Hesap Aktif Edilmiyor ve Kimse İlgilenmiyor

BuzDenizi

Prensesimizi Bekliyoruz :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
41
44
29
Selam herkeze Benim Sikayetim var çok :BaşıBoş bir Site kimse yardım etmiyor olayı Anlatayım.
Kendi Hesabım olan Visneli_Turtam ( firtinasevdasi@outlook.com ) hesabımı kendi istedigim dogrultusunda Mune( administatöre ) kapattırdım.
aradan 1 aydan fazla geçti Geri Dönmek istedim Giriş yaptıgımda 0545 ile başlayan bir tel numarasını arayarak aktife edebilecegim yazıyordu aradım ve tel numarasına mail adresimi yollamamı söyledi ve mesaj ile mail adresimi yolladım ve aradıgımda hep meşgule düştü bende yeni hesap acma durumunda kaldım açtım ve site içinde Elif( onur üyesi)
arkadaşımmıza yazdım oda Bize ulaşın bölümğnden mesaj bırakmam gerektigini yazdı 2 defa mesaj attm 1 saati geçti bir Allahın kulu Dönmedi yazık ama yani Barı burdan sesimi Duysunlar die yazıyorum hem sizlerde Görün diye yazdım Uzun oldu kusura bakmayın acayi sinir oldum 1 hafta oldu uğraşıyorum :/

Üyeliğiniz aktif edilmiş, bu hesabınızı kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…