• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Herşeye rağmen fönden, düzleştiriciden vazgeçmeyenler.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

prensesin.uykusuyum

standart.
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
6.357
15
156
Bursa
Yazın ,sıcaktada , tatilde de, nemli havalara rağmen saçımı fönlerim yada düzleştiririm diyormusunuz? Ozaman taktikleriniz nedir, kalıcı olmasını yada daha az uğraşmayı sağlayan formülleriniz var mı ? Paylaşırsanız sevinirim. :)

bende çok seviyorum dümdüz saçı kendi saçımda düz ama uçları hafif kıvraık olduğu düzleştiriyorum hiç bozulmuyo valla fon kesinlikle dayanmıyo ben düzleştiriciyi tavsiye ediyorum

babyliss bu işin uzmanı ben onu kulanıyorum çok da memnunum

evet düzleştirici föne oranla daha kalıcı bir düzlük sağlıyor...keşke düzleştirdiğimiz andaki gibi kalsa saçlarımız
Osis Flatliner diye bir ürün duydum ama kalıcılığı sağlıyormuş bana biraz pahalı geldi kullanan arkadaşlar varsa fikir alalım etkiliyse alabiliriz.

ben yıllardır fön çekerim sacıma ve saclarım cok uzun belimi geçiyor düzleştirici hiç denemedim sanki fön daha iyi gibi geliyo bana

Benim saçlarım çok güzel tutuyor fönü
Bence saçla alakalı fön çek 10 gün yıkama dümdüz hiç bozulmuyor
Benim saçlar:nazar:
Normalde saçlarım kıvırcığa yakın dalgalıdır

kaydirigubbakcemile3 ayy ilahi deryacım

yaglanınca daha bi düz olur tabi 10 günde

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Onu kastetmedim yawru kuşum yani nemli havalarda falan etkilenmiyo diye dedimdi
Ama ben çok fön çekmiyorum
Kıyamıyorum
10 gün yıkamazsam kendimi düşünemiyorum zaten kafamda saç kalmaz gbi geliyooo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

föne verdiğim parayla ev alırdım evvv...! ama asla 10-15 milyon vermem, 5 milyona çektiriyorum valla.. haftada 1-2 muhakkak çektiiririm.. bi kere rahat, 15 dk'da saç şekle giriyor, hem de süper oluyor.. aynısını ben yapmak istesem 45 dk uğraşıorum..
düzleştiriciyi çok zorda kalınca kullanıyorum.. nedense saça daha çok zarar veriyormuş gibi geliyor.. ayrıca fön kadar güzel durmuyor ne yazık ki..
bazen de maşa kullanıyorum tabii,, çok lüle lüle yapmıyorum düğüne gidiyormuş gibi.. hafif ve iri dalgalı yapıyorum çok hoş duruyor..

föne verdiğim parayla ev alırdım evvv...! ama asla 10-15 milyon vermem, 5 milyona çektiriyorum valla.. haftada 1-2 muhakkak çektiiririm.. bi kere rahat, 15 dk'da saç şekle giriyor, hem de süper oluyor.. aynısını ben yapmak istesem 45 dk uğraşıorum..
düzleştiriciyi çok zorda kalınca kullanıyorum.. nedense saça daha çok zarar veriyormuş gibi geliyor.. ayrıca fön kadar güzel durmuyor ne yazık ki..
bazen de maşa kullanıyorum tabii,, çok lüle lüle yapmıyorum düğüne gidiyormuş gibi.. hafif ve iri dalgalı yapıyorum çok hoş duruyor..

İst. nerede 5 fön çekiliyor yaaa
Benim burada komşu hatrına 20 ye çekiyorlar
Turistik fiyatmış pehhh

föne verdiğiniz paraya yazık ya ayrıca bi düşünürsek fönde ısı doğrudan saçınıza temas ediyo ama düzleştiricilerde özel katmanlar oluyo ve şaç fön de daha yıpranıyo ben indirimden almıştım valla 150 milyondu normalde ben 75 buldum hemen kaptım teknosayı seviyorum ya :D

bence araştırın iyi bitane alın ne kadar pahalı olursa olsun ömrünüzün sonuna kadar föne para vericeksiniz

eğer tamen düzmdüz olması hoşunuza gitmiyorsa dışa doğru veya içe doğru çevirerek fö gibi durmasını sağlaya bilirsiniz

kızlar önerebileceğinz düzlştriler hngileri benm saçm cok kabarıyo aslnda ince ama cok fecı yaa utu yptm salak gıbı maf oldu daha cok:(

bende senelerce ütü yaptım çok yıprattığını hissetmedim hiç düzleştirici fön yada ütü yada saçla çok oynamak hepsi aynı şekilde yıpratıyor bence yada saçın çok sağlıklıysa hiç bir şey çok fazla zarar veremiyor.. :) ama yinede sana philips i önerebilirim ben kullanıyorum çok memnunum biraz pahalıya patlamıştı bana ama yinede değer..tabi şimdi yeni modelleri çıktı benim ki resimdekinden çok ama çok memnunum
hp4647.jpg

bende düzleştirici ara sıra çok özel bi yere giderken kullanırım kuaförde vakit geçirmeyi hiç sevmiyorum kendim alternatif bir çözüm buldum sizinde saçınız hafifi dalgalı ve hafif kabarıksa uygulayabilirsiniz aynen şöle banyodan çıktığımda saçımda hiç dolaşık saç kalmıcak şekilde tarıyorum ve hani fön makinesinin ucunda vigosu olurya kıvırcık saç yapmak için onun la fön sıcakkken kurutarak tarıyorum bölge bölge ama hiç nem kalmayana kadar hatta kuruduktan sonra birkaç dk daha tarıyorum dümdüz oluyo ( düzleştirici kadar degil ama gayet güzel ve doğal duruyo) böylece banyo sonrası saç ile ugraştığım zamn 10 dk ama bazılarında hiç bir işe yaramıyo hatta daha kötü oluyor ama ben çok memnunum

Canım valla bende senin gibiyim hafta en az 2 defa fön çektiririm kaydirigubbakcemile3
Fön daha kullanışlı

Back