• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heycanlanıyorum ama

• Konu Sahibi Konu Sahibi dila_naz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dila_naz

Ziyaretçi
ya arkadaşlar bu ay çatlatma iğnesi oldum on beş gün geçti ama adet olmadım ateşim 36.6 dün test yaptım bi saat sonra çok ama çok silik bir çizgi belirdi belli belirsiz

sadece bel ağrısı var sizce ne olur çok meraklanıyorum
adet olmak istemiyorum

canım inşallah olmazsın ama çatlatma iğneleri gebelik hormonu taşıdığı için testlerde belli bir zaman sonra çizgi belirebiliyo...hemen çıksaydı iyidi ama seninki 1 saat sonra belirmiş...umarım hamilessindir ama kendini çok kaptırma canım...bende öyle olup sonradan çok yıkılmıştım...

canım inşallah hamilesindir yarın öbürgün testi tekrarla bakalım eğer varsa o zaman hemen çıkar zaten

kısmet ama çok istiyorum işlhlh allahım bebeğimi bana bağışlasın ve herkeze

bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.adetim tam 9 gün geçtiğinde test yapmıştım ve 2 çizgi çok net belliydi.12 gün geçtiğinde dr a gitmiştim keseyi görmüştük ama içinde bebek yoktu.2 hafta sonra onu da gördük.çatlatma iğnesinden sonra adet olmuyorsan hamile kalıyorsun diye biliyorum.inşallah hamilesindir.

canımm bende son çatlama ignesi oldugumda adetim 20 gün geçmişti...kaç kere test yaptım negatifti...kan testi de nagatif çıktı...yani çatlama ignesinden sonra gecikme olmaması gerek ama bende olmuştu çok şaşırmıştım...birde bir ark dedigi gibi çatlama ignesinde hamilelik hormonu var.gerçi adetin geçtikten sonra yapmışsın hemde 15 gün az degil yani...o zaman çizginin çıkması normal degil bence...ümitlendirmek istemem ama var gibi geldi ban..hadi hayırlısı.

Back
X