Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

Çok sevindim ve bu dediklerinizi bundan sonra asla söylemeyin

Uni.bastan okumalısınz.
Bukadar kötü anlatımı ilkokul mezunu yapmaz.
Bastan başlayın hersey düzelecek:)
Bir de cümle . ile bitiyorsa,arkasından büyük harfle devam edilir
En iyisi kreşten basla bacım sen.

çok çok mu soğuksunuz anlamadım ki
o zaman güzel güzel bakın en azından
çok yavaş da ilerlememek lazım sizin durumunuzda
Evet soğuk hiç bir zaman bu zamana kadar yani 7 yıldır hiç sevisme bile baslatamamisimdir.dokunmayi bilmiyorum.brlki küçükken hiç dokunulup oplumedigimfendir.annnemin bana sarıldığını hatirlAmam.hala da aynı.ben de oyuzden yanasamiyorum bir elini tutmak bana soğuk ter akittirir inanın.ki onun sevgi dili dokunmak tensel temas bence. o açlığı cocuklarla gideriyor.

siz varken anne yokluğu çekmişsiniz
bende erken yaşta kaybettim.. neyse efkarlanmayalım
o zaman canım durumunuz fena değilse yardım alın ve bunu aşmaya çalışın
eşinizle konuşun bence hayır demeyecektir
mutluluklar

bir sürü erkek arkadaşım oldu dediniz bu soğukluğa nasıl geldi erkekler hayretsiniz bence isterseniz yaparsınız

Yani kararı siz vermişsiniz ve kaçınılmaz sona ulaşmışsınız tebrikler...

Yok.zaten görmedik birbirimizi.sagol dedim.

Bidahakine teşekkür ederim hayatım kesene bereket de. Ben eşimden bişey isterken mesela sigaram bile olsa gelirken alırsan beni çok mutlu edersin gibi şeyler derim. O da karşılığını verir tabi, yemekten sonra mutlaka eline sağlık der unutmuşsa bile daha sonra döner unutmuşum söylemeyi e
Canım bak beni anlatmışsın ben aştıysam sen de aşarsın.
Bu soğuk durma olayı gerçekten çocukluktan başlıyor. Benim annemde çok soğuk bir kadındır. Hiç sarıldığını, öptüğünü, kızım yavrum gibi hitaplar kullandığını hatırlamam.
Halen öyle... Kapıyı çalarım mesela açar gider, Bi hoşgeldin demez, anahtarla açıp içeriye girersem kafasını kaldırıp bakmaz. Sevgisini belli edemez ama çok sever canını verir bundan çok eminim. Hatta eşim bile demişti bi gün annen bana hiç oğlum demedi diye. Bende bana kızım demedi ki sana oğlum desin demiştim.
Bende böyleyim çocuklarıma yavrum, kızım diyemiyorum mesela ağzımda eğreti duruyor onun yerine sevimli hitaplar buldum boncuğum diyorum, tatlişkom diyorum, balım diyorum daha rahat oluyorum.
Eşimle de böyleydim ilk zamanlar ki onlar vıcık vıcık bir ailedir, yan odaya gidip gelse özledim deyip öpüşecekler nerdeyse o derece yani. Ufak ufak aşmaya çalıştım. Yaklaşamadım bende ilk zamanlar farklı yollarla belli ettim, ten temasını arttırdım.. Süsüme önem verdim ama şimdi daha iyi herşey.
Eşim benimle çok kavga etmiştir sen beni hiç istemiyormusun neden hiç yaklaşmıyorsun diye sağolsun bu kavgalarına çok yararı dokundu... Direk üstüne atlayacak kıvama geldim...

Konu sahibi ay senin evliliğin vallahi kurtulur bak nolur çaba göster. Hem sana hem o adama hem çocuklara yazık. Bir akşam evde mum ışığı yemek falan hazırla bir şekilde yanaş adama. Hadi biraz cesaret. Bi dokunsanız birbirinize sana da iyi gelecek.

Git suslenden kasıt napayim
Benimki hiç demez niye dokunmuyor istemiyon vs.sikayetci olmadığından değil.icinde yaşar herşeyi.kendine saklar.kapali kutu gibi oldu iyice.ins.burdaki hanımların hepsi bana güveniyorsa bende var bir ışık ozaman.bende guvenicem kendime

Valla içime dert oldu, aklım hep sende.
Bi kere gözlerinin içine bakıp seni seviyorum de. Bunu yap, bak neler düzelecek anında

Git suslenden kasıt napayim

Herkesin karakteri bir değil benim eşim dışa dönüktür içinde tutmaz, seninki içinde yaşıyor demek ki. Bu şikayetçi olmadığı anlamına gelmez. Değiştirebilirsin güven kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…