba doktorumu iyi seçmişmiyim boyutu nasıl olacak ooooo aynen senin gibi yani:)ama herşey gelip geçici ameliyatımı oldum 15 günde tamamen iyileştim benim 50.günüm sadece uçlarından memnun kalmadım benim tek üzüntüm bu biri aşağıda diğeri ise yukarıda duruyo napalım bazen oluyo böyle şansızlıklar ama eskisine nazaran daha güzel ama yinede takıntı yapıo insan sağlıklı düşün güzel düşün güzel geçsin ameliyatın ruh halide çok önemli şimdiden hayırlı olsun.
275 cc olursa çok iyi olur yakışır bedenine baya zayıfmışsın korkmana gerek yok herşey bi anda oluveriyo beni odamda bayılttılar ve hiç bişi anlamadan bitti herşey korkma cesaretini topla.bende çok heyecanlıydım yaptırmadan önce kafamda birsürü soru işareti nasıl olacak memnun kalırmıyım acaba doktorumu iyi seçmişmiyim boyutu nasıl olacak ooooo aynen senin gibi yani:)ama herşey gelip geçici ameliyatımı oldum 15 günde tamamen iyileştim benim 50.günüm sadece uçlarından memnun kalmadım benim tek üzüntüm bu biri aşağıda diğeri ise yukarıda duruyo napalım bazen oluyo böyle şansızlıklar ama eskisine nazaran daha güzel ama yinede takıntı yapıo insan sağlıklı düşün güzel düşün güzel geçsin ameliyatın ruh halide çok önemli şimdiden hayırlı olsun.
Kabul ettim ark. teklifini :) zaman yaklaştıkca soru işaretleri çoğalıyor. 275 ve 225 olanların modeller farklı sanırım 225 cc olan yüksek profil olandı. zaten ilk görüşmede de doktorum ameliyat sırasında belli olacak bişey protezin ölçücü diye üstüne basa basa söyledi. yorumları okudunca 225 ya çok küçük olursa diye düşünmeye başladım umarım iyi olur.. 50. günün demek ya ne güzel kşke bnde 1-2 ay önce yaptırsaydım diyorum. yazlıkları giymeye başlayınca anlaşılacak silikon taktırdığım off... senin ameliyatın meme ucundan mı oldu? doktorun bu konu da ne dedi zamanla düzelebilecek bir durum diye düşünüyorum. takma çok fazla ben burun ameliyatı da oldum onda da sonuç çok mükemmel deildi ama eskisine göre iyi :)
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
benim boyum 1.60 kilomsa 47 falan.. bana 300 cc modarete profil takıldı bugün 31.günüm ödemler falan da geçince tam istediğim boyutta oldu. düşünüyorum da yani 275 falan takılsaydı biraz daha küçüğü olsaydı beni kesinlikle tatmin etmezdi, sonuçta kendimizi bu ameliyata moral olarak, manen, madden hazırlıyoruz ve sonrasında bir sürü zor süreçlerden geçiyoruz, doğal olarak da ameliyata değsin istiyoruz.. tatlım bence doktorunla bir kez daha konuş ve deki ben 300 istiyorum hadi oda olmadı 275! kesinlikle daha aşşağısını istemiyorum ve emin ol kimse silikon taktırdığını farketmez benim ailem bile farketmedi herkesten gizli oldum bu ameliyatı.. sonuçta zaten sürekli destekli sütyenlerle geziyoruz ve sonrasında ince sütyenlere geçince eski haliyle anca eşitlenmiş oluyor. burda doktorun 225 demelerini dinleyip sonrasında pişman olan keşke daha büyük olsaydı diye yazan inan çok kişi var. doktoruna iyice bu ameliyata değsin istiyorum diye anlatmalısın.. doktorun önerileri tabii ki önemli, göğüs kafesinin boyutunu, göğüs dokunu dikkate alarak bunu söylüyor sana ama bir çok doktor da büyük yapmamak taraftarı anlamadığım bir şekilde..
benim boyum 1.60 kilomsa 47 falan.. bana 300 cc modarete profil takıldı bugün 31.günüm ödemler falan da geçince tam istediğim boyutta oldu. düşünüyorum da yani 275 falan takılsaydı biraz daha küçüğü olsaydı beni kesinlikle tatmin etmezdi, sonuçta kendimizi bu ameliyata moral olarak, manen, madden hazırlıyoruz ve sonrasında bir sürü zor süreçlerden geçiyoruz, doğal olarak da ameliyata değsin istiyoruz.. tatlım bence doktorunla bir kez daha konuş ve deki ben 300 istiyorum hadi oda olmadı 275! kesinlikle daha aşşağısını istemiyorum ve emin ol kimse silikon taktırdığını farketmez benim ailem bile farketmedi herkesten gizli oldum bu ameliyatı.. sonuçta zaten sürekli destekli sütyenlerle geziyoruz ve sonrasında ince sütyenlere geçince eski haliyle anca eşitlenmiş oluyor. burda doktorun 225 demelerini dinleyip sonrasında pişman olan keşke daha büyük olsaydı diye yazan inan çok kişi var. doktoruna iyice bu ameliyata değsin istiyorum diye anlatmalısın.. doktorun önerileri tabii ki önemli, göğüs kafesinin boyutunu, göğüs dokunu dikkate alarak bunu söylüyor sana ama bir çok doktor da büyük yapmamak taraftarı anlamadığım bir şekilde..
Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) Doktorun kimdi? Bir de şuan desteksiz sütyen takıyorsan tam olarak ölçüsü nedir ? :) İlk görüşmem de doktoruma 290 cc ye bile küçük diyenler var dedim. Herkese göre değişir dedi. Kendisiyle tekrar görüşmem için zaman yok telefonda da bu konuyu konuşmak ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.. Off şuan kafam çok kaşırık... korku yetmezmiş gibi bir de küçük olursa ya ameliyat olduğuma değmezse diye düşünmeye başladım..
Canım ben de haftaya cuma olucam bende acayip heyecanlıyım.Şimdi internette yanlış konulmuş protez resimlerine bakıyodum. Keşke başka doktorlarlada görüşseydin kafan rahat olurdu. Kanımca küçük geldi bana. Benimde bıyum172 kilom 49-50 değişiyo göğüs altı ölçüm 71 . Ben 400 istiyorum dediğimde doktorum göğüs kafesimin kaldırabileceğini ancak kalçamın dar olduğundan yukarıda oluşan geniş görüntğnün garip duracağını orantısuz olacağını söyledi. En güzel vücut kaç beden olursa olsun kum saati formunda olanmış . Yani doktorun gönlünden geçen 375 d cup istediğim için . Güğüs üstümü ölçtüğümde 83 çıkıyor. Benden baz alabilirsin. Ama Sanırım senin göğüs altı ölçün çok dar ondan kaynnaklanıyoda olabilir.
Son düzenleme:
Canım ben de haftaya cuma olucam bende acayip heyecanlıyım.Şimdi internette yanlış konulmuş protez resimlerine bakıyodum. Keşke başka doktorlarlada görüşseydin kafan rahat olurdu. Kanımca küçük geldi bana. Benimde bıyum172 kilom 49-50 değişiyo göğüs altı ölçüm 71 . Ben 400 istiyorum dediğimde doktorum göğüs kafesimin kaldırabileceğini ancak kalçamın dar olduğundan yukarıda oluşan geniş görüntğnün garip duracağını orantısuz olacağını söyledi. En güzel vücut kaç beden olursa olsun kum saati formunda olanmış . Yani doktorun gönlünden geçen 375 d cup istediğim için . Güğüs üstümü ölçtüğümde 83 çıkıyor. Benden baz alabilirsin. Ama Sanırım senin göğüs altı ölçün çok dar ondan kaynnaklanıyoda olabilir.
cnm bn zgedgn olan hesabı kullanıyordum. bir arkadaşın hesabı kullanmıyordum uzun zamandır. bu kendi şahsi hesabım ameliyat sürecimi bu hesaptan paylaşacağım. sanırım sen esteworld'de ameliyat olmaya karar verdin. bnm doktorum orhan bey. bn başka doktora bilerek gitmek istemedim yani güvende duydum kendisine eminim ki bnm vucuduma giden neyse onu tercih edecektir. ben biraz acele ettim ameliyat konusunda çnkü çok uzun zmndır düşünüyordum belki snrasında keşke diyeceğim ama şuan ki halinden kat ve kat dha iyi olacağını düşünüyorum. dediğin gibi bnm göğüs altı kafesim ve göğüs ölçülerim dar büyük bir protezi ben oraya yerleştiremem olmaz demişti. Oluru neyse onu yapacağım dedi.
Evet canım oraya olucam orası güzellik merkezi değil yalnız türkiyenin ilk estetik cerrahi hastanesi . Donanımlı olup olmadığını araştırdım. İhakkımızda hayırlısı hepimiz dilediğimiz sonuçları alırız inşallah. Ben aç gidileceği için sabah ameliyata kadar kan falan alıp bitakım testlerden geçtikten sonra ameliyata alınacağından acaba tansiyonum düşer bayılırmıyım diye düşünüyorum . Ameliyata girmeden 12 saat önceden midenin boş olması gerekiyomuş ya ondan korkuyorum tansiyonum düşerde bayılır mıyım acaba diye. 
Son düzenleme:
Evet canım oraya olucam orası güzellik merkezi değil yalnız türkiyenin ilk estetik cerrahi hastanesi . Donanımlı olup olmadığını araştırdım. İhakkımızda hayırlısı hepimiz dilediğimiz sonuçları alırız inşallah. Ben aç gidileceği için sabah ameliyata kadar kan falan alıp bitakım testlerden geçtikten sonra ameliyata alınacağından acaba tansiyonum düşer bayılırmıyım diye düşünüyorum . Ameliyata girmeden 12 saat önceden midenin boş olması gerekiyomuş ya ondan korkuyorum tansiyonum düşerde bayılır mıyım acaba diye. 
Benim için uzak bir nokta olduğu için görüşmeye bile gidemedim. Ameliyata kadar verdiğine göre doktorundan da memnun kaldın demek ki çok sevindim. Ben ilk ameliyatımda gece 24:00 den sonra su bile içmemiştim. ameliyata girmeden önce kan alındı sorun olmadı tansiyon konusunda korkma bnce :) bnm ameliyatım 13:00 de olacağı için anestezi doktoru 6 gbi hafif bir kahvaltı yapabilirsin sorun olmaz 6 saat bize yeter dedi mide sindirir dedi umarım dediği gbi olur geçen ki ameliyatımda narkozdan sonra kusma falan olmamıştı. bakalım bu defa bni neler bekleyecek :) bünyen sağlam mı? yani bayılma tansiyon düşüklüğü fln dha önce yaşadın mı?
Bünyem hiç sağlam değil valla tansiyonumda hep düşüktür normalde yemek aralarında hepde atıştırırım şekerim düşmesin diye. Aç karnına ne zaman kan aldırsam hep bayılmışımdır ( ilk ameliyat neydi senin? Ben ameliyatta dudağıma ve gülme çizgilerimede dolgu yapmasını istemeyi düşünüyorum. uyanıklen onu bile kaldıramam çünkü :)) yani ameliyattan öyle korkuyorum ki düşün iki kızımıda sezaryan korkusundan normal doğurdum . Günler geçmek bilmiyor ya senin yarın ne güzel çabucak olucak . Dren takılıp takılmayacağını bilmiyorum sormadım ama kuzenimin doktoru ameliyatta takmış 2 hafta sonra çıkarmışlar hergün boşaltılması gerekiyomuş kanın falan midem kalktı. Yani ben bu ameliyatı nasıl olucam bilmiyorum şu forumda en çok korkan benim . Bi yandanda la senza gibi içgiyimlerin önünden geçerken cesaretleniyorum burdan hangi iç çamaşırını almak istersem alabilicem diye
Bünyem hiç sağlam değil valla tansiyonumda hep düşüktür normalde yemek aralarında hepde atıştırırım şekerim düşmesin diye. Aç karnına ne zaman kan aldırsam hep bayılmışımdır ( ilk ameliyat neydi senin? Ben ameliyatta dudağıma ve gülme çizgilerimede dolgu yapmasını istemeyi düşünüyorum. uyanıklen onu bile kaldıramam çünkü :)) yani ameliyattan öyle korkuyorum ki düşün iki kızımıda sezaryan korkusundan normal doğurdum . Günler geçmek bilmiyor ya senin yarın ne güzel çabucak olucak . Dren takılıp takılmayacağını bilmiyorum sormadım ama kuzenimin doktoru ameliyatta takmış 2 hafta sonra çıkarmışlar hergün boşaltılması gerekiyomuş kanın falan midem kalktı. Yani ben bu ameliyatı nasıl olucam bilmiyorum şu forumda en çok korkan benim . Bi yandanda la senza gibi içgiyimlerin önünden geçerken cesaretleniyorum burdan hangi iç çamaşırını almak istersem alabilicem diye
bnde dün la senza'nın önünden geçerken bekle bni az kaldı bu defa desteksiz modellerini kullanacağımmm dedimm :) 2 hafta çok değil mi yaa bnm doktor 2 gün sonra çıkarırım dedi bazı doktorlar ertesi gün çıkarıyor ama riske girmeyelim dedii :) bnm ilk ameliyatım burundu. aslında ikilemde kalmıştım arkadaşın gazıyla burundan ameliyat oldm neymiş kim görüyormuş bnm göğüslerimi iyi de bunun kışı varsa yazı var ayrıca birinin görmesi lazım değil ki insan giyinirken kendini iyi hissetmeli. bn annemin bu konu da bana destek olacağını bilsem önce ona danışırdım kimsenin etkisinde kalmazdım ama pişmanda deilim sonuçta rahatsız olduğum iki şey vardı biri burnum diğeri göğüslerim :) sanırım tamamiyle mutlu olma vakti geldii başıma gelecekleri bildiğim için biraz tedirginim bilmeden okumadan öğrenmeden girmek bnce daha iyi ama şu da bi gerçek burun ameliyatına çok acılı diyenlerde oldu bn hiç zorluk yaşamadım çokta çabuk toparlandım :) ya umarım tansiyon düşüklüğü bayılma gibi bir sorun yaşamazsın günler geçmek bilmiyor konusunda kesinlikle katılıyorum geçen haftadan beri gün sayıyorum aman geç olsun güç olmasın demişler :) sana tavsiyem korkuyorsan çok fazla şey okumaa kendini daha da korkutma sonuçta en fzla zorluğu 1-2 gün olcak sonrası güzel olck inş :)
Kizlar yaklasik 3 saat once ameliyattan ciktim. Kas alti 225 cc puruzlu yuzey yuksek profil takildi. Doktorumla cizimleri yaparken cc hakkinda konustuk sn istiyorsun diye sordu bnde bu ameliyati olduguma degsin istiyorum dedim tmm meme dokuna gore bakacagiz kesin bisey demiyorum dedi. Meme dokum anck 225 cc yi desteklenis. Kizlar oyle dayanilmayacak bir agri yok ztn yuksek dozda agri kesici veriyorlar sadece gogusler baski yapiyor gogus kafesinize. Suan cok iyiyim ve cok mutluyum cok net goremedim goguslerimi ama doktorum cok guzel oldu cok begeniceksn dedi. :) darisi sizlerin basina.
Agrilarim basladikca ameliyat olduguma pisman oluyorum tuvalete gitmek tam bir iskence silikonlar cok baski yapiyor sanki tas koymuslar gibi yattigim surece be agri kesici serumlar takildigi surece hic bir sorun yok ama yataktan kalkmak offf yanii is yerinde millet anlayacak diye sknti yapiyordum su cektigim agrilardan snra hic bir sey umrumda degil ihtiyaci olmasa insan bu agrilari keyfi olarak cekmez..