- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Benim saçlarım çok güzel tutuyor fönü
Bence saçla alakalı fön çek 10 gün yıkama dümdüz hiç bozulmuyor
Benim saçlar
Normalde saçlarım kıvırcığa yakın dalgalıdır
kaydirigubbakcemile3 ayy ilahi deryacım
yaglanınca daha bi düz olur tabi 10 günde
föne verdiğim parayla ev alırdım evvv...! ama asla 10-15 milyon vermem, 5 milyona çektiriyorum valla.. haftada 1-2 muhakkak çektiiririm.. bi kere rahat, 15 dk'da saç şekle giriyor, hem de süper oluyor.. aynısını ben yapmak istesem 45 dk uğraşıorum..
düzleştiriciyi çok zorda kalınca kullanıyorum.. nedense saça daha çok zarar veriyormuş gibi geliyor.. ayrıca fön kadar güzel durmuyor ne yazık ki..
bazen de maşa kullanıyorum tabii,, çok lüle lüle yapmıyorum düğüne gidiyormuş gibi.. hafif ve iri dalgalı yapıyorum çok hoş duruyor..
kızlar önerebileceğinz düzlştriler hngileri benm saçm cok kabarıyo aslnda ince ama cok fecı yaa utu yptm salak gıbı maf oldu daha cok
föne verdiğim parayla ev alırdım evvv...! ama asla 10-15 milyon vermem, 5 milyona çektiriyorum valla.. haftada 1-2 muhakkak çektiiririm.. bi kere rahat, 15 dk'da saç şekle giriyor, hem de süper oluyor.. aynısını ben yapmak istesem 45 dk uğraşıorum..
düzleştiriciyi çok zorda kalınca kullanıyorum.. nedense saça daha çok zarar veriyormuş gibi geliyor.. ayrıca fön kadar güzel durmuyor ne yazık ki..
bazen de maşa kullanıyorum tabii,, çok lüle lüle yapmıyorum düğüne gidiyormuş gibi.. hafif ve iri dalgalı yapıyorum çok hoş duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?