• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabımı kapatabilir miyim

Bence bu tarz üyelerin sadece üyeliği silinmesin IP ban yapılsın bi daha gelemesin
Ben ekşici sandım çünkü çok seviyesizdi üslubu
Herkes sinirleniyo ama durun şurda sinirimi atayım pokemonlar sazanlar diye ergen gibi saçmalamıyo

Bence bu tarz üyelerin sadece üyeliği silinmesin IP ban yapılsın bi daha gelemesin
Herkes sinirleniyo ama durun şurda sinirimi atayım pokemonlar sazanlar diye ergen gibi saçmalamıyo
Bidi bidi çekirge hoplayiver ziplayiver benim canım cekirgem :D

E
Hepiniz ergen oldunuz suçmu ergenlik tüü bide kadın olcan

Hopla zıpla diyo bide.
Çocuklu koskoca kadın. Edep sonradan kazanılan bişey değil maalesef.

Bebeğime niye uzulosun anlamadım ne alaka :) o halinden son derece mutlu :)
Siz bu seviyesizliği yaparken, size bakıp gülümsüyo muhtemelen. Ne bilsin bebe.
Bakınız ilk olarak siz haddinizi aştınız. Yakışıyor mu? Onca konu açtınız cevap aldınız. Üzerinizde hakkı olan insanlara karşı üslubunuza bakınız birde.
Ne diyelim Allah kimseyi akıl sağlığından etmesin.

Siz bu seviyesizliği yaparken, size bakıp gülümsüyo muhtemelen. Ne bilsin bebe.
Bakınız ilk olarak siz haddinizi aştınız. Yakışıyor mu? Onca konu açtınız cevap aldınız. Üzerinizde hakkı olan insanlara karşı üslubunuza bakınız birde.
Ne diyelim Allah kimseyi akıl sağlığından etmesin.
Aminnn anneligisme laf edecek olan son insanlarsiniz buarada kaale almiyorum

Back