- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Offff offff napaicagmı bilmyorum akıl vermeye bile cesaretim yokaltınlar bitti mi?
hiç karışmayın madem hesabını biliyormuş..
sizde eksik gedik ne varsa bebek için isteyin sürekli..
Offff offff napaicagmı bilmyorum akıl vermeye bile cesaretim yok
Çünkü artk tartsma kaldrcak gücüm kalmadı
Herseyi kafasına göre yasıyor
Aslında kendi düşen aglamaz demek istyorm ama
Sonra onunda bedelini ben ödemekten korkyorum
Sinir ve stresini benden cıkarır çünkü
Bende aksine kendne alıyorsa bana da alcak mantıgındaydım. Belki borçlar artarsa o zaman aklı basına gelr diyordum ama o her zaman hazıra konuyor tabi...Bırakın iyice b*ka batsın. Güzel bir dersi hakediyor eşiniz. Ama bundan sonra onun kartından şahsi alışveriş yapmayın. Ödeme zamanı gelince de 'borç senin, nasıl ödüyorsan öde' dersiniz. Sakın ha ailenizden onun için borç falan istemeyin.
Çok güzel bir tespit yaptınz bravoİşte bunlar çocukların her istediğini almaktan, aman eksik hissetmesin diye cebine bol bol para sıkıştırmaktan oluyor hep. Biz de düşüyoruz aynı hatalara. Sonra nasıl olsa ödenir diye fütursuzca harcayan yetişkinlere dönüşüyorlar. Sanki gökten para yağıyor.
Gercekten tamamebin Allaha sıgınıyorum bu konuda...Çocuğu da ihtiyaçlarını da leylekler mi getirecekmiş bi sor ona, al yanına bebek ihtiyacı için alışverişe çıkın (bez biberon oyuncak ıbır zıvır) al doktora hastaneye götür masrafları çıkarsınlar yanında. Ekstreyi koy önüne, kim neyi almış göster. Amerikan rüyasından uyansın kabusgörmeye başlasın. Çocuk için yeterli sorumluluk sahibi değil, kaldırabilecek misiniz bu yükü?
Öyle mi dersinizvalla yapacağınız bir şey yok, bir musibet bin nasihattan iyidir..dersini almasını bekleyeceksiniz.
Bu soruların hepsi bnm kafamdada var ama karsımda ki adam da anlayiş olsa...Hesabını bilmemek kadar kotu şey yok
Ailede birlik beraberlik olmalı
Birikim icin herkes ne kazamıyorsa ortaya koymalı
Boyle hiç bişey sahibi olamaz
Kartın bedava olmadığını söyleyin aylık ozel harcamalarına belli miktar ayırın
Nereye kadar bu harcamalar ?
Bakımlı koca kısmı hala geçerli"Bakımlı koca" olan konu basligi "hesabini bilmeyen eş" olarak değismis zamanla :))) Bence sizde hesabinizi bilmiyorsunuz. O yaptikca sizde yapmişsiniz. Taa ki butun herseyi bozdurup bitirdiniz, para suyunu cekmeye baslafi ve simdi etekleriniz tutuştu.
Olmayan parayla o kadar caka sattiysaniz olcak o kadar. Baştan bunun önünü kesmeliydiniz sizde de hata var ama simdi nasil olur bilmem boyle devam ederse illaki tikanacak biyerde kesinlikle yardimci olmayin. Ugraşsin bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?