hhahahah
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ya bak nişandan önce 3 yıllık bir ilişkim olmuştu kuyruğum öyle bir diktiki anlatamam sana
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ama ona işliyodu naparsam yapım bende böyle hep kendimi haklı çıkarırdım kafam atardı arama beni derdim o arardı engellerdim falan 1 gün sonra geri açardım öyle çok çektirdim ayrıldık karda kışta kapımda yattı burnumun ucunu çıkarıp bakmadım böyle biriydim
alah şimdi çıkartıyor sanırım.. ama nişanlıma öyle olamadım çünkü nişanlım daha egosu havası yüksek görünüş olarak kendinede çok güvenen biri olduğu için ona yapamadım.. hep alttan aldım o suçlu olsa bile knuyu bana yöneltirdi bian ben suçlu oluyorum yani hep ilk arayan ilk adım atan ben olduğum için öyle alıştı .. 3 gündür yazmıyor normaldede ayrılınca küsünce o yazmaz ben hep yazarım en fazla bir gün sonra şimdi 3 gün oldu ne yazdım ne aradım .. ama whatsapta ve diğer hesaplarda resimlerimiz duruyor onda da bende de sence şaşırmışmıdır normalde arar şimdi acaba niye aramıyor diye