İlk hamileliğim. Bilgisizim. Yani bu değerde kese görünmediğine göre dış gebelik ihtimali yüksek mi diyorsunuz?Doktorun ne diyorsa odur
Benim bildiğim kadarıyla hcg o kadar yuksekken kese görunmeliydi
çok teşekkür ederim inşallah4 yada 5 haftalık gebeliklerde kese görünemeyebiliyor.
6. haftadan sonra netleşir diye hatırlıyorum.
Yarın tekrar kan ver
Değerinin baya bir yükselmiş olması lazım.
Umarım gönlüne göre olur.
Ya ne alakası var 1300 lerdeyken nerde görülmüş kese ? Arkadaşım 5 ten sonra kese görünür kilon varsa görünmeyebilir. O zaman alttan istersen muayene edebilirler. Kalp atışıda genelde 6 haftadan itibaren duyulur.[/QUOT
İçim şuan çok ferahladı
Evet karından baktı kese görünmüyor dedi. Kan tahlilini de tam 5 ekim de 7 gün önce yaptırmıştım 1320 çıkmıştı. Yarın tekrar kan tahlili yaptır dış gebelik de olabilir dediKarından mı bakıldı.Alttan ultrasonla kesin görünür ama karından gözükmez şuan.Konuya tam vakıf olmayan arkadaşlarımız şaşırtmasın seni.6000 İ geçmeden karından görülmez.
1320 de karindan gorunmez canim yarin yaptir testi 7 gun once yaptirdiysan yarin 10 binlerde olmasi gerekiyor iki gunde bir 2 ye katladigi icin . bende 6 yada 7 haftalik ta gorunmustu kese sizin bence daha erken kesin karar icinEvet karından baktı kese görünmüyor dedi. Kan tahlilini de tam 5 ekim de 7 gün önce yaptırmıştım 1320 çıkmıştı. Yarın tekrar kan tahlili yaptır dış gebelik de olabilir dedi
10000 lerdeyse eğer ve dış gebelik değilse bugün kesede görünmesi gerekmez miydi?1320 de karindan gorunmez canim yarin yaptir testi 7 gun once yaptirdiysan yarin 10 binlerde olmasi gerekiyor iki gunde bir 2 ye katladigi icin . bende 6 yada 7 haftalik ta gorunmustu kese sizin bence daha erken kesin karar icin
Sonucun böyle olmasına çok sevindim. İnşallah benim de seninki gibi mutlu son olur. Doktor yaşlı bayağı bilgili gibi duruyordu ama yarın bakalım hayırlısıYa allah askına adam akıllı bı doktora gıt bnm daha yaklasık 1aylıık hamılelıgımde ultrasonla baktı ve kalp atısı yok bu bebek olu dedı. Sonra ultrasonla bakmam lazım vajenden dedı aglaya aglaya tmm dedım. Baktı yok ya aglanacak bısey yk yasıyo harekt edıo dedı saydıöim sowdum ve ozele gıttım adam akıllı bı doktor cıkarsa karsına ıhtımaller uzerıne zaten konusmaz
Agrı veya lekelenme yoksa sanmıyorum.Hcg baktırmadan birşey denemez.Doktorunuzu iyi seçin bence.Evet karından baktı kese görünmüyor dedi. Kan tahlilini de tam 5 ekim de 7 gün önce yaptırmıştım 1320 çıkmıştı. Yarın tekrar kan tahlili yaptır dış gebelik de olabilir dedi
Tmm o Zaman normaldir.Korkma hiç.Kasıklarım zaman zaman ağrıyor ama herhangi bir lekelenme olmadı
İnşallah ya dua ediyorum. Çocuk duygusu çok farklı birseymiş. Eşim çok isterdi ben hiç istemezdim bir şekilde oldu. Şimdi de bi sorun çıkacak diye aklım çıkıyorTmm o Zaman normaldir.Korkma hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?