• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hesaplı bebek arabası ariyorum

Arkadaslar Eylül'de ise başlayacağım icin bebisime babaannemiz bakacak bizim bebek arabamız var ama babaannelere getir götür hem cok zahmet olur hem de arabaya yazık olur diye babaannemizde bırakacağımız hesaplı bir bebek arabası arıyorum bebisim 4 aylik

canım bundan bahsediyorsan yağmurluk-trenccoat arası bişi incecik amaiçi kumaşlı olması lazım .istersen detaylı çekip koyarım. ama .ok şık bişi 1-2 kez falan giydim sıfır gibi yani.duruşu çok şıktır.veee satılmadı henüz...

canım dk engelim var.burdan yazıyorum sende burdan yaz.bu ürün dimi

canım bundan bahsediyorsan yağmurluk-trenccoat arası bişi incecik amaiçi kumaşlı olması lazım .istersen detaylı çekip koyarım. ama .ok şık bişi 1-2 kez falan giydim sıfır gibi yani.duruşu çok şıktır.veee satılmadı henüz...

canım dk engelim var.burdan yazıyorum sende burdan yaz.bu ürün dimi

Evet bu ürün ben su an 51 kilocugum artık :52: olur demi fiyatı 20 lira mı indirim olur :17:mü Ayrıntılı fotograflarını ekleyebilirsen ve zahmet olmazsa ekle bitanem :1:

Evet bu ürün ben su an 51 kilocugum artık :52: olur demi fiyatı 20 lira mı indirim olur :17:mü Ayrıntılı fotograflarını ekleyebilirsen ve zahmet olmazsa ekle bitanem :1:

canım 25 tl idi 20 yaptım.ewet olur sana mudonun ürünü.çok pahalıya almıştım ama kullanmıoyorum.bekle foto çekiyorum

Eklentiler

• $Fotoðraf0000.jpg
    $Fotoðraf0000.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoðraf0001.jpg
    $Fotoðraf0001.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoðraf0002.jpg
    $Fotoðraf0002.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 59
istedğiniz detaylı resimler içi kumaştır.sıcak tutar.
Tamam bitanem bu artık benim olsun biliyormusun bendekinin aynısı nerdeyse fume renginde ama aynı tek fark benimki 40 bedencik icinde kayboluyorum bunu ben yagmurluk olarak dusunuyorum yazın cok yağmurlu bir yer oluyoruz o yüzden iyi oluyor adres bilgilerimi özelden yolluyorum canım

Tamam bitanem bu artık benim olsun biliyormusun bendekinin aynısı nerdeyse fume renginde ama aynı tek fark benimki 40 bedencik icinde kayboluyorum bunu ben yagmurluk olarak dusunuyorum yazın cok yağmurlu bir yer oluyoruz o yüzden iyi oluyor adres bilgilerimi özelden yolluyorum canım

tamam canım ptt 1 tl kesiyo kapıda ödemeli 21 tl uyar mı size?

Uygun bana canım kapıda ödemeli yolla

tamam canım..1-2 tl bişi kesiyolar o şekilde gönderiyorum p.tesi kargom var zaten alıcam gidip.istersen başka şeylerde bak.hediyede koyarım güzel tisörtler var canım.kışlık mango elbise var bak kadife ..

Eklentiler

• $Resim 012.jpg
    $Resim 012.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim 043.jpg
    $Resim 043.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 042.jpg
    $Resim 042.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $Resim 011.jpg
    $Resim 011.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 048.jpg
    $Resim 048.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $Resim 045.jpg
    $Resim 045.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim 044.jpg
    $Resim 044.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 55
canım bak ilgini çekeceğini düşündüğüm bi kaç ürün

Canım benim simdi diger ürünlerine bakıyorum Polo yaka 5lik tsort ile saatler dikkatimi çekti ben biraz cinsim sade takılıyorum şimdiden 64 ten 51 e düştüm ya spor giyime merak saldım sana ekleyeceğim urunler olursa yazarım Su an daha 21. Sayfadayim :1:

Canım benim simdi diger ürünlerine bakıyorum Polo yaka 5lik tsort ile saatler dikkatimi çekti ben biraz cinsim sade takılıyorum şimdiden 64 ten 51 e düştüm ya spor giyime merak saldım sana ekleyeceğim urunler olursa yazarım Su an daha 21. Sayfadayim :1:

polo yaka duruyor saatlere bakmam lazım duruyo mu diye canım..sen bak konuşurz kadife elbise var bak tavsiye ederim çok şık duruyor kahve rengi çizmeyle falan mavi lcw spor bi eşoman altı var sıfır hiç giyilmedi canım ona da bak

Son düzenleme:
Nilay cigim kusura bakma aslen nerelisin Aksaray a yakınlık var mı

canım aslen balıkesir -malatya karışımı..istanbulda doğdum büyüdüm. yakında kısmetse izmirgelini olacam..sen öğretmen misin bende öğretmenliğe başlimayı düşünüyorum izmire gidince.

canım aslen balıkesir -malatya karışımı..istanbulda doğdum büyüdüm. yakında kısmetse izmirgelini olacam..sen öğretmen misin bende öğretmenliğe başlimayı düşünüyorum izmire gidince.

Evet öğretmenim hükumet dershaneleri kapatmazsa dershanede edebiyat öğretmeniyim senin branşın ne

canım bak ilgini çekeceğini düşündüğüm bi kaç ürün

Canım turkuvaz bir kisa kollu gomlek var sence o nasil benim gibi 32+ bir bayana uyarmi beden kısmı geniş gibi geldi bir de beyaz gomlek varya kisa kollu arkasi lastikligibi o giyimde nasil durur seza
Erhan gobusum beni terk etmedi o yüzden arkada sıkımda yaramaz gobisin cikarmi ikisinin üzerindeki duruşu nasil (ilginc bir soru oldu galiba)

Canım turkuvaz bir kisa kollu gomlek var sence o nasil benim gibi 32+ bir bayana uyarmi beden kısmı geniş gibi geldi bir de beyaz gomlek varya kisa kollu arkasi lastikligibi o giyimde nasil durur seza
Erhan gobusum beni terk etmedi o yüzden arkada sıkımda yaramaz gobisin cikarmi ikisinin üzerindeki duruşu nasil (ilginc bir soru oldu galiba)

turkuaz güzel olur canım diğeri pek uymaz beyazı satıldı zaten.benim branşım bilişim teknolojileri bilgisayar öğretmeni

Back