Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

ayhu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
288
0
43
merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.

ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.

ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.

ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.

ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.

herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım :KK43:((

allah yardımcın olsun canım zor bir durum
bak bebeginde gelio eşinin iyi yönlerini görmeye calıs ısınmaya calıs baska mecburiyetin yok

Yani hamile olmasan rahat rahat aldatırdın kocanı.... pes doğrusu hormonların azmış senin

valla nedenirki sana...
şu topiklerde okadar yazı okudum ilk defa senin durumunda olana denk geliorum..
öle eşi bulmuşsun boynuzlama bari....

Hamilelik hormonlarının oyunu bu bence..

Kimi kadında herşeye karşı isteksizlik, bıkkınlık, herşeyden nefret etme, bunalım vs durumlarına sebep olurmuş..

Muhtemelen sende de öyle zamanla geçer.
Aklını başına toplayıp bebeğini ve kocanı yuvanı düşün..
Düşüncelerinin gelip geçici gereksiz düşünceler olduğu konusundan kendini telkin et.
Gerekirse bir psikologa git.

yoksa bu kadar sevmediğin adamdan niye çocuk yaptın aklın nerdeydi? diye sorarlar sana ona göre:)?

ne kadar kolay olmuş şu gönül ilişkileri...
iii hamilesin, yok eşin sana cazip gelmio ,yok eski sevgilin seni heyecanlanlandırıo..
ben buna kızarım..
benim bünyem kaldırmaz bunu..
eşine söle madem eski sevgili olayını...

onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum

neden evlendiğinizi sorabilir miyim peki? mantık evliliği miydi?

valla nedenirki sana...
şu topiklerde okadar yazı okudum ilk defa senin durumunda olana denk geliorum..
öle eşi bulmuşsun boynuzlama bari....

boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...

Ama ayrılmayı iki tarafında ailesi kabul etmez diyorsun

bence bir anlık heyecana kapılma hem kendini hem kocanı hemde masum bebişini kandırma yazık olur size

boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...

canım komikmsn sen ya...
evliliği bitirme sebebin artık eşinin sana çekici gelmio olmasımı...
neden evlendin ozaman..
bide o adamın bebğini taşıosun..
yazık yani nedimki....

Valla pes diyorum arkadasım bence heyecanla alakası yok bu işin heyecanın gelip geçici olduğunu hiç mi düşünmedin kocana haksızlık etme memlekette binlerce kadın senin gibi bir kocası olması için neler verirdi bunu bir düşün ve böyle bir durumda ne konuma düşeceğinide bir düşün istersen sen şu an belkide hamıleliğin verdiği psikolojiyle kafan karışık ama karnında bir can taşıyorsun şu an onu düşün bak ilerleyen evrede duyguların nasıl değişecek sakın ama sakın yuvanı yıkma zannetmeki rski sevgiline karşı duyduğun heyecan kalıcı oda geçici mantıklı düşün eşine yavruna evliliğine sahip çık

onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum

neden evlendiğinizi sorabilir miyim peki? mantık evliliği miydi?

ilk başlarda aşk vardı.tabi mantık da.şimdi mantık+sevgi kaldı...tutku ve aşk bitti.

eşim hakkındaki düşüncelerim zamanla oluştu.

ya bu işin hamilelikle falan alaksı yok..
ben ne hamileler görüdm..
eşlerine daha sıkı bağlanıolar..
yani öle bi eşi bulmuşsun öpte alnına koy...
ne hanımlar varki eşleri gün yüzü göstermio..
ama yok ben anladım seni..
eşin bukadar anlayışlı oldugu için kaşınıosun sen..
eşin az böle olmasa ozaman heyecanında eksik olmazdı merak etme...

Valla pes diyorum arkadasım bence heyecanla alakası yok bu işin heyecanın gelip geçici olduğunu hiç mi düşünmedin kocana haksızlık etme memlekette binlerce kadın senin gibi bir kocası olması için neler verirdi bunu bir düşün ve böyle bir durumda ne konuma düşeceğinide bir düşün istersen sen şu an belkide hamıleliğin verdiği psikolojiyle kafan karışık ama karnında bir can taşıyorsun şu an onu düşün bak ilerleyen evrede duyguların nasıl değişecek sakın ama sakın yuvanı yıkma zannetmeki rski sevgiline karşı duyduğun heyecan kalıcı oda geçici mantıklı düşün eşine yavruna evliliğine sahip çık

ah öyle haklısın ki...duygularıma söz geçiremiyorum.

ya şaka falan herhalde ozaman niye çocuk yapıyorsun be kadın delirdinmi ?
6 yıldır görmediğin sadece seni heyecanlandıran (sex hayatında bile) birisi için ayrılacaksın

peki ayrıl emin ol tutulduğun adam hemen bu durumu kabul etmişti ayrıl ben hem senin hem bebeğinin yanıdayım diye.....

ortada sucu kabahatı olmayan senı bu kadar seven emek veren ınsana bunu yaparsan Allah bır kenara yazar mutlaka, 4 yıl olmus bunu ancak farkedıyor olmanda ayrıca bır konu.Hamılesın bırazda bunun etkısı olabılır don kendıne bır bak, pısman olacagın seyler yapmazsın ınsallah. Allah yardımcın olsun kımseyıde nefsıyle ımtıhan etmesın

insanoğlu ve hisleri akla zarardır.
Seni kınamam,ve hayatta asla dememeyi de öğrendim.
yaşadıkların bir çok kadının başına gelebilir.yanılgı da olabilir,zamanla anlayacağın bir gerçekte...
sevgiline dönüp eşini terketsen,öyle bir huy görürsün ki,nefret edersin.
"ben nerdeyim,kiminleydim şimdi kiminleydim"dersin(diyebilirsin)
sen onu severek evlendin,şimdi ondan kusur arama...
eşim mükemmel biri demişsin,demek ki sen hislerinde yanılıyorsun,hemde devasa bir yanılgı.

yanlış anlamada bu insanların ruh hali çok acaip,nasıl yaranılır belli değil...
eşin seni el üstünde tutuyo sana değer veriyo seni hiç incitmemiş sen ise gelip geçici bir şeyin heyecanın peşine düşmüşsün...
o heyecanın arkasından gittiğinde onun bitmiceğinimi düşünüyosun???
şu gününden daha iyi bi konumda olacağınımı sanıyosun???
ya tam tersi olur hayatın zindana dönerse???
Bunlar şeytanın ve nefsinin sana fısıldadığı şeyler..Allah al ozaman bul belanı derse inan çok pişman olacağın şeyler yaşayabilirsin...herşey heyecan değil demekki seninde kaderinde eşin varmış dört dörtlük bi insanda diyosun daha ne olsunki...:umursamaz:

ya bu işin hamilelikle falan alaksı yok..
ben ne hamileler görüdm..
eşlerine daha sıkı bağlanıolar..
yani öle bi eşi bulmuşsun öpte alnına koy...
ne hanımlar varki eşleri gün yüzü göstermio..
ama yok ben anladım seni..
eşin bukadar anlayışlı oldugu için kaşınıosun sen..
eşin az böle olmasa ozaman heyecanında eksik olmazdı merak etme...

aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...

X