How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hey let s do practice

hello axelia. How are you? which town do you live? I live in Antalya, i am an accountant.

hi, fine. R u? i live in Eskişehir and i am accountant like you. But actually, i am not accountant , 2 do for at now :) i wish you like your job.

Just, i accounting for at now. Actually, i am computer engineer.

What are you doing?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ok, ı understand now. I am working in a private company. I am boring now pehhh.

Son düzenleme:
Can I join you to practicing? But you have to correct me if I'm wrong with my writing :-)!

We can help and give eachother tips on how to be better at the English language!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hi Fellas! I'm new here.. I like to speak English more than writing when i practise, coz i feel comfort in English speaking. You know English gramer is so boring. I'm linguist. If you want you can practise with me both English and German.

Can I join you to practicing? But you have to correct me if I'm wrong with my writing :-)!

We can help and give eachother tips on how to be better at the English language!

Hi, first correction from me :34:

practice is a noun - do practice
practise is a verb - Can i join you to practise? :71:

Son düzenleme:
Hi, thank you...
So can you go more in deep of your explanation, what's the difference?

(Yada daha kolay anlayabilmem için türkçe yazabilirmisin, ve sakincasi yoksa nerden ögrendigini kitap vs. varmi önerebilecegin arkadasim?)

Hi, thank you...
So can you go more in deep of your explanation, what's the difference?

(Yada daha kolay anlayabilmem için türkçe yazabilirmisin, ve sakincasi yoksa nerden ögrendigini kitap vs. varmi önerebilecegin arkadasim?)

practice isim olur practise ise fiil. ingiliz dilbilimi okuduğum için biliyorum şu an direkt bir kaynaktan sayfa veremiyorum. internetteki pek çok sözlükte de bu ayrım pek yapılmaz. en iyisi sağlam bir ingilizce sözlükten oxford gibi bakman.

hatta google aramasında ilk sırada hemen bir gramer dersi çıktı ingiltere menşeili uzun uzun anlatıyor kaynak veriyorum
http://www.educationscotland.gov.uk/knowledgeoflanguage/english/commonconfusions/practice/

buna benzer pek çok kelime var, sadece bir harfin değişmesiyle işlevinin tamamen değiştiği kelimeler. bazen iki kelime arasında pronunciation farkı bile olmuyor.

bu ayrımlar Hacettepe Taş Building Skills, Word Power ve ELS Dergilerinde çok güzel veriliyor

Son düzenleme:
hello ladies:) i have been learning English for almost 15 years and studying english language teaching. i can help you guys improve your skills:) feel free to ask anything.

practice isim olur practise ise fiil. ingiliz dilbilimi okuduğum için biliyorum şu an direkt bir kaynaktan sayfa veremiyorum. internetteki pek çok sözlükte de bu ayrım pek yapılmaz. en iyisi sağlam bir ingilizce sözlükten oxford gibi bakman.

hatta google aramasında ilk sırada hemen bir gramer dersi çıktı ingiltere menşeili uzun uzun anlatıyor kaynak veriyorum
http://www.educationscotland.gov.uk/knowledgeoflanguage/english/commonconfusions/practice/

buna benzer pek çok kelime var, sadece bir harfin değişmesiyle işlevinin tamamen değiştiği kelimeler. bazen iki kelime arasında pronunciation farkı bile olmuyor.

bu ayrımlar Hacettepe Taş Building Skills, Word Power ve ELS Dergilerinde çok güzel veriliyor

Inan cok sevindim bilgilerini burada paylasmana cok tesekkur ederim :29: Ilerde ingilizce benim icin cok gerekli olacak bu yuzden iyi ögrenmem gerekiyor, ögrenebilmem icin belkide bende bos zamanlarim disinda gramerlerden sıkılsam bile sanirim ögrenmekte fayda var bir kurs veya kendimce sitelerle, sizce ögrenmek icin hangisi daha iyi bir secenek?

Son düzenleme:
Inan cok sevindim bilgilerini burada paylasmana cok tesekkur ederim :29: Ilerde ingilizce benim icin cok gerekli olacak bu yuzden iyi ögrenmem gerekiyor, ögrenebilmem icin belkide bende bos zamanlarim disinda gramerlerden sıkılsam bile sanirim ögrenmekte fayda var bir kurs veya kendimce sitelerle, sizce ögrenmek icin hangisi daha iyi bir secenek?

Liseye İngilizce okulunda başladım ve hazırlık artı üç sene boyunca sadece İngiliz Dilbilimi gördüm ardından da üniversite yine hazırlık artı dört sene dilbilimine devam. Ve inan o kadar kaynak geçti elime çalışma odamda sürüyle gramer olsun kelime, yds, üds, kpds olsun her kaynak var, ama sana yazdığım bu üç kaynak gibisi yok. Hala kaç sene geçti aradan 30uma yaklaştım :)) muhakkak bu üç kaynağı belli aralıklarla tekrar ediyorum.

Hatta dört gün önce yine elimde bunlar vardı aklıma takılan bir şeye bakıyorum eşim yeter artık bunların basım yılı geçeli çok oldu, yeni basımlarını alalım dedi, ama görsen yepisyeni duruyorlar böyle üstlerinde bir çizik yok :))

konu sahibi kızacak şimdi bize İngilizce yazmaya devam edelim :1:

I woke up so late this morning :1: sorry i mean this afternoon. I'm drinking my coffee now, on the other hand i'm surfing the internet. You must see my cat who is sleeping on my feet right now :1: soo sweet

Liseye İngilizce okulunda başladım ve hazırlık artı üç sene boyunca sadece İngiliz Dilbilimi gördüm ardından da üniversite yine hazırlık artı dört sene dilbilimine devam. Ve inan o kadar kaynak geçti elime çalışma odamda sürüyle gramer olsun kelime, yds, üds, kpds olsun her kaynak var, ama sana yazdığım bu üç kaynak gibisi yok. Hala kaç sene geçti aradan 30uma yaklaştım :)) muhakkak bu üç kaynağı belli aralıklarla tekrar ediyorum.

Hatta dört gün önce yine elimde bunlar vardı aklıma takılan bir şeye bakıyorum eşim yeter artık bunların basım yılı geçeli çok oldu, yeni basımlarını alalım dedi, ama görsen yepisyeni duruyorlar böyle üstlerinde bir çizik yok :))

konu sahibi kızacak şimdi bize İngilizce yazmaya devam edelim :1:

Nekadar guzel demek ki ingilizceye bukadar ilgin var benimde ilgim var hehe yazdigin kaynak derken kitaplarda mi böylesini bulamam dogru mu anladim :sly: cok tesekkur ederim paylastigin icin cok tatlisiniz alalim diyor yenisini birde :-) ne olur aklina gelirse beni bilgilendir zahmet olmazsa her bilgiye acigim :D!

OK let's continue and switch to English :)

Nekadar guzel demek ki ingilizceye bukadar ilgin var benimde ilgim var hehe yazdigin kaynak derken kitaplarda mi böylesini bulamam dogru mu anladim :sly: cok tesekkur ederim paylastigin icin cok tatlisiniz alalim diyor yenisini birde :-) ne olur aklina gelirse beni bilgilendir zahmet olmazsa her bilgiye acigim :D!

OK let's continue and switch to English :)

yes, i recommend you these three books: Building Skills, Word Power and ELS journals
i'm sure that you will improve your english with these sources.
and needless to say but i need to point out that book reading (novel) is so vital :1:

yes, i recommend you these three books: Building Skills, Word Power and ELS journals
i'm sure that you will improve your english with these sources.
and needless to say but i need to point out that book reading (novel) is so vital :1:

I'll use all of your advice you had given me, thank you :D!

(Or should it be "you've had" given me?)

Son düzenleme:
I'll use all of your advice you had given me, thank you :D!

(Or should it be "you've had" given me?)

I'll take or follow all of your advice (that) you give me

if you start the sentence future tense, it must more likely continue with present.

Son düzenleme:
I'll take or follow all of your advice (that) you give me

if you start the sentence future tense, it must more likely continue with present.

Thank you kiz :D

Is it OK for you if I can ask you questions in the future about gramers or I mean generally something to do with the English language?

Back