Aşkım seni okadar çok özledim kiiii sen suanda yatagında mısıl mısıl uyuyo olsan da belki konusmadıgımız 20 gundur beni hic düsünmemis olsan da her aklıma geldiğinde gözlerim doluyo.hayatımda olmadıgın her gün seni nekadar cok sewdigimi daha iyi anlıyorum ve bu bana daha cok acı veriyo.yerini asla dolduramayacaklarını bilsem de sırf yalnız kalıp sana yazmamı engellesinler diye konustugum insanlar seni unutmak yerine seni daha fazla özlememe sebep oluyolar we sen yanımda olmadıgın icin daha cok acı cekiyorum.okadar acı cekiyorum ki kaderime lanet ediyorum.herseyini özledim en cok da sesini...beni sürekli güldüren saf konusmalarını,bol m li hitaplarını,sabahın köründe uyandıgında beni aramanı,gece konusmalarımızı,bazen kestirmeden seni sewiyorum dediginde he yani cok sewmiyosun diye yalandan sitem etmem üzerine cok cok cok en en cok diye sımarmalarını,mutluluktan ucuyorum dedigin mutlu günlerimizi okadar özledim ki anlatamam.tekrar o günlere dönebilmemizin tek yolu zaman... bunun da farkındayım ,o zamanın olmaması icin herseyimi werirdim ama ne yazık ki 2 ay ayrı kalmak zorundayız sewgilim...bana yazmaman icin seni tersledigim gunden beri bu kararımda haklı olsam da seni deli gibi sewen(en deli benim) ezik tarafım beni unutucaksın ,sewgin zamanasımına ugrucak diye nası sızlıyo bilemezsin.iyi uykular askım ruyanda beni gör de bu satırları kulagına fısıldıyım.Allah bana dayanma gücü sana da aşkımızın gücünü verir inşallah sevgilim....
Son düzenleme: