• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabını bilmeyen koca

Çok sinir bozucu bi durum ben olsam bende sizin yaptıgınız gibi o alıyosa benim neyim eksik der alırdım. Ha dogru mu elbette değil cünkü o borclar sizi geri bulacak. Bebeğinizde olacakmış alışverişe başladınız mı bilmiyorum ama hersey o kadar pahalıki insan hayret ediyor. Değil 2bin maaş 10bin alsa anca yeter diye düşünüyosun. Olan olmus artık bundan sonrası önemli babalık sorumluluğunu aşılamaya çalışın belki kendine gelir. Happy moms diye bi uygulama var onu indir hergun gelen mesajları bebeğinin ve senin durumunu eşine oku. Belki bi faydası olur :) ben hergün eşime okuyorum ekran göruntusu alıp mesaj atıyorum arada soruyor bebişden mesaj var mı diye :)

İdareyi bi şekilde sana vermeli yoksa siz daha çok borca girersiniz. 2 bin lira ile neyin lüksü anlamadım . Çocuk geliyor bide. Eşimin maaşı normalde iyi baya ama ev aldık borç bitirmek için uğraşırken elimizde her ay 2 bin lira kalıyordu . İnan yetmiyor çocukla. Babam çocuğun masraflarını üstlendi siz borcu bitirin yeterki dddi. Yoksa çıldıracaktım. Eşin bebek olunca anlar lüksü . Allah kolaylık versin sAna gerçekten

O zaman paranın idaresini size bıraksın,madem beceremiyor.Kabul etmezse de ne hali varsa görsün.İşin içinden çıkamayınca da başının çaresine bakar.

Lukse dag dayanmaz, kimseyle Sid.k yarisina girmesin. Benim bir komsu vardi elektrigini dogalgazini odemez (bebekli evde kis gunu) ama luks arabaya binerdi.

İşini bilmeyen kasap g.tüne girer masat der çekilirim kenara.

Back