Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Allahtan korkuyosan ozaman bu düşünceleri tamamen atmalısın kafandan hem evli bi kadına nasıl mesajlar atabiliyoki o terbiyesiz...

evli kadın mesaj atsın diye beklerse elbette atar... neden atmasın ki...

benim anlamadığım yıllar önce olmayacak diye birlikte karar verip ayrılmışsınız... insan bir hatayı 2 kez yapıyorsa aptaldır diye bir söz vardır umarım duymuşsunuzdur ...

:eek:lmaz: Biri eşim çok kaba, anlayışsız diye yakınırken sizin yakındığınız şeyler nekadar garip ve tuhaf... Allah eşinizin yardımcısı olsun...

Çok mu dizi izliyorsun kafamçokkarıştı..özelikle şu aşkı memnuyu..aldat kocanı o çirkin,iyi niyetli neye yarar böyle koca önemli olan heyecan ..dimi???akannehirlaelaelaelaelae

merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.

ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.

ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.

ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.
ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.

herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım :KK43:((

kadın aldatmamış, birşey yapmamış. sadece duygularını ve evliliğini sorguluyor. size ne oluyor ki saldırıp aşağılamaya çalışıyorsunuz?

umarım bu sana cevap olmuştur...

bu kadar iyi bir ese bunları yapman cok buyuk bir haksızlık sadece hamile olmana ve duygularının degismesine baglıyorum ki buda yeterli bir sebebp degil ya.. duygularının bir an karısıklıgı icin ayrılmayı dusunuyorsan cok pisman olursun..

Şiddetli rahat batması var arkadaşım sizde.Ve mesleğinizde eğitimci.Lütfen önce kendinize saygınız olsun.
Çok yakın bir arkadaşım seneler sonra ilk nişanlısı ile karşılaştı -ki yıllar içinde ah bir karşılaşsam yine onunla der dururdu-15 senelik evliydi.adamla bir kaç defa çıktılar özel birşey yaşadımı bilmiyorum ama adam araba parasını ve işyerinden aldığı tazminatı alıp sırra kadem bastı.Kendiside eşinden boşandı.Elinizdekinin değerini bilin.

Hamilelik hormonlarının oyunu bu bence..

Kimi kadında herşeye karşı isteksizlik, bıkkınlık, herşeyden nefret etme, bunalım vs durumlarına sebep olurmuş..

Muhtemelen sende de öyle zamanla geçer.
Aklını başına toplayıp bebeğini ve kocanı yuvanı düşün..
Düşüncelerinin gelip geçici gereksiz düşünceler olduğu konusundan kendini telkin et.
Gerekirse bir psikologa git.

yoksa bu kadar sevmediğin adamdan niye çocuk yaptın aklın nerdeydi? diye sorarlar sana ona göre:)?

Ben soruyorum mesela. Aklın nerdeydi.guclubacismile

Sanırım şımarıklık sizinkisi. ohaoldumsmile

kadın aldatmamış, birşey yapmamış. sadece duygularını ve evliliğini sorguluyor. size ne oluyor ki saldırıp aşağılamaya çalışıyorsunuz?

ya hem kimi ve neyi aşalıcaz arkadaşım yaaa...
olaya bak da konuş yani....

mantığı olmayan bişey içinn güselim hayatını harcama:eek:lmaz: böle bişey düşünmen bile hata.artık bi anne sayılırsınn.eşine we çocuğunaa yakışacak şekilde dawranman gerekirr

bence senin durumun ne biliyor musun?

korkuyorsun

tüm olan biten bu bence.

korkuyorsun, çünkü bir bebek geliyor. bu seni eşine iyice bağımlı kılacak diye korkuyorsun. bundan sonra istesen de hayatını değiştiremeyeceksin diye korkuyorsun. bir hayata mecbur olacağım diye korkuyorsun. kendini kısıtlanmış, sıkıştırılmış gibi hissediyorsun. bu yüzden de kaçmak ve bu hayatı değiştirmek istiyorsun. bu sırada da karşına bu eski sevgili çıkıyor ve sen onu bir kaçış noktası olarak görüyorsun. yoksa onun kim olduğunun hiç bir önemi yok.

ben eşini sevmediğini düşünmüyorum. dediğim gibi bence mutlaka bir uzmana git. parayı dert etme ve muhakkak git. emin ol boşanmak daha pahalıla patlıyor.

hiç böyle konu okumamaştım..pessssssssssssssakannehirakannehirakannehirakannehir

umarım bu sana cevap olmuştur...

insanlar bir sürü şey düşünür. hayata geçirmedikleri sürece bu suç değildir. Allah bile insanı düşüncelerinden ötürü yargılamaz, eylemlerinden ötürü yargılar.

misal, erkekler günde bilmem kaç bin kere seks düşünüyorlar. kocanız her seferinde sizi mi düşünüyor sanıyorsunuz?

Son düzenleme:
insanlar bir sürü şey düşünür. hayata geçirmedikleri sürece bu suç değildir. Allah bile insanı düşüncelerinden ötürü yargılamaz, eylemlerinden ötürü yargılar.

misal, erkekler günde bilmem kaç bin kere seks düşünüyorlar. kocanız her seferinde sizi mi düşünüyor sanıyorsunuz?

ee iide bu arkadaşın yaptıkları sdc düşüncede kalmamışki..
mesajlaşma olayı sence eylem diilmi..
yapmayın ya lütfen yapmayın...
bukadar geniş olmayın yani...

ee iide bu arkadaşın yaptıkları sdc düşüncede kalmamışki..
mesajlaşma olayı sence eylem diilmi..
yapmayın ya lütfen yapmayın...
bukadar geniş olmayın yani...

iyi de canım mesajlarda ne yazdığını ne biliyorsunuz ki? iki arkadaş gibi mesajlaşıyor da olabilirler. ben açıkçası o adamla sevgili gibi mesajlaştığını sanmıyorum arkadaşın. öyle olsa eylem başlamış olurdu zaten.

kaldı ki diğer türlüsünü de kimsenin ayıplamaya hakkı yok. Peygamberimiz "bir müslümanı bir günahından dolayı ayıplayan, aynı günahı işlemeden ölmez" diyor. sırf bunun için bile ayıplamamak gerek.

Son düzenleme:
iyi de canım mesajlarda ne yazdığını ne biliyorsunuz ki? iki arkadaş gibi mesajlaşıyor da olabilirler. ben açıkçası o adamla sevgili gibi mesajlaştığını sanmıyorum arkadaşın. öyle olsa eylem başlamış olurdu zaten.

kaldı ki diğer türlüsünü de kimsenin ayıplamaya hakkı yok. Peygamberimiz "bir müslümanı bir günahından dolayı ayıplayan, aynı günahı işlemeden ölmez" diyor. sırf bunun için bile ayıplamamak gerek.

ben kimseyi kınamıorum..
ama seninde düşünceleri çok doğruymuş gibi savunmanıda yerli bulmuorum..
yani bunu bgn düşünen arkadaş yarın mutlaka eyleme geçicektir yani...

ya kadın kafasında zaten aldatıyor şuanda kocasıyla adamın sex hayatını kıyaslıyor pardon daha ne yapacakki?

ya yazık kocacığına ...bebeğineeeee.......
etme be canım yapma düşünmeee bileeee
ya aldatma bence illa reel olacak diye bişe yok
gözle aldatma vardır düşünce ile vardırr
ne demek ya cinsel olarak eşimle kıyaslıyoruuummm
inan şok içindeyim
kafamçokkarıştı

X