• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HES kodu!!!

Dge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
133
254
33
31
hayırlı geceler hanımlar salı akşam 9 buçukta memlekete gidiyorum otobüsle bu hes kodu mecburi mi ve nasıl alınıyor bana bi yardımcı olur musunuz?

Mecburi mi onu bilmiyorum ama hayat eve sigar uygulamasını indirip kaydolup, hes codu olusturabilirsiniz.

• Beğen
Reactions: Dge
İndirdim onu da çocuklarla gideceğim 6 aylık bebegim ve 7 yasinda oğlumla onlar için nasil alacağım cok karışık sanki

karakola uğrayıp sorun yarın en doğru bilgiyi onlar verir
Çok, zor karakol uzak ve ani gitme kararı alındığı için halledilmesi gereken çok işim var yine de teşekkür ederim. Belki burdan yardımcı olan olursa diye bekliyorum bakalım.

Ben bundan yaklaşık bir ay önce 2023 e sms atarak almıştım. 'HES( bosluk) tc kimlik no (boşluk) kimlik seri no(bosluk) gün sayisi' seklinde yazip yollamıştım. Gün sayisi olarak 10 yazmanız yeterli olur. Tabi sms i kabul ediyorlarsa hâlâ:)

HES KODU SMS İLE NASIL ALINIR?
SMS ile HES kodu alımı ise HES yazıp boşluk bırakarak sırayla olacak şekilde TC kimlik numarası, kimlik kartı ön yüzünde yer alan seri numarası son 4 hanesi ve paylaşım süresi gün olarak yazılmalı ve 2023'e SMS olarak gönderilmelidir. Bu işlemi yapmanızın ardından yazmış olduğunuz gün sayısı kadar süre içerisinde kullanabileceğiniz HES kodunu telefonunuz SMS olarak gönderilecektir.
Örnek mesaj; HES 12345678901 1234 17
Paylaşım süresinin belirtilmemesi halinde kodun süresi 1 yıl ile sınırlandırılacaktır

8
Ben bundan yaklaşık bir ay önce 2023 e sms atarak almıştım. 'HES( bosluk) tc kimlik no (boşluk) kimlik seri no(bosluk) gün sayisi' seklinde yazip yollamıştım. Gün sayisi olarak 10 yazmanız yeterli olur. Tabi sms i kabul ediyorlarsa hâlâ:)
Çok çok teşekkür ederim 😊🤗

HES KODU SMS İLE NASIL ALINIR?
SMS ile HES kodu alımı ise HES yazıp boşluk bırakarak sırayla olacak şekilde TC kimlik numarası, kimlik kartı ön yüzünde yer alan seri numarası son 4 hanesi ve paylaşım süresi gün olarak yazılmalı ve 2023'e SMS olarak gönderilmelidir. Bu işlemi yapmanızın ardından yazmış olduğunuz gün sayısı kadar süre içerisinde kullanabileceğiniz HES kodunu telefonunuz SMS olarak gönderilecektir.
Örnek mesaj; HES 12345678901 1234 17
Paylaşım süresinin belirtilmemesi halinde kodun süresi 1 yıl ile sınırlandırılacaktır
Çok ama çok teşekkürler basitmiş yapacağım inşallah sabah 😊😌

Back