- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
ohh maşallah :)Yok.zaten görmedik birbirimizi.sagol dedim.
Kızımız çemkirici bir kadın. Eşi hamileyken erik almış pahalı diye camdan atmış. Güler yüz yok. Evde bakımsız eşe ilgisiz. Koca bıkmış. Kavga gürültü. K.K. olarak toparlayacağız. Ümit var. İyi gidiyor şimdilik.Allahu ekber biri ozet gecsin
Aboog bu dediklerimiz yaparsam benim üzerimde eğreti durur.yavas yavaş ilerleyen.daha yapamam boyle hazır değilim.ohh maşallah :)
daha sonra tam teşekkür edemedim doğru dürüst teşekkür ederim canım kesene bereker diyin
birde öpüverin
Çok sevindim ve bu dediklerinizi bundan sonra asla söylemeyinGünaydın hanımlar,eşim işten geldi ben görmedim msj attı sana sevdiğin börekçi den börek aldım diye.cok hoşuma gitti.normalde ben ona bile laf söylerdim.bennistemeden alma Niğde'nin hassas dayanamıyorum sonra sancilaniyorum fln derdim.oda uzun zamandır almıyordu.bu arada börekçi biraz yürüyor gitmek için.hemen yol üstünde değil yani
çok çok mu soğuksunuz anlamadım kiAboog bu dediklerimiz yaparsam benim üzerimde eğreti durur.yavas yavaş ilerleyen.daha yapamam boyle hazır değilim.
Uni.bastan okumalısınz.Ben üniv.okuyordum.esim çalışıyordu.esimin bir sevgilisi vardı 4 yıllık.benimde arkadaşım olmuştu.dogru yada yanlış bununsimdinyargilamayin lütfen eşim beni hiç tanıyıp bilmeden arkadaşımın anlattigiyla bana aşık olmuş.ama ne aşk.bu arada benim yaşım 22.esimin 30 o dönem.ben İzmirli,havai,bir okadar masum,eğlenceli,sacimdaki problemden dolayı değişik peruklar takan biriydim.neyse ben istemedim bu adamı.benim için neler neler yapmadi.kapimda sabahları.agladi.izmire gelip beni buldu.ben onun bu kadar sevmesine karşılık veremiyordum.cunku arkadaşım vardı arada.neyse ben zor durumda kaldım okul bitince.kalcak yerim yoktu.annem almadı beni eve.(bunları sorgulamayı lütfen uzun hikaye aile arasında) bende ozaman eşime sigindim.ve ben o bekar yaşıyordu.onla yaşamaya basladim
.o kadar seviyordu ki beni gözlerime bakarken ağlıyordu.ben ona yanasamiyordum.sonra iş buldum tek başıma eve çıktım.cok üzüldü o sevmediğim için onu.lakin ben ondan uzaklaşınca yapamaz oldum.hep onu düşünüyorum gelsin gireyim istiyorum.aradan 2 yıl geçti biz evlendik.evlendik ama beni isteme olayı fln olmadı.ben.kendim gittim kaynanamın evine tanışmaya.kapali gittim.turbana girdim anliycaginiZ.annesi beni istemedi.hala da öyle.akrabalardan biriyle evlendirmekti onun niyeti.ben düğün zamanı çok gergindim eşime çok yuklendim. Onunyigeninden eltimden fln kıskandım.biz evlendik.bende bir mutsuzluk.herseye bağırıyorum.onu seviyor muyum bilmiyorum.hamile kaldım ilk oğlum Ali geldi.hamileykwn hatırlıyorum ben demiştim canım istiyor erik çıkarsa al olur mu oda bulmuş getirmiş.30 TL vermiş.ben camdan aşağı atmıştım çok pahalı diye.acaip kizmisti.sonra benim annem girdi devreye kaynanamın bana kotuledi.bilmedigi halde.ben ona olanları anlatınca kızım sen alttan al o yaşlı demedi.cvp ver altta kalma dedi.ben onun aklına uydum kaynanam la kavga ettim.esim binada çok kızdı.biz artık tek tük sevişir olduk.bir sürü olaylar var.hepsi anlatılmaz.ben bir tane daha çocuk istedim.ve yanastim ona.o istemiyordu aslında.neyse kızım Ayşe oldu.tasindik.mutsuzluk bırakmadı yakami.suan ben 31 eşim 40 yaşında.ben acaba evlenmeseydim diyorum?şuan iki çocuğum var ve bir çok şeye geç kaldım istediğim hedeflere.bunu eşimle evlendigime.icin suçluyor um.cunku böyle de mutlu değilim.adam sevmiyor ya katlanıyor konuşmak istemiyor.kumanda telefon.haa çocuklar mi konu.mukemmel bir baba.onlari okadar çok seviyor simartiyor yedirip uçuruyor kitaplar okuyor oyunlar oynuyor en kıskanıyorum.geriliyorum.sevilmek kadın olduğumu hissetmek istiyorum.6 ay oldu yanaşmadı bana.haa normalde de ayda 1 fln yapardık.evlendigimiz ilk zamanlar günde 5-6 yapardik+(lütfen binada takilmayin) ya benim saçlarım yok diye,yada gerçekten huysuzum,yada gerçekten kafasizim.ne istediğimi bilmiyorum kızlar ya boşanmak.ben ztn babasız büyüdüm.bir müddet sonra da annesiz.bilirim o acıları.( Çok çektim ben)ne yapayım kızlar daha öncede açtım konu ama açıklayıcı değildi başka yerlere vardı muhabbet.bu arada güzelim sanırım ama saçım yok vede bakımsızlık yani makyaj yapmam evde pijama giyerim.temizlik yemek yaparım.51 kiloyum.ne bileyim bunlarında yazayım.
Evet soğuk hiç bir zaman bu zamana kadar yani 7 yıldır hiç sevisme bile baslatamamisimdir.dokunmayi bilmiyorum.brlki küçükken hiç dokunulup oplumedigimfendir.annnemin bana sarıldığını hatirlAmam.hala da aynı.ben de oyuzden yanasamiyorum bir elini tutmak bana soğuk ter akittirir inanın.ki onun sevgi dili dokunmak tensel temas bence. o açlığı cocuklarla gideriyor.çok çok mu soğuksunuz anlamadım ki
o zaman güzel güzel bakın en azından
çok yavaş da ilerlememek lazım sizin durumunuzda
Evet soğuk hiç bir zaman bu zamana kadar yani 7 yıldır hiç sevisme bile baslatamamisimdir.dokunmayi bilmiyorum.brlki küçükken hiç dokunulup oplumedigimfendir.annnemin bana sarıldığını hatirlAmam.hala da aynı.ben de oyuzden yanasamiyorum bir elini tutmak bana soğuk ter akittirir inanın.ki onun sevgi dili dokunmak tensel temas bence. o açlığı cocuklarla gideriyor.
Ne var bunda gayet normal birşey. Öpmeden gelince ne güzel düşünmüşsün. Teşekkür ederim. Dersiniz.Aboog bu dediklerimiz yaparsam benim üzerimde eğreti durur.yavas yavaş ilerleyen.daha yapamam boyle hazır değilim.
Git suslenden kasıt napayimEşin geliyosa git süslen, hadii
Yani kararı siz vermişsiniz ve kaçınılmaz sona ulaşmışsınız tebrikler...Ben üniv.okuyordum.esim çalışıyordu.esimin bir sevgilisi vardı 4 yıllık.benimde arkadaşım olmuştu.dogru yada yanlış bununsimdinyargilamayin lütfen eşim beni hiç tanıyıp bilmeden arkadaşımın anlattigiyla bana aşık olmuş.ama ne aşk.bu arada benim yaşım 22.esimin 30 o dönem.ben İzmirli,havai,bir okadar masum,eğlenceli,sacimdaki problemden dolayı değişik peruklar takan biriydim.neyse ben istemedim bu adamı.benim için neler neler yapmadi.kapimda sabahları.agladi.izmire gelip beni buldu.ben onun bu kadar sevmesine karşılık veremiyordum.cunku arkadaşım vardı arada.neyse ben zor durumda kaldım okul bitince.kalcak yerim yoktu.annem almadı beni eve.(bunları sorgulamayı lütfen uzun hikaye aile arasında) bende ozaman eşime sigindim.ve ben o bekar yaşıyordu.onla yaşamaya basladim
.o kadar seviyordu ki beni gözlerime bakarken ağlıyordu.ben ona yanasamiyordum.sonra iş buldum tek başıma eve çıktım.cok üzüldü o sevmediğim için onu.lakin ben ondan uzaklaşınca yapamaz oldum.hep onu düşünüyorum gelsin gireyim istiyorum.aradan 2 yıl geçti biz evlendik.evlendik ama beni isteme olayı fln olmadı.ben.kendim gittim kaynanamın evine tanışmaya.kapali gittim.turbana girdim anliycaginiZ.annesi beni istemedi.hala da öyle.akrabalardan biriyle evlendirmekti onun niyeti.ben düğün zamanı çok gergindim eşime çok yuklendim. Onunyigeninden eltimden fln kıskandım.biz evlendik.bende bir mutsuzluk.herseye bağırıyorum.onu seviyor muyum bilmiyorum.hamile kaldım ilk oğlum Ali geldi.hamileykwn hatırlıyorum ben demiştim canım istiyor erik çıkarsa al olur mu oda bulmuş getirmiş.30 TL vermiş.ben camdan aşağı atmıştım çok pahalı diye.acaip kizmisti.sonra benim annem girdi devreye kaynanamın bana kotuledi.bilmedigi halde.ben ona olanları anlatınca kızım sen alttan al o yaşlı demedi.cvp ver altta kalma dedi.ben onun aklına uydum kaynanam la kavga ettim.esim binada çok kızdı.biz artık tek tük sevişir olduk.bir sürü olaylar var.hepsi anlatılmaz.ben bir tane daha çocuk istedim.ve yanastim ona.o istemiyordu aslında.neyse kızım Ayşe oldu.tasindik.mutsuzluk bırakmadı yakami.suan ben 31 eşim 40 yaşında.ben acaba evlenmeseydim diyorum?şuan iki çocuğum var ve bir çok şeye geç kaldım istediğim hedeflere.bunu eşimle evlendigime.icin suçluyor um.cunku böyle de mutlu değilim.adam sevmiyor ya katlanıyor konuşmak istemiyor.kumanda telefon.haa çocuklar mi konu.mukemmel bir baba.onlari okadar çok seviyor simartiyor yedirip uçuruyor kitaplar okuyor oyunlar oynuyor en kıskanıyorum.geriliyorum.sevilmek kadın olduğumu hissetmek istiyorum.6 ay oldu yanaşmadı bana.haa normalde de ayda 1 fln yapardık.evlendigimiz ilk zamanlar günde 5-6 yapardik+(lütfen binada takilmayin) ya benim saçlarım yok diye,yada gerçekten huysuzum,yada gerçekten kafasizim.ne istediğimi bilmiyorum kızlar ya boşanmak.ben ztn babasız büyüdüm.bir müddet sonra da annesiz.bilirim o acıları.( Çok çektim ben)ne yapayım kızlar daha öncede açtım konu ama açıklayıcı değildi başka yerlere vardı muhabbet.bu arada güzelim sanırım ama saçım yok vede bakımsızlık yani makyaj yapmam evde pijama giyerim.temizlik yemek yaparım.51 kiloyum.ne bileyim bunlarında yazayım.
Yok.zaten görmedik birbirimizi.sagol dedim.
Evet soğuk hiç bir zaman bu zamana kadar yani 7 yıldır hiç sevisme bile baslatamamisimdir.dokunmayi bilmiyorum.brlki küçükken hiç dokunulup oplumedigimfendir.annnemin bana sarıldığını hatirlAmam.hala da aynı.ben de oyuzden yanasamiyorum bir elini tutmak bana soğuk ter akittirir inanın.ki onun sevgi dili dokunmak tensel temas bence. o açlığı cocuklarla gideriyor.
Git suslenden kasıt napayim
Benimki hiç demez niye dokunmuyor istemiyon vs.sikayetci olmadığından değil.icinde yaşar herşeyi.kendine saklar.kapali kutu gibi oldu iyice.ins.burdaki hanımların hepsi bana güveniyorsa bende var bir ışık ozaman.bende guvenicem kendimeBidahakine teşekkür ederim hayatım kesene bereket de. Ben eşimden bişey isterken mesela sigaram bile olsa gelirken alırsan beni çok mutlu edersin gibi şeyler derim. O da karşılığını verir tabi, yemekten sonra mutlaka eline sağlık der unutmuşsa bile daha sonra döner unutmuşum söylemeyi e
Canım bak beni anlatmışsın ben aştıysam sen de aşarsın.
Bu soğuk durma olayı gerçekten çocukluktan başlıyor. Benim annemde çok soğuk bir kadındır. Hiç sarıldığını, öptüğünü, kızım yavrum gibi hitaplar kullandığını hatırlamam.
Halen öyle... Kapıyı çalarım mesela açar gider, Bi hoşgeldin demez, anahtarla açıp içeriye girersem kafasını kaldırıp bakmaz. Sevgisini belli edemez ama çok sever canını verir bundan çok eminim. Hatta eşim bile demişti bi gün annen bana hiç oğlum demedi diye. Bende bana kızım demedi ki sana oğlum desin demiştim.
Bende böyleyim çocuklarıma yavrum, kızım diyemiyorum mesela ağzımda eğreti duruyor onun yerine sevimli hitaplar buldum boncuğum diyorum, tatlişkom diyorum, balım diyorum daha rahat oluyorum.
Eşimle de böyleydim ilk zamanlar ki onlar vıcık vıcık bir ailedir, yan odaya gidip gelse özledim deyip öpüşecekler nerdeyse o derece yani. Ufak ufak aşmaya çalıştım. Yaklaşamadım bende ilk zamanlar farklı yollarla belli ettim, ten temasını arttırdım.. Süsüme önem verdim ama şimdi daha iyi herşey.
Eşim benimle çok kavga etmiştir sen beni hiç istemiyormusun neden hiç yaklaşmıyorsun diye sağolsun bu kavgalarına çok yararı dokundu... Direk üstüne atlayacak kıvama geldim...
Bi duş al, temiz güzel uyumlu şeyler giy, parfüm sık, bi rimel, parlatıcı sür. Eşin için süslendiğin belli olsun. Sen yeter ki iste. Her şeyi yaparsın. Güveniyorum ❤Git suslenden kasıt napayim
Git suslenden kasıt napayim
Benimki hiç demez niye dokunmuyor istemiyon vs.sikayetci olmadığından değil.icinde yaşar herşeyi.kendine saklar.kapali kutu gibi oldu iyice.ins.burdaki hanımların hepsi bana güveniyorsa bende var bir ışık ozaman.bende guvenicem kendime
Ben üniv.okuyordum.esim çalışıyordu.esimin bir sevgilisi vardı 4 yıllık.benimde arkadaşım olmuştu.dogru yada yanlış bununsimdinyargilamayin lütfen eşim beni hiç tanıyıp bilmeden arkadaşımın anlattigiyla bana aşık olmuş.ama ne aşk.bu arada benim yaşım 22.esimin 30 o dönem.ben İzmirli,havai,bir okadar masum,eğlenceli,sacimdaki problemden dolayı değişik peruklar takan biriydim.neyse ben istemedim bu adamı.benim için neler neler yapmadi.kapimda sabahları.agladi.izmire gelip beni buldu.ben onun bu kadar sevmesine karşılık veremiyordum.cunku arkadaşım vardı arada.neyse ben zor durumda kaldım okul bitince.kalcak yerim yoktu.annem almadı beni eve.(bunları sorgulamayı lütfen uzun hikaye aile arasında) bende ozaman eşime sigindim.ve ben o bekar yaşıyordu.onla yaşamaya basladim
.o kadar seviyordu ki beni gözlerime bakarken ağlıyordu.ben ona yanasamiyordum.sonra iş buldum tek başıma eve çıktım.cok üzüldü o sevmediğim için onu.lakin ben ondan uzaklaşınca yapamaz oldum.hep onu düşünüyorum gelsin gireyim istiyorum.aradan 2 yıl geçti biz evlendik.evlendik ama beni isteme olayı fln olmadı.ben.kendim gittim kaynanamın evine tanışmaya.kapali gittim.turbana girdim anliycaginiZ.annesi beni istemedi.hala da öyle.akrabalardan biriyle evlendirmekti onun niyeti.ben düğün zamanı çok gergindim eşime çok yuklendim. Onunyigeninden eltimden fln kıskandım.biz evlendik.bende bir mutsuzluk.herseye bağırıyorum.onu seviyor muyum bilmiyorum.hamile kaldım ilk oğlum Ali geldi.hamileykwn hatırlıyorum ben demiştim canım istiyor erik çıkarsa al olur mu oda bulmuş getirmiş.30 TL vermiş.ben camdan aşağı atmıştım çok pahalı diye.acaip kizmisti.sonra benim annem girdi devreye kaynanamın bana kotuledi.bilmedigi halde.ben ona olanları anlatınca kızım sen alttan al o yaşlı demedi.cvp ver altta kalma dedi.ben onun aklına uydum kaynanam la kavga ettim.esim binada çok kızdı.biz artık tek tük sevişir olduk.bir sürü olaylar var.hepsi anlatılmaz.ben bir tane daha çocuk istedim.ve yanastim ona.o istemiyordu aslında.neyse kızım Ayşe oldu.tasindik.mutsuzluk bırakmadı yakami.suan ben 31 eşim 40 yaşında.ben acaba evlenmeseydim diyorum?şuan iki çocuğum var ve bir çok şeye geç kaldım istediğim hedeflere.bunu eşimle evlendigime.icin suçluyor um.cunku böyle de mutlu değilim.adam sevmiyor ya katlanıyor konuşmak istemiyor.kumanda telefon.haa çocuklar mi konu.mukemmel bir baba.onlari okadar çok seviyor simartiyor yedirip uçuruyor kitaplar okuyor oyunlar oynuyor en kıskanıyorum.geriliyorum.sevilmek kadın olduğumu hissetmek istiyorum.6 ay oldu yanaşmadı bana.haa normalde de ayda 1 fln yapardık.evlendigimiz ilk zamanlar günde 5-6 yapardik+(lütfen binada takilmayin) ya benim saçlarım yok diye,yada gerçekten huysuzum,yada gerçekten kafasizim.ne istediğimi bilmiyorum kızlar ya boşanmak.ben ztn babasız büyüdüm.bir müddet sonra da annesiz.bilirim o acıları.( Çok çektim ben)ne yapayım kızlar daha öncede açtım konu ama açıklayıcı değildi başka yerlere vardı muhabbet.bu arada güzelim sanırım ama saçım yok vede bakımsızlık yani makyaj yapmam evde pijama giyerim.temizlik yemek yaparım.51 kiloyum.ne bileyim bunlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?