hey kızlar :)

Cok guzel yazmissiniz aslinda her sey bizde bitiyor duzenli bir programla ustesinden gelinebilir insallah bu onerilerinizi de listeme ekledim

niye düştün ki o kadar ( valla çok moralim bozuk 10 kilo almam lazım resmen

kan ilacımı ve bebe bisküvisini bırakınca kilolar da gitti yoksa bende anlamadım
aynen benim de on kilo almam lazımmmmm

kan ilacımı ve bebe bisküvisini bırakınca kilolar da gitti yoksa bende anlamadım
aynen benim de on kilo almam lazımmmmm

kan ilacımı o nasıl bir şey adı ne bende balık yağı hapı almayı düşünüyorum ya canım sen onları bıraktın ya yine bir şey yememişsindir açığı kapatmamışsın ondan kilo vermişsin bırakınca daha fazla yemek yemen gerekiyordu senin sanki diyetisyenim ya ne diyorum ben :26::44:

Kansizlik icindi canim kan degerlerim duzelunce biraktim. Haklisin canim teshisin dogru ben yemeyi de biraktim ama ne bilem boyle sekiz kilo vercegimi . Simdi duzene soktum kendimi liste yaptim kendi capimda bi deneyeyim bakalim liste iyi oluyor yoksa ben yemek yemeyi unutuyorum

Kızlar ben de 1 hafta önce cicibebe diyetine başladım. Aslına bakarsanız çok da özenli yapmıyorum. Sabah akşam 1 kase yiyorum soğuk süt ve karistirmadan yapıyorum mesela ben.. Pekmez, bal falan da katmıyorum. Ekstra kilo aldırıci bir şey de yiyip içmiyorum. Hatta kahvaltıda sadece 1 kase bundan yiyorum. 1 haftada 1 kilo almışım, devam edicem. Birkaç kilo yeter bana..

keşke yiyebilsem şu mamayı

Ne yenileceğine değil iştahın nasıl artırılabileceğine dikkat edilmeli bence , yine de teşekkürler tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…