Sen abartmıyormıyorsun üzüldügündede haklısın bnm eşim annesi için beni dövdü bile ama evliyim çocugum için affettim gibi göründüm ama unutmadım ben hala yaşıyorum bi erkek anneci olmayacak dengeyi bulacak sana şimdiden rest çekiyo bırak gitsin bnm gibi pişman olma annesini sevecek elbet ama sanada deger verecek bnm fikrim sen dedin ya ailesine rast çekti başta sonra değişti ailesi annesi fitledi bence baktı nişanlın ailesine snn için rest çekti dediki bu kız bizim oglanı kendine çekecek biz uzaklaştırak doldurak bu kıza karşı bize yönelsin.acaba ben mi abartıyorum diyorum kıskanıyomuyum diyorum ama yok ben abartmıyorum o acayip annesine bağlı olduğu için bi süreden sonra kendimi değersiz hissettiriyorum bi erkek annesini sevebilir ama bunu nişanlısına karısına bu kadar hissettrmemeli içinde olsun anne sevgisi ama bu kadar yansıtmak çok saçma her kadın rahatsız olur bence
İşte gelgitler yaşıyor daha orta noktayı bulamıyor.ikilem içersinde.azcıkda evde anne abla biz senin aileniniz annim ben ablanım senin daha ötesi varmı bizim silip atıcakmısın,o kız el ,dış kapanın mandalı tarzında kelimeler sarfediyorlarsa olay şu şekilde sana döner.şimdiden tavrını koy yerini bilsin diyorsa olay annem öperimde koklarıma gelir..iyi düşün canımama şöyle bişey var öncden beni ailesine savundu rest çekti ailesine vs vs şimdi bianda anneci oldu adam tamam daha öncede düşkündü ama benide korurdu şimdide annem o benim öperim koklarım nokta diyor ne kadar kaba bi tabir ya bu ananı at demiyorum ama normal insanlar nasıl yaklaşıyosa annesine o kadar yaklaş her dakka annem demene ne gerek var biraz kendine ilişkine bak annen bi dursun ya
öyle yapıyorum ben açık vermiyorumda annem o kadar cahil ki eşime açık söylemiş siz gelmeyin diye bayramda çıktım gittim diye.benim için o ikiyüzlü çıkarcı demiş. eee tabi el oglu en ufak tartışmamızda senin annen bile senin için bunları diyo deyip şaaaak agzımı kapatıyor.çekilcek derdim yokda çocuğum var elim kolum bağlı işte.ondan konu sahibine söylüyorum iyi düşün akıllı karar ver.okumuşluk para pul kar etmiyor.valla bnm kendi annemde 5 aylıkken attı beni babannem büyüttü 2 sene ömce yarım saat gördüm ondada hiç bana ilgi sevgi göstermedi ne dügünüme ne çocugu m oldu gelmedi nosu var telimde aramaz bikere sende sıkma canını annene kendi çocuğunu mutlu et yaşayamadıgın anne sevgisini çocuğun yaşasın annen kötüde olsa eşinin yanında kötü deme başına kalkar zaten kalkıyormuş sen eşini anneni degil çocuğunu ve kendini düşün cnm mutlu ol çocuğunla eşin ve annenide allaha haval et üzme kendini.
kesinlike öyle oldu ya çünkü o kadar düzelmişti ki nasıl mutluyuduk bana sana kimse laf edemez sen en değerlisin vs derdi çok gelme bize boşver yüz göz olma arada gel haftada 1 gel fln derdi hep beni pofpoflardı ama bianda bana rest çekti annem o benm demeye basladı çok guururum kırıldı yaSen abartmıyormıyorsun üzüldügündede haklısın bnm eşim annesi için beni dövdü bile ama evliyim çocugum için affettim gibi göründüm ama unutmadım ben hala yaşıyorum bi erkek anneci olmayacak dengeyi bulacak sana şimdiden rest çekiyo bırak gitsin bnm gibi pişman olma annesini sevecek elbet ama sanada deger verecek bnm fikrim sen dedin ya ailesine rast çekti başta sonra değişti ailesi annesi fitledi bence baktı nişanlın ailesine snn için rest çekti dediki bu kız bizim oglanı kendine çekecek biz uzaklaştırak doldurak bu kıza karşı bize yönelsin.
ayrıca kıskanıyosun diyoda acaba neden kıskanıyorum kendi yarattı bunu ben eskiden annesini severdim pskikolojim normaldi ama annesini çok sevdiğini annesiz yaşayamayacağını bana öyle bi gösterdi hissettir di ki annesine karşı fobim oldu soğudum batmaya basladı kıskanmaya basladım annesi için beni bırakır hep annesini stiyor vs diyeSen abartmıyormıyorsun üzüldügündede haklısın bnm eşim annesi için beni dövdü bile ama evliyim çocugum için affettim gibi göründüm ama unutmadım ben hala yaşıyorum bi erkek anneci olmayacak dengeyi bulacak sana şimdiden rest çekiyo bırak gitsin bnm gibi pişman olma annesini sevecek elbet ama sanada deger verecek bnm fikrim sen dedin ya ailesine rast çekti başta sonra değişti ailesi annesi fitledi bence baktı nişanlın ailesine snn için rest çekti dediki bu kız bizim oglanı kendine çekecek biz uzaklaştırak doldurak bu kıza karşı bize yönelsin.
Zaten cnm apaçık ortada dediğine göre sana kimse laf edemez diyip pofpoflamış sonrada 360 derece dönmüş kesinlikle dolduruşa gelmiş büyük ihtimal annesi tarafından başkaları tarafından sonra değişmiş ama bi adamda anasının agzına bakıp yada elin agzına bakıp sana tavır alıyosa hayır çıkmaz zaten anası başkaları yarın ayrıl dese ayrılır mesela seni aldatıyor deseler inanır hani sana sen annemi kıskanıyorsun diyor ya bunuda anası demiştir oglum ben seni baktım büyüttüm seni kıskanıyor benden demiştir anası ondan diyodur.ayrıca kıskanıyosun diyoda acaba neden kıskanıyorum kendi yarattı bunu ben eskiden annesini severdim pskikolojim normaldi ama annesini çok sevdiğini annesiz yaşayamayacağını bana öyle bi gösterdi hissettir di ki annesine karşı fobim oldu soğudum batmaya basladı kıskanmaya basladım annesi için beni bırakır hep annesini stiyor vs diye
ahh ahhh hiç sorma insan istemezmi oğlunun mutluluğunu getirmişsin bu yaşa tamam bırak aile kursun onunda çocuğu olsun sen nasıl ananın yuvasından uçup oğlunu doğurdun aile oldun oğlunda yuvadan uçup aile kurcak. inan çevreme bakıyorum nasıl imreniyorum ya her erkek içinde anne sevgisi taşır annesni sever ama kimse annesine bu kadar belli etmiyor bakıyorum arkadaşlarımın sevgillerine anne kelimesi yok ağızlarında bu benimki annem diye ölecek çok cefakar anası olsa neyse.. aileler tanışmaya geldiğinde annesi bimden bişey alıp getirmiş inan. ve benim ailem onlara göre çooook fazla kaliteli tahsilli ama aileler kültür farkı var zatenAyrıca senin nişanlın bu denli degiştiyse annesi iyi diyorsun ya kesinlikle iyi olamaz veriyo gazı oğluna senin üstüne salıyor ama bunu yaparkende tatlı dille yapıyor eminim baksana sana bile iyi gözüküyor ama hepsi düzen çok iyiyse oğlunun mutluluğunu düşünsünde oğlunu doldurmasın ama bunun anası neki danası ne olsun.
içimi rahatlattın canım valla bende deliriyorum sanıyodum annesini kıskanıyorum diye ama normal ölçüde sevse neden kıskanım o gözüme soka soka sevdiği için çok soğudum annesinden ve kıskanmaya başladım.. daha öncede ilişkim oldu annesini seğil ben düşünürdü önceliği bendim hiç kıskanmadım onun için annesini falanSnn annesini kıskanman şuan normal sevdigin biri annesini senden çok severse bunuda gözüne batırarak sokarsa annem annem derse hem kıskanman hemde her hareketi annesinin batar ve samimi bulman benimde öyle oluyor çünkü.
evet ilerde daha kötü olacak bu kadar annesini savunan beni ezer geçer...çok sevdim çok alıştım dolu dolu yaşadık şimdi sosyal medya hesaplarından vs herseyi resimleri silmek çok zor olcak bide onu tanıdım alıştım baska birine nasıl alışcam tekrar evlenebilirimiyim baskasına alışıp bilmiyorumBir parça için rahatladıysa ne mutlu bnm fikrim uzatmadan dahada fazla kendini üzmeden at nişanı seni alan mı olmayacak oohooo ona ana yoksa başka sanada başka adam gibi adam çok evlendikten sonra ayrılman çok zor olur o yüzden yol yakın ken sen bitir kendini toparlamaya bak eminim sonra iyikide ayrılmışım diyecen kendi kendini üzme.
Haklisin canim icimi rahatlatiyosun hani sadece ana kuzusu degil cok dik basli ssiri dik basli asla hatasini kabul etmiyor kesinlikle burnundan kil aldirmaz alttan almaz hep kendini hakli gorur bi hatasini soylesem kess uzatma der aynisjni ben yapsam gunlerce uzatir herseye alinip kapris yapar trip atar artik bezdim alttan almaktan hep onun hakliyim diye konusmasindan hic arti biseyi yok seviyo beni biliyorum ama devamli boyle yapiyor kendini hakli goruyor bi kizsin aramiyor tartisalim hic adim atmiyor nasil bi karakter bu yaAlışırsın guzum önüne daha iyileri sana layık insanlar çıkar önce biraz aklına gelir zor olur ama unutursun emin ol. Ve iyikide ayrılmışım dersin şimdi resimlerini silmen zor gelir ama ilerde devam edersen hayatın boyunca hep zorluklar içinde olursun.
Bnm fikrim bu çocuk seni sevmiyor sevse seni kaybetmekten korkar ama onun sen umrunda değil gibi davranıyor yani sevse anacı olmaz ve hep senden beklemez alttan almayı ama sevmiyor ki alttan almıyor kaybetmekten korkmuyor zaten dik kafalı man kafa ben ne dersem o olacak olur zihniyetindedir yani hayatın onun elinde kumandasıda ne dersen onu yaptıracak bence sen arkana bakmadan çekip git.Haklisin canim icimi rahatlatiyosun hani sadece ana kuzusu degil cok dik basli ssiri dik basli asla hatasini kabul etmiyor kesinlikle burnundan kil aldirmaz alttan almaz hep kendini hakli gorur bi hatasini soylesem kess uzatma der aynisjni ben yapsam gunlerce uzatir herseye alinip kapris yapar trip atar artik bezdim alttan almaktan hep onun hakliyim diye konusmasindan hic arti biseyi yok seviyo beni biliyorum ama devamli boyle yapiyor kendini hakli goruyor bi kizsin aramiyor tartisalim hic adim atmiyor nasil bi karakter bu ya
çok teşekkürler canım rahatlatıyosunuz beni :) ama işte hazmedemiyorum benim verdiğim değeri o bana vermemesi beni çok üzdü .. ben çok sevdiğim için devamlı alttan aldım devamlı ezildim ama o hiç alttan almadı hep kuyruğu dikti ben aşkta gurur olmaz diye düşündüm hep hep hep adım attım ama o bana bi kere bile adım atmadı ben bişey yapsam günlerce uzattı küstü aynısını o yapsın hemen uzatma der kapattırır konuyu bunları hazmedemiyorum artık ben ezik bi insan değilim işim var yaşım genç seviyorum diye onun ailesinide mutlu etmek zorunda değilim ben bitsin belkide karşıma hiç ummadığım anda biri çıkar inşallah :)insanoğlu herşeye alışır canım.baksana güzelim insanlar evlatlarını kaybediyor daha acısı varmı ona katlanıyor sen elin oğlundan ayrıldagınamı üzülücen durup durup.1 ay maks 2 ay veriyorum sana.sonrasında saçını toplar eline çantanı alır 2 dirhem 1 çekirdek çıkarsın alışverişeee:) oldu bittti işte.o ara biraz fazla para harcarsın olucagı ooo...kimbilir karşına kimler çıkıcak bir daha seversin çok mutlu olursun inşallahhhh ama hayatın boyunca çekiceğin bir hata yapma.ana kuzusuyla ömür geçmez 2.sırada olmakla ömür geçmez insan doğasına aykırı bir kere.o girsin anasının koynuna büyüsün orda daha kafasına dank edincede o 45-50 yaşına gelmiş çörüşmüş biri olucakkk :) boşverrrr biri gider biri gelir daha çok geçsin mutlakada güzelsindir elini sallasan 50 Siii :))) yolun açık olsun canım benimmm hiiiiçç üzülme
evet o beni hiç kaybetmekten korkmuyor nasıl korksun ki ayrıldık hep ben aradım snirli oldu hep ebn hep ben alttan aldım hep ben mücadele ettim senin karşında böyle biri olsa korkarmıydın hiç kaybetmekten ben korkmazdım o da korkmuyor ama 3 gün oldu ne o yazdı ne ben ilk defa ben 3 gün yazmadım şimdi düşünüyodur acaba neden yazmıyor diyeBnm fikrim bu çocuk seni sevmiyor sevse seni kaybetmekten korkar ama onun sen umrunda değil gibi davranıyor yani sevse anacı olmaz ve hep senden beklemez alttan almayı ama sevmiyor ki alttan almıyor kaybetmekten korkmuyor zaten dik kafalı man kafa ben ne dersem o olacak olur zihniyetindedir yani hayatın onun elinde kumandasıda ne dersen onu yaptıracak bence sen arkana bakmadan çekip git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?