benim de yıllarca duymaktan bıktığım şey :) çok zayıftım halbuki ben çok iştahlıyım çok da yerim beni bilenler yiyip de kilo alamadığımı bilirler ama bilmeyenleri bir türlü inandıramam inatlaşırlar benimle yemek yemiyosun diye.anlatamıyorum benim metabozlimam hızlı çalışıyo çabuk yakıyorum diye diye dilimde tüy bitti. ama bikaç yıldır kilo almaya başladım. 1. 62 boyum kilom 56 şuanda ama yine de zayıfsın diyenler çıkıyo bence normalim ama bikaç kilo daha almak istiyorum 60 olsan iyi olur diyenler var
Ya birine kilolusun demek abest sayılıo,insanlar ulu orta'' aaa ne kadar kilo almşsın kilolusun'' diyemio ama iş zayıflığa gelince kimse zerre tereddüt etmiyor karşısındaki kişi kırılır mı üzülür mü diye.''ya bana zayıfsın demeden önce aynaya bak bir sen ne kadar orantılısın acaba'' diye bozasım geliyor hersefrnde.yeter ya sanki elimizde alamıoz işte..
Bu kadar sorun yapmaya gerek yok ki , her koşulda mutlu olmak gerekir. Ayrıca size yapılan olumsuz yorumlar gizli hayranlık belirtisidir !
bir kere iki kere üç kere tamam der anlarsın ama her sefernde söyleniyorsa takmıosan bile takmaya başlarsın..ayrıca hiç gizli hayranlık fln olduğunu düşünmüyorum
ewlenınce kılo alırsın dedıler ewlendım ALAMADIM . hamıle kalınca cocuk dogurunca emzırcen kılo alcan dedıler cocuk dogurdum 2 ay ıcınde aynı kıloma döndümewlıyım bır anneyım ama 43 kıloyum bunaldım artık ! ezik gibi duruyorum ya ! pekmezı denedım 1 2 gun ıstah acıo ama dewam edemedım. ayyy ne zayıfsın cocugun war bak toparla kendını dıolar bu cocuk senın mı ınaaaaannnnnnmıyorum dıolar. zatn zayıfım bıde cocuk koşturması dahada zayıflıorum.bana bı care soyleyen cok sewaba gırcek ınanın .. ballar mı yemedım karbonhıdratlar mı ıcmedım yapmadıgım sey kalmadı ....
161 boydayım 45 kiloyum bazen çok da zayıf olduğumu düşünmüyorum yani. 48 49 olsam yetecek enn fazla 51aynı benim gibisin 1.63 54 kilodaydım boya göre iyi bi kilo gibi gözüküyor ama öyle değil, bacaklar sıska, yüz kuru göğüsler tahta olunca o kilo boya göre olmuyor, bende bir çocuk annesiyim, ikincye de hamileyim o kadar kötü geçen bir gebeliğim var ki 4. ayımda olmama rağmen bir gram kilo almadım 4 kilo verdim, şimdi 51 52 lerdeyim. bakalım bu doğumdan sonra alabilcek miyim merak ediyorum,belki doğumdan sonra düzelirim de bişeyler yer içerim kilolular grubuna girerim, ah şu bacaklarım bi dolsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?