Merhaba bu foruma sizin actiginiz konuyu actiktan sonra kaydoldum. Bazen anksiyeteyle
İlgili seylere bakiyorum aslinda bakmasam daha iyi ama birazda olsun seni rahatlatmak icin yaziyorum..:) 2014 yilinin araliginda yeni bir iliskim baslamisti ve son sinif ogrencisiydim universitede. Sinavlarim yaklasiyor ve sevdigim baska bir sehirde ozleyip duruyordum. Sonra sinavlara endiselenmeye basladim bi anda. Sonra sicak basmaya uyuyamama cok dusunerek gunumun gecmesi kalp carpintimla ilerledi iyice. Artik dusun ki mesela evde oturuyorum yarin okulum yok bir programim yok Allahim yarin napicam bos gecicek bunalti basicak sikilicam gogsum sikilcak diye yerimde duramiyordum.sonra psikologa gittim ara ara foyatida makuldu ve bana cep telefonunu bile verdi arayabilirsin diye. Cok kotuydum
Her sabah kalktigimda sikintili kalkiyordum butun gunumde hep ole geciyordu. Mezun olduktan sonrada workandtravel programiyla 4ay amerikaya gidecektim. Hep diyordum napicam ya bole olursa ya dersi gecemezsem ya amerikaya godemezsem ya hastalanirsam bisi olursa bana ya bu hastalik hic gecmezse sevgilimle
İlgilide kuruyordum hep senin gibi gelecek kaygisi da cok tasiyordum bide sikilinca sikinti basmasindan kaygilaniyordum. Psikolagla araliktan marta kadar devam ettim ama cok zorlandim yapamiyordum.psikiyatriyede gittim ilac isimlerini veririm ama takilma bunlara isterim. Once 10mg cipralex ve sabah aksamda bi tam bi yarim xanax yazmisti 15 gun sonra xanaxi biraktim zaten o uzun kullanilmiyor. İlac kullanirken hala gecircdkmi ya gecirmezse ya bole devam ederse diye hep kafam
Konusup duruyordu..cok zor cidden aglayip duruyordum.komsuda yatiyordum bazen . Salonda annemle yatiyordum. Cok zordu.ozellikle kafamin konusmasi ve uyuyamamak. Neyse 1 ay gecti cipralexin cok yaramadigini farkettim. Oyuzden doktor sadece aksamlari icmemi sabahlarida efexor 75ile devam ettirdi aglamalarim devam ediyordu efexorumu 150mg yaninda sbaah aksam icmem icin stilizan 1mg ve aksamlarida cipralex 10 iciyordum. Ondan sonra iyilesmeye basladim vucut belirtilerim kayboldu uyumaya basladim sabah sikintisiz kalkiyordum
Kafam cok konusmuyordu artik kaygilarim azalmisti. Amerikaya gitmemde sakinca gormedi psikologum ve psikiyatirim ve gittim. Tabiki heyecanli ve kaygili oldugum donemler oldu ama herkesin kaygilanacagi seylerdi normaldi. Amerikada etkiledi beni dondugumdede sitilizani doktor bir ayda biraktirdi. Simdide cipralexi birakiyorum yarim iciyorum aksamlari 10gun sonrada onu birakmis olucam
Nisanda da efexorumu artik Azaltmaya ve yoluna
Koyunca herseyi tamamen kesicez.
Gayet iyiyim . Ruh veya mongol gibi gezmiyorum dershaneyede gidiyorum espriler yapiyorum geziyorum. Kis aylari ve artik nisanlim olab erkek arjadasimda uzakta oldugu icin evde geciyor zamanlarim ama sikilmiyorum cok ozamanlar uykum oluyor herkes gibi.
Daha anlaticagim seyler vardirda yani senle ayniydi kaygi seklim aslinda ama kullandigim
İlaclar cidden ise yaradi ve duzeltti beni mongol gobide hic gezmedim. Cogu insan kullaniyor artik amerikada mudurum bile kullaniyordu. Sadece sureyi uzatmamaya kendimiz halletmeye calismaliyiz . Sende bole ise girdiginde yada birseyleri duzelttiginde yavas yavas birakirsin uzulme merak etme. Cay icip tatli ye
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
yakin yerlerdeki islerim icin yuruyorum. Nisanlimin yanina gidiyorum. Kavgada cok ediyorum ama olsun
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bazen biraktiktan sonra tekrarlarmi diye korkuyorum ama nolcak olursada olsun kendim cabalar kurtulurum en en en kotu ilac baslarim omur boyu kullananlar var yani
Sukretki seni iyilestirebilecek birsey var caresiz degilsin
Ayni sehirlerde olsaydik destek olmak isterdim burdanda olurum
Uzun yazdim
Kusura bakmayin:))