13.03.2007 dışardan bakıldığında bu rakamlar bir anlam ifade etmiyor olabilir ama benim için hayatımın anlam kazandığı, bana olan sevgisine karşılık verdiğim, benimde gönlümün prensi olan, iyi ve kötü günlerde asla birbirimizi bırakmayacağımıza söz verdiğimiz ve tüm saf duygular ile birbirimize kenetlendiğimiz tarih aşkımla..Seni tanıdığım için o kadar mutlu ve şanslı hissediyorumki kendimi canımıniçi...
1 yıl öncesinden başladığımız bu birlikteliğin bugün 1. yılını doldurmuş bulunuyoruzAllahtan bize daha nice yıllar vermesini bu aşkı sevgiyi bizi ve sevdiklerimizi tüm kötülüklerden korumasını diliyorum..Şuan yanımda değilsin ama kalbim herzaman gittiğin vardığın yerde bitanem. Seni hergün artan sevgi, özlem ve aşk ile seviyorum fıstıkım...Daha nice yıllara bitanem...İyiki varsın..Hep benimle ol..
1 yıl öncesinden başladığımız bu birlikteliğin bugün 1. yılını doldurmuş bulunuyoruzAllahtan bize daha nice yıllar vermesini bu aşkı sevgiyi bizi ve sevdiklerimizi tüm kötülüklerden korumasını diliyorum..Şuan yanımda değilsin ama kalbim herzaman gittiğin vardığın yerde bitanem. Seni hergün artan sevgi, özlem ve aşk ile seviyorum fıstıkım...Daha nice yıllara bitanem...İyiki varsın..Hep benimle ol..
Son düzenleyen: Moderatör: