- 16 Mart 2021
- 429
- 51
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Merhaba. Bir derdim varada konu açtım saçlarım üst ğste işlemden yıprandı ve dökülüyor herkesin başına gelmiştir benim ilk defa geldi üzülmem normal. Ama öyle bi mutsuzum ki rüyalarıma giriyor yaşama isteğim gitti herkes ne oldu diyor. Toparlamak içinde herşey yapıyorum ama her aynaya baktığımda başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor eskiden de dökülürdü ama şimdi işlem gördükten sonra saçım baya döküldü şimdide eskisi gibi dökülüyor ama kusacak gibi oluyorum hayatıma odaklanmıyorum. Normalde antidepresan kullanıyordum. 3 sene önce Prozqc kullandım ailevi sebeplerden yalnız yaşamamdan ötürü çok iyi geldi sonra ilişkimle alakalı bi kazık yedim çok ağladım doktor Lustral verdi oda çok iyi geldi 1 sene sonra bıraktım kafama göre işyerinde biri bama taktı kaldıramadım diye okadar zayıf bi karakterim gibi bide yalnızım ailem yok yanımda babamın rahatsızlığı filan birde işte böyle olunca yine doktorda buldum kendimi Citol verdi buda çok iyi geldi 1 ay önce bırakmak istedim doktorda hafif şurup gibi bişey verdi üstüne saç olayı boğulacak gibiyim sürekli ishal oluyorum tedirginlik endişe ve kel olucakmışım gibi korkuyorum tek odaklandığım şey bu. Tekrar Lustrala dönsem bukadar takıntım geçermi en azından normal insanlar gibi kökğ bende uzar der geçerim ne olur fikir verin bu takımtı geçermi