Herseyi surekli dusunmek buyutmek takmak ve delirmek

hhahahah ya bak nişandan önce 3 yıllık bir ilişkim olmuştu kuyruğum öyle bir diktiki anlatamam sana ama ona işliyodu naparsam yapım bende böyle hep kendimi haklı çıkarırdım kafam atardı arama beni derdim o arardı engellerdim falan 1 gün sonra geri açardım öyle çok çektirdim ayrıldık karda kışta kapımda yattı burnumun ucunu çıkarıp bakmadım böyle biriydim alah şimdi çıkartıyor sanırım.. ama nişanlıma öyle olamadım çünkü nişanlım daha egosu havası yüksek görünüş olarak kendinede çok güvenen biri olduğu için ona yapamadım.. hep alttan aldım o suçlu olsa bile knuyu bana yöneltirdi bian ben suçlu oluyorum yani hep ilk arayan ilk adım atan ben olduğum için öyle alıştı .. 3 gündür yazmıyor normaldede ayrılınca küsünce o yazmaz ben hep yazarım en fazla bir gün sonra şimdi 3 gün oldu ne yazdım ne aradım .. ama whatsapta ve diğer hesaplarda resimlerimiz duruyor onda da bende de sence şaşırmışmıdır normalde arar şimdi acaba niye aramıyor diye

kesinnnn düşünüyordum hasbam ne oldu benim hatuna aramadı sormadı diye :)) bırak düşünsün.

kesinnnn düşünüyordum hasbam ne oldu benim hatuna aramadı sormadı diye :)) bırak düşünsün.
aynen düşünsün kendi arasın ben hayattaaa aramam zaten soğudum kendi ilk arasın yazsın en azından bitirelim daha bitti demedik bende hayatıma bakıcam :)

aynen düşünsün kendi arasın ben hayattaaa aramam zaten soğudum kendi ilk arasın yazsın en azından bitirelim daha bitti demedik bende hayatıma bakıcam :)
bence o zevki ona bırakma madem karar verdin bir güzel bir yazı yaz ve zevki ona bırakma derimmmmm

Son düzenleme:
bence o zevki ona bırakma madem karar verdin bir güzel bir yazı var ve zevki ona bırakma derimmmmm
şöyle ilk ben yazmıcam aramıcam o ilk yazdığında veya aradığında ben bitirmek istiyorum dicem ama ilk o bi yazsın arasın sonrada bitirme konuşması yapıcam

şöyle ilk ben yazmıcam aramıcam o ilk yazdığında veya aradığında ben bitirmek istiyorum dicem ama ilk o bi yazsın arasın sonrada bitirme konuşması yapıcam
aaa haber ver bize merak ederiz vallaaa.hayırlısı olsun canım benm allahım yüzünü güldürsün her daim.özeldende yazabilrisin

aaa haber ver bize merak ederiz vallaaa.hayırlısı olsun canım benm allahım yüzünü güldürsün her daim.özeldende yazabilrisin
valla sizle konuşmak iyi geliyor bana canım tabiki haber vericem :) özelden de konuşuruz sıkıldıkca yaz sende akıl akıldan üstündür hem dertleşiriz

kafaya takmak gerçekten kötü benimde çoğu sorunum öyle başladı en güzeli üstünde durmamak ama insan farkına varmıyo bide sorunlarını sürekli anlatma ben hep anlatıyodum içimde kaygı istemediğim düşünceler anlata anlata daha çok içine girmişim sabretmek daha iyiymiş

Arkadaşım izzet güllünün videolarından ben çok fayda gördüm, youtubede tesadüfi karşılaştım, ne olur ilgili videoları bir dinle hatta bi tanesini koyayım buraya.

Arkadaşım izzet güllünün videolarından ben çok fayda gördüm, youtubede tesadüfi karşılaştım, ne olur ilgili videoları bir dinle hatta bi tanesini koyayım buraya.
canım hemen dinlicem bunları çok sağol :)

aslında bunlara neden olan şeyleri insanları silsem hayatımdan düzelcem de işte

Depresyon ilaçları iştah kesiyor, sakinleştirici bitkisel çağlardan kullanabilirsin , geçmiş olsun

Lustral uzun süre kullandım iyi faydasını gördüm diyebilirim. Ama benim ihtiyacım vardı. Şu an Ms teşhisi konuldu ve bu hastalıkta depresyona yol açabiliyormuş ki kaç senedir antidepresan kullanıyorum. Bu hastalıgı farketmeden önce bende senin gibi herseyi dusunur kaygılanır içten endişe sinir vs yaşardım. Ama hastalığı farkettikten ve ciddiyetini anladıktan sonra ki yatağa mahkumda edebilir bu hastalık bana stres veren herseyden uzaklaşmaya calısıyorum. Bir kişi bende negatif etki mi uyandırıyor hemen uzaklasıyor aklıma kötü seyler mi geldi diyorum düşünürsem kendime edeceğim sağlığımdan kıymetli degil en kötü ihtimal ne bu durumda onun olması sağlığımdan önemli olacak mı diye dusunuyorum artık eskisi kadar germiyorum kendimi. Bak önceden cok taviz verirdim insanları aman kırmayayım diye filan ama ben yıpranırdım şimdi hiç öyle degilim. bi toplulukla gezideydim yanımdaki cok mıymıy beni geride kalmama sebep oldu garip davranışlı biri diyeyim hemen uzaklaştım önceden olsa aman ne düsünür kırılır vs şimdi hic kesinlikle zaten söyledim kendisine bak bireyseliz ben rahatsız olurum gerginlik bana yaramaz ama aynı davranışlara devam ediyor derhal kestim. Böyle katı olacaksın sağlıgın icin baska yolu yok. Geç anladım ama çok şükür cok zarar vermeden kendime anladım.

Aynı seyler bende de mevcut. Dusunurum de dusunurum. Dusunurken mutlaka dudagımı koparırım yada saclarımla oynarım muhakkak ıkısınden bırı ve kucuklugumden berıdır tırnak yerim... sinirlenince yada aşırı üzüntü yaşayınca bedenim titret her yerim titrer... bilmiyorum neden böleyim ?

evet bende lustral kullanıyorum önceden selectra kullanmıştım ama lustral daha iyi sanırım daha sakininm ve daha az düşünüyorum mutlu olabiliyorum. bende nişanlımın ailesine karşı bi fobi oluştu ondan sonra başladı bu takıntılı haller ama sanırım düzlmeye basladım gibi hissediyorum.. lustral sende de kilo kaybı yaptımı canım. mide bulantısı yapmıştı başlarda bulantı geçti şuan iştahsızlık ve kilo kaybı yapıyor sadece.. düşünmek çok kötü bişey kaygı vs bende acayip derecede geleceği düşünüp kaygılanan bi insanım saçma saapan seyler düşünür dururum

Evet kilo problemim vardı üzüntü stresten kilo almıştım lustral kullanırken gayet güzel kilo verdim. Mide bulantısı iştahsızlık olmadı çünkü ben kendime göre diyet yapmıştım. Sakinleştiriyor hayata daha sakin bakıyorsun. Sonra tabi vurdumduymaz oluyorsun uzun süre kullandım şu an cipralex e geçtim. Benim depresyon degil de ms e bağlı kullanmam gerekiyor çok çabuk dibi görebiliyorum bu da ms i kötüye götürüyor o yüzden antidepresanlara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…