- Konu Sahibi Narinkizim
-
canım hem en kalitelisi hem en hesaplısı bende istediğin yere al götür taş gibi araba hem tam yatıyo hem içi çok rahat hem de yağmurluğu tam kapanıyo bundan uygununu da bulamazsın
Evet senin profilinde açtığın konularda gördüm esime sorayım canım yine de çünkü babaannemizin evi müstakil yollar cok iyi degil once ilk kızımda aldığımız kırıldı oyuzden orada idare edecek hesaplı bir sey düşünüyoruz benim kullandığım kraft in baston cok memnunum ama orada yolların düzeni olmadıgı için babaannemizi yormamak icin düşünüyoruzvar canım pier carden bebek arabası diye açtım hemen görürsün altta 150 diye düşünmüştüm 100 e bırakcam canımzaten daha az fiyatla satanını ben de görmedim
Arkadaslar Eylül'de ise başlayacağım icin bebisime babaannemiz bakacak bizim bebek arabamız var ama babaannelere getir götür hem cok zahmet olur hem de arabaya yazık olur diye babaannemizde bırakacağımız hesaplı bir bebek arabası arıyorum bebisim 4 aylik
baston bebek arabası alıcam için öncekini satıyorum sırt kısmı 3 farklı şekilde ayarlanır tam yatar tentesi tamamen kapanır kargo alıcıya aittir fiytı 70 tl
Arkadaslar Eylül'de ise başlayacağım icin bebisime babaannemiz bakacak bizim bebek arabamız var ama babaannelere getir götür hem cok zahmet olur hem de arabaya yazık olur diye babaannemizde bırakacağımız hesaplı bir bebek arabası arıyorum bebisim 4 aylik
ben sana satayım 3 ay belki 15 kez kullanmadım benim kızım sevmiyo kucakta geziyo 300 tl diyelim
var canım pier carden bebek arabası diye açtım hemen görürsün altta 150 diye düşünmüştüm 100 e bırakcam canımzaten daha az fiyatla satanını ben de görmedim
baston bebek arabası alıcam için öncekini satıyorum sırt kısmı 3 farklı şekilde ayarlanır tam yatar tentesi tamamen kapanır kargo alıcıya aittir fiytı 70 tl
ptt kargo ile gönderme şansınız olur mu? antalyadayım.daha önce buradan alışveriş yapmadığım için bilemiyorum.ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı acaba tşk.
arabanın markası nedir acaba?
ben narinkızım almayacaksa görüşmek isterim..
canım hem en kalitelisi hem en hesaplısı bende istediğin yere al götür taş gibi araba hem tam yatıyo hem içi çok rahat hem de yağmurluğu tam kapanıyo bundan uygununu da bulamazsın
özel msj hakkım yok ptt kargo ile gönderme şansınız olabilir mi ?tşk
arabanın markası nedir acaba?
infiniti canım markalı bişi değil ama kullanışlı ve işinizi görür arabanız varmış zaten günlük kullanıma ideal derim sen bilirsin genede
ptt kargo ile gönderme şansınız olur mu? antalyadayım.daha önce buradan alışveriş yapmadığım için bilemiyorum.ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı acaba tşk.
ptt kargo ile gönderebilirim canım bende hiç daha önce alışveriş yapmadım kargo fiyatı ne kadar tutar bilemiyorum hiç fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?