Herseyi surekli dusunmek buyutmek takmak ve delirmek

çok teşekkür ederim canım bende biraz biraz kendimi tadavi etmeye çalışıyorum insanlarla konuşarak önce neden böyle olduğumun nedenini buldum şimdi de onları kafamdan atıp korkmamaya çalışıyorum ben biraz nişanlım ve ailesi yüzünden böyle oldum bana yardımcı olmana çok sevindim iyileşmene de çok sevindim umarım tekrarlamaz :)

ben ankara da yaşıyorum senin gittiğin doktor nerdeydi canım

İyilesirsin merak etme gelgitler olur arada ama insan bikere duser eskisi kadar olmazsin hicbirzaman.
Bende ankaradayim. Psikolog icin guvenparkin ordaki ozkaya tip merkezinde mercan hanim var. 110₺ idi seans saati en son. Cok
Sikintili olursan felan cebinden arayip
O ani anlatabiliyorsun ve senle telefonda bile konusuyor her hafta gel demiyor paragoz biri degil. Hacettepe mezunu zaten.
Psikatrinde vardir diye solememe gerek yok sanirim

tesekkür ederim canım arastırıp gidebilirim bende aslında kendi kendime biraz yardımcı olup kafamı rahatlatabiliyorum şuan sanırım atak gibi dönemler oluyor zaman zaman

Canım ilaç sadece bir araç bu gibi durumlarda en iyi tedavi kendi kendinin doktoru olacaksın çünkü hayat boyu olumsuzluklar olacak dönem dönem sıkıntıya gireceksin e her zaman ilaç mı kullanarak kendini iyi hissedeceksin sen önce kafandakilerin seni esir almasına izin verme sen aklını yönet. Ve anneyi atmaz erkek kardeşinide kayınbaban var mı bilmiyorum ama yok sanırım ilerde yanınıza alma ihtimalide olabilir bu ihtimalide düşünüp öyle kendini hazırlayacan ama yok ben bu ihtimali istemiyorum dersen yol yakınken sen bu insandan ayrıl zaten kaynanıda sevemezsin bu düşüncelerden kendi anneninde kıymetini bil iyi davran bence evlilik için hızlı karar verme pişman olma.

artık kendi beynimi biraz daha yönetebiliyorum.. evet tabiki de atmaz ama evlenmemiş ablası var ve ablası evlensemde annemle yaşıcam ben diyo hep bende devamlı ya sonradan vazgeçerse diye kafamda kuruyorum :) aslında büyütüyorum böyle ileryi düşünüyorum devamlı ama şimdi daha iyiyim kendi beynimi olumsuz değil olumlu düşünmeye yönlendiriyorum

Daha once selectra kullaniyodum doktor kontrolunde suan tekrar dr gidemedim vaktm olmuyor gidene kadar delirmemek icin kullanmam lazimdi zaten selectraya es deger oldugu icin lustral aldim gidene kadar idare eder umarim yoksa delircem
bende selectra kulandım çok kilo yaptı sonra dr duxet 60 mğ başladı 8 ay kullandım 1 aydır kullanmıyorum fakat sonuç eskiye yine döndüm iyi dr arıyorum İzmirde

aynı sıkıntı senelerdir bu anne konusunu aşamadım ve kafayı yedim resmen.kabullenemiyorum.sen hep 2, kademesin kendini degersiz hissediyorsun.boşanamıyorumda çocugumuz var.işte böyleee ilaçlarla hayat geçiyorum.iyi düşün derim..

sanırım nişan atıcam.. çünkü beni çok yıprattı annesi hep ama hep benden önce çok abartı şeyler anlatsak roman olurr işte

Bende de ayni sikintilar var uzun suredir ama su son bir hafta cok agir seyrediyor. Cok fazla dusunuyorum en en ince ayrintisina kadar dusunuyorum ve ne tuhaftir ki bunu bi sure sonra gercek zannediyorum . Biseyi yaparsam sonucunun cok kotu olacagini dusunuyorum o kadar dusunuyorum ki bunu yapmis olabilirim diye dusunmeye basliyorum

Aynen bende oylw oluyorum zaman zaman bu ataklar krizler sonra hafifliyor onemli olan neden boyle.oldunuz once bunu bulun

işte kızlar bende böyle böyle başladı sonra aşılmaz bir hal aldı dr gelemiyorum şimdi hiç görüşmüyorum ama evde hep onların vermiş oldugu bir gerginlik var.evde huzur mutluluk yok çünki ooo onun kahrolası ANNESİ.sakın kızlar aklınıza başınıza alın .evet herkezin annesi kıymetli ama bunların ki öyle değil.herzaman onalrın ablası annesi haklı onlar söyler hep sen yanlış anlarsın,polyanna onlar sen sopalı cadı... zor kızlar zor.allahıma hep dua etmiştim.allahım anneden yana yüzümü güldürmedin eşden yana güldür diye oda olmadı.şimdi tek duam allahım çocugumdan yana yüzümü güldür.2.planda olmak ve bunu hissetmek çekilir değil kızlar.bırakın yol yakınken onlar annelerinin koynunda büyümeye devam etsinler...dönüşü zor hatalar yapmayın

canım benim ne güzel yazmışsın bende ailesi yüzünden hasta oldum hemde daha nişanlıyken sevgili nişanlım arayı bir türlü dengeleyemedi hep bana annesinin bas tacı benim değersiz anında vazgeçebilceiği birisi olduğumu hissettridi herkesin annesi değerli kıymetlidir doğuştan zaten iç güdüsel annemizi severiz ama bunlar 1. sıraya annesini koyuyo bu çok yanlış anneler içten sevilir ama eşiyle nişanlısıyla olmak daha çok mutlu etmesi lazım. bana en son annem o benim öperimde koklarımda nokta saygı gösterceksin hep gelceksin gitceksin arıcaksın dedi ! ve benim için bitti bi kaç güne atarım nişanı yeter ya

Cnm kusura bakma anneden yana gülmedi derken kendi annenden bahsettin sanırım

Yol yakınken at nişanı hiçde pişman olmazsın en dogrusu çünkü daha başta böyle yapan evlenince hiç dengeyi kuramaz hep 2.konumda olmak seni üzer ve hep pişmanlık içinde olursun.

canım benim bak açık açık sana söylemiş.şimdiden. aslında dürüst çocuk evlenince sana böyle böyle dememiş.işine gelirse demiş kaba tabirle.işte burda sana kapı açmış aslında.istersen kabullenirsen bunları istemez kabullenmez sende sen bilirsin diye açık açık söylemiş.sinsi değil en azından.haaa bu aşamada sen kabul eder devam edersin, yook ben bunlara gelemem dersin o senin tercihin.ama zor durum yaşayan bilir.bende öyle pısırık falan biride değilim aslında.çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duran eğitimli biriyim eyvallhım yok aslında.mesela evime sokmuyorum bende gitmiyorum ama hala onlar evimde aklımda.kaçış yok yani.bugün boşasam hayatımı devam ettirim ama çocugum var ona kıyamıyorum işte öleee ömrümden ömür vererek geçiyorum hayatımı zor zorrr ...ama allah büyük eden bulurmuş bekliyorum..

Cnm kusura bakma anneden yana gülmedi derken kendi annenden bahsettin sanırım
evet canım kendi annemden.oda öyle cahil egosu yüksek biri kendini ve bizi mutsuz etmek için elinden gelen herşeyi yapar.doğum yaptım 1 gün hastanede kaldı sonraso yok.felç oldum gelmedi bakmadı.ameliyat oldum yine yokkk.bayramda giderim ben gelmeyim diye evden gider bunuda hiiiç çekinmeden kocama söyler oda eline fırsat geçti yaa dann daaaaan kafana kakar.dilinden beddeua düşmez.ona sorsan süper çook cefakar çoooook vefakar bir anne öyle anne daha yeryüzne gelmedi.amannnnn kızlarrr boşverinnn düşününce çok sinirlerim bozuluyor.

ama şöyle bişey var öncden beni ailesine savundu rest çekti ailesine vs vs şimdi bianda anneci oldu adam tamam daha öncede düşkündü ama benide korurdu şimdide annem o benim öperim koklarım nokta diyor ne kadar kaba bi tabir ya bu ananı at demiyorum ama normal insanlar nasıl yaklaşıyosa annesine o kadar yaklaş her dakka annem demene ne gerek var biraz kendine ilişkine bak annen bi dursun ya

Yol yakınken at nişanı hiçde pişman olmazsın en dogrusu çünkü daha başta böyle yapan evlenince hiç dengeyi kuramaz hep 2.konumda olmak seni üzer ve hep pişmanlık içinde olursun.
acaba ben mi abartıyorum diyorum kıskanıyomuyum diyorum ama yok ben abartmıyorum o acayip annesine bağlı olduğu için bi süreden sonra kendimi değersiz hissettiriyorum bi erkek annesini sevebilir ama bunu nişanlısına karısına bu kadar hissettrmemeli içinde olsun anne sevgisi ama bu kadar yansıtmak çok saçma her kadın rahatsız olur bence

valla bnm kendi annemde 5 aylıkken attı beni babannem büyüttü 2 sene ömce yarım saat gördüm ondada hiç bana ilgi sevgi göstermedi ne dügünüme ne çocugu m oldu gelmedi nosu var telimde aramaz bikere sende sıkma canını annene kendi çocuğunu mutlu et yaşayamadıgın anne sevgisini çocuğun yaşasın annen kötüde olsa eşinin yanında kötü deme başına kalkar zaten kalkıyormuş sen eşini anneni degil çocuğunu ve kendini düşün cnm mutlu ol çocuğunla eşin ve annenide allaha haval et üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…