Hevesim kursagımda kaldı gibi

İnşallah ya dua ediyorum. Çocuk duygusu çok farklı birseymiş. Eşim çok isterdi ben hiç istemezdim bir şekilde oldu. Şimdi de bi sorun çıkacak diye aklım çıkıyor
Olmaz Can'ım inşallah.Ama çok çok da 3 ayı geçmeden kaptırmamak lazım.Üzüntüsünü atlatmak daha zor oluyor Malesef.

8.haftaya kadar görülmemesi normal, benim doktorum böyle söylemişti. Altıncı hafta vajinal ultrasonla yaklaşık 20 dakika baktıktan sonra görünmüyor diye tam çıkartıyorken son anda gördü. Yani canım biraz daha bekle sen dediğim gibi 8.haftaya kadar. İnşallah hayırlısı olur.

Gebeliğin erken döneminde karından niye ultrason bakarlar anlamıyorum. Göreni var mı ki acaba? Tehlikesi yok, alttan baksınlar olsun bitsin. Benim 4 gebeliğimde de ilk muayenede hep vajinal bakıldı. İlk defa duydum 5-6 haftalık gebelikte karından bakıldığını.

Çok teşekkür ederim ya çok sagolun

Benim 1400 üstüydü kesem üstten görünmemişti. Alttan ultrasonla bakıldı o zaman küçücük göründü. Olabilir yani panik yapmayın kan verin düşüş yoksa beta da sorun da yoktur.

Ayrıca dr um 8 haftaya kadar da alttan baktı. Kalp atışı da 8 den sonra dinledim küçük olduğundan dolayı zarar verebilir demişti.

Benim ilk haftada değerim 1400 üstüydü.

6. Haftada kese 7. Haftada bebek görünmustu benim. Hcg 3000i gecince sanirim karindan gorunuyor. Bende karnmdan baktirmistim.

Merhaba arkAdaşlar. Gittim bugün doktora yeniden kan tahlili yaptı beta 5000 çıktı. Karından ultrasonla baktı kese görünüyor dedi çok küçük. Ama bebek görünmüyor. Henüz çok erken boş gebelik de olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…