• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Herşeye rağmen fönden, düzleştiriciden vazgeçmeyenler.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadaşlar ben Rowenta Elite Ultra Compact Hareketli Plakalı Saç Düzleştirici - CF 7212 öneririm.mesela benim saçım kıvırcığa yakın dalgalı ama bununla dümdüz oluyor.hem de yıpratmıyor...
buyrun resmi:
3146.jpg

düzleştirici ve fön saçı yıpratıyor.ben kırıklarımdan yeni kurtuldum.özel günler dışında kullanmıyorum düzleştiriciyi.

bende remington kullanıyorum,arkadasımın uzun süreli kullanımdan snr su an kafasından tokanın bıle durmadıgı saçlarını görünce ve protez saç araştırmasında olduğuna şahit kalınca düzleştiriciyi, hayatımdan çıkardım.Dayım Türkiyenin en iyi kuaförlerinden biri sadece ona föne gidiyorum.Allah kımseye vermesın.

bende remington kullanıyorum,arkadasımın uzun süreli kullanımdan snr su an kafasından tokanın bıle durmadıgı saçlarını görünce ve protez saç araştırmasında olduğuna şahit kalınca düzleştiriciyi, hayatımdan çıkardım.Dayım Türkiyenin en iyi kuaförlerinden biri sadece ona föne gidiyorum.Allah kımseye vermesın.

arkadaşınız sürekli saçlarını boyatıyor muydu ??

bende düzleştirici kullanıyorum fön tutmuyor saçımda ama bu ara bazı kuaförlerde fön baya indirimde normal fiyat 10 tl ama bu ara hep görüorm 5 - 4 hatta dün ümraniye meydan alışveriş merkezinde kuaförde 2 tl gördüm şaşkınlıktan ne yapcaımı şaşırdm :) ama bnm tercihim düzleştiriciden yana..

ayrıca yeni aldım düzleştiricimi arçelikten 5 taksitle 75 tl ye bide iyonlu hava mı ne veriomuş kabarmıo saçlar bide bakım yapıomuş iyonlar inş bnmde saçlarıma bişe olmaz zaten dökülmeden yakınıom ama neyse ya çok konuştum
:kedi:

Fönünün düzleştiriciden daha az zararlı olduğunu düşünüyorum .düzleştiriciyi istersen saç diplerini sürmüyorsun hatta istesende saç dibinden tutman qüç olabiliyor.. föndeyse sıcak hava saç diplerine qeliyor direk ve fırçayla bir çok kez çekiliyor saçların.. ben fön mecbur kalmadıkça çektirmiyorum her seferinde saçlarım kopuyor ,canım yanıyor. arkadaşına üzüldüm cnm ama düzleştiriciden kaynaklandığını sanmıyorum...

benimde sacim dalgali ama duz sac seviorum duzlestirici almak istiorum ama bazi duzlestiriciler duzlestirmio saci elektiriklenmis gibi yapio tavsiyesi olan varmi gercekten fon cekilmis gibi duzlestiren varmi

Schwarzkopf firmasının bir ürünü olan Osis Flatliner, maşalama ve fön işlemlerinde uzun süre kalıcılığın ve pürüzsüzlüğün rahatlığını yaşamayı sağlayan bir üründür. Osis Flatliner Maşa ile Düzleştirme Serumu, maşa ile düzleştirme yönteminde saçta koruma sağlamaktadır. ıçeriğindeki maddeler sayesinde 200 dereceye kadar saçı sıcaklıktan koruyan Osis Flatliner ile maşayla uygulanan düzleştirme yönteminde özellikle yaz aylarında yaşanan aşırı nem dolayısıyla maşanın uzun süre dayanmaması gibi sorunlarından kurtulmaya yardımcı olur. Osis Flatliner Düzleştirme Serumu’nun özündeki buğday proteinleri sayesinde parlak görünümlü saçlara sahip olabilirsiniz.

Back