Herzamankinden daha umutluyuz,anneyiz biz,bigün hepimiz anne olucaz..

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
38
Bir kadın, anne olana kadar çocuktur..

Bu yolda ilk defa yürümeye başladığımızda anne değildik biz,çocukduk,ama şimdi anneyiz,hepimizde anne olucaz,umudumuz herzamankinden daha fazla.bir kardeşizz ve bölünmedik:)azalanlar olsada bu yolda yürümek güzel...

:nazar::nazar::nazar:(NAZAR DEĞMEMESİ DİLEĞİYLE!)

yeni bir yol bizim için bu yol!daha umutlu,daha dürüst yürücez bu yolu.çok zamandır dostuz biz,paramparça olduk diye düşünenler olsadaa,parçalanmadan çoğaldık aslında.sevgilerimzi arttırdık,hepiniz benim herşeyimsiziniz.seviyorum sizleri..

:nazar::nazar::nazar:BU KEZ NAZAR DEĞMESİN,UĞURLU GELSİN BURASI HEPİMİZE!:nazar::nazar::nazar:

yeni sayfamiz hayirli ugurlu olsun:))) allahim hepimize güzel haberler almak nasib etsin....

:79::79::79: günaydıııın yenii sayfa hayırlı olsun
yiğenim bende cadıyı sömestr tatili için aldım gezdirecem tozduracağım annesi malum bebekten gezdiremez ama halim harap vallaha cadoloz mahvetti beni bir müddett gelemezsem merak etmeyin :)))

Merhaba..

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..

Bu başlık sohbet başlığı fakat ana başlığa dikkat ederseniz, Evlilik Hazırlığına dair bir alt başlıktır..Bu yüzden içeriği de öyle olmalıdır..Konunuz Geyik Başlığına taşınmıştır.:KK34:

Sevgiler..

Son düzenleme:
X