herşeyi içine atarsında,kendini atacak bi yer bulamazsın:(

bütün hormon testlerini yaptırdım sadece tsh biraz yüksek çıktı oda sitresten aldığım kilolardan dolayı son gittiğim dr senin hiç bişeyin yok sadace olayları çok büyütmüşsün dedi bi ilaç verdi adet üçüncü günü içmeye başla 5 gün için 5 gün bekle ve eşinle birlikte olun dedi
büyük ihtimalle hamile kalırsın dedi ama benim sorunum adet düzensizliği yok böyle bişey bazen 2 ay hastalanamıyorum zamanı ve tarihi hesaplamayıncada olmuyomuş bakalım Allah büyük inş. dualrımız kabul olur artık dayanamıyorum hergün en az 3 kişi hala çocuk yokmu demesine dayanamıyorum

ağladım ağladım bı daha okudum. işteyim ve mahvoldum sankı ben yazmısım gıbı geldı. rabbım tez zamanda yavrularımıza kavusmayı nasıp etsın ınsallah

klomen vermiş büyük ihtimalle inşallah olur milleti takma agzı olan konuşuyo zor biliyorum ama takmamaya çalış bi sorunda yokmuş olur inşallah

ağladım ağladım bı daha okudum. işteyim ve mahvoldum sankı ben yazmısım gıbı geldı. rabbım tez zamanda yavrularımıza kavusmayı nasıp etsın ınsallah

aglama canımm nabalım yada arada aglamak iyi geliyo amin ecmain isteyen herkeze inşallahhhhhhhhh

Allah hepimizin kabine göre verir inşallah kızlar.
Ben şuan çocuk düşünmüyorum ama düşünseydim ve gelmeseydi böyle olurdum her halde

çok güzel anlatmıssın duygularıını Allah ım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etSin inşallaaahh

Allah hepimizin kabine göre verir inşallah kızlar.
Ben şuan çocuk düşünmüyorum ama düşünseydim ve gelmeseydi böyle olurdum her halde

çok güzel anlatmıssın duygularıını Allah ım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etSin inşallaaahh

rabbim herkeze muradını versin hayırlısıyla herkezin başka bi derdi var biliyorum bu dünyaya zevke sfaya gelmedik imtihanımız bu bizimde dualarınız için cok saolun müminin mümine duası kabul olurmuş inşallah olcak ve sevincimide paylaşıcam bigün burda

RABBİMDEN sabır diliyorum size dularınız gerçek olur işlh.ama gönlünüzü ferah tutun bu günleri sabır ve inanrak geçirin bence.insan neyi çok sever ve isterse onunla sınanırmış..üzülmeyin herşey gönlünüzce olsun...dualrım sizinle...

cok tesekkür ederim tanımadın bir insana dua etmek ne güzel işte allah razı olsun

kardeşim çok üzüldüm inanki senin bebeğinin olmasını suan kendimn olmasından cok istedim..ua cok onemlidir hepinizin inş bebeği olur

kardeşim çok üzüldüm inanki senin bebeğinin olmasını suan kendimn olmasından cok istedim..ua cok onemlidir hepinizin inş bebeği olur

allah razı olsun dua müminin anahtarıdır istediğim o kağıın açılması için bende dua ediyorum ve benim için dua edenlerede minnettarım saolun sizinde gönlünüzdekini rabbim nasip etsin inşalllah

amin arkadaşım bence bunun için 4444 tefriciye okut ailene sevdiklerine dağıt inş bu slavatla daha kolay olur aracı olarak peygamberimizi arara koyacaksın cünki iyi haberlerini bekliyorum bende istiyorum artık söylerken bile cesaret edemiyorum ama olmuyo galiba

okuduk canım hayırlısı rabbim o vakti geldiginde yollucak sen aramazsın inşallah hemen hamile kalırsın meryem suresini öneririm bende sana hemde anlamnıda oku insanı ferahlatıyo 41 kere okudugundada hatim oluyo ben faydasını görmüştüm inşallah sende görürsün kardeşim hayırlısı hakkımızda

tamam canım okurum inşallah .. ben en başta istemem istemem dedim allah aratıyo şimdi=) şevkat tokatı olsun allahtan gelenin her türlüsüne razıyız..

arkadaşım ne yaptın ya ağlattın beni
benim yaşadıklarımın duygularımın aynısını yazmışsın
rabbim tüm isteyenleri tez vakitte sevindirsin diye dua etmekten başka çaremiz yokki..
bazen para da herşeye çözüm değil maalesef
bunları yaşamayan anlamıyo asla bizi niye üzülüyosun ki diyolar sanki çoook normalmiş gibi
inan bana etrafımda birilerinden hamileleik haberi duyucam diye çook korkuyorum...
dayanamıyorum ama elden gelen biley yok işte allahım sabır versin hepimize

inşallah biizmde olucak kendine sürekli telkin ver beni üzmek istemiyolaar diye bende çok üzülüyodum ve etrafımda sürekli birileri hamile doguruyo yada cocuklu buna yapcak bişey yok herkezin kendi ailesi kendi cocukları senin mutsuz edenlerden uzak durup önüne bakıcaksın çok yoruldum ama artık böyle teslim ettim bu düşünceye kendimi kimsenin benle bi derdi yok yaram var gocunuyorum diyorum daha az acıyo insanın cnaı tez vakitte evlat sahibi oluruz inşalllah rabbim kaldıramıcamız yükler vermesin aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…