- 24 Haziran 2011
- 23.357
- 48.566
- 798
- Konu Sahibi Cikolata35
-
İyi misin arkadaşım sen?
Ne diye atar yapıyorsun? Sordun aldın cevabını. Millet de sinirini buradan çıkarıyor, hey Allah'ım.
Bi alem millet haa. Sordu ve aldı cevabını, tutmuş boş boş konuşmayın diyor. Başka derdimiz yok bide elin hatununun tribini çekeceğiz.Üyelik iptalini garantilemeye çalışıyor.
Ben ekşici sandım yeni üye filanYaş kaçtı canım 13 mü ?
Ayy Evet çok gülüyorum pembeyeBurası cennet mahallesi konu sahibesi de pembe galiba
Sana pikachu muamelesi yaptı az önceBen izlemediyim şekerim cayimi aldım bekliyom
Benden de genc misin acepTeker teker gelin anam.hepinize yetişemiyorum.hee De et yaşım hepinizden genç.yasli cadılar sizi :) çatlayın patlayin
Ben ekşici sandım yeni üye filan
Ama çoluklu çocuklu koca kadınmış, yazık
Yavrum noldu sana? Konu çocuk mu, kayınvalide mi, eş mi?Teker teker gelin anam.hepinize yetişemiyorum.hee De et yaşım hepinizden genç.yasli cadılar sizi :) çatlayın patlayin
Farkındayım ama bekliyorum daha ne kadar ileri gidecek diyeSana pikachu muamelesi yaptı az önce
Sana zorla tribimi vek diyen mi komik olmayin bide cevabını alan sizlersiniz.tek kişiye karşı 10 tane kadinBi alem millet haa. Sordu ve aldı cevabını, tutmuş boş boş konuşmayın diyor. Başka derdimiz yok bide elin hatununun tribini çekeceğiz.
Ahahaha :) çıtır burada çıtır.Benden de genc misin acep
Hahaha anladın demek :)Farkındayım ama bekliyorum daha ne kadar ileri gidecek diye
Bakınız derdiniz ne? Biz gene yardımcı olmaya çalışırız size. Etkiye tepki, sessiz mi kalalım?Sana zorla tribimi vek diyen mi komik olmayin bide cevabını alan sizlersiniz.tek kişiye karşı 10 tane kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?